Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
A mai nappal én is csatlakoztam hozzátok egy "ködös vörös" színű S20FE-vel. Huawei P40 Pro-ról jöttem át. Szerettem azt a készüléket is, sőt kötődtem is hozzá, de az utóbbi időben már laggolósabb lett a szoftver, illetve a Google mók miatt többször is újra kellett húzni a rendszert, mert egy idő után mindig megadta magát.
Remélem mégjobban beválik, mint a Hua.
-
kelly416
veterán
válasz
bendegruz #7076 üzenetére
Nyilván megéri, ezért vásárolok én is még mindig kintről sok minden apróságot.
Nagy dolgokat meg csak muszájból, de pl. a 97-es CrownVictoriába való rádiót itthon nem találtam, alin viszont van 120-ért. Nem olcsó, de van. Mondjuk kérdéses, hogy megveszem-e, de ez egy jó példa a "drága de nincs más mód" variációra. Ott a 27% felár elméletileg benne van, mert "vat included", ha még ezen felül is megvámolnák, át sem veszem.Haver járt úgy egy kis vacakkal, hogy "vat included" vette meg, itthon meg még ráverték az "előre kártyával 400, utólag kézbesítéskor 800" vámkezelési díjat, ami elméletileg nem a vám, csak még egy vámhoz hozzácsapott plusz költség, mert miért is ne fizethetnénk még többet és még többet?!?
-
bendegruz
őstag
válasz
kelly416 #7067 üzenetére
azért, ha nem filléres dolgot rendelsz, akkor már sok az a 27%áfa....
egyébként apróbb dolgokat még mindig megéri rendelni onnan, az áfa+kezelésivel együtt még mindig olcsobb, mint ha itthon veszi az ember
pl vettem 3 üvegfóliát az órámra, itthon 5-6 ezer alatt nem úsztam volna meg, alinál mindennel együtt 1500 volt -
kelly416
veterán
Én sem, de kioróbáltam, aztán olvastam utána, mint egy okos ember.
Ez a vége általában a filléres cuccoknak. Persze, ha egy autót veszel, már más a dolog, ott tuti kiszámolják a 27%-ot, de ilyen kis tételeknél nem éri meg nekik számolni, standard költségekkel dolgoznak.
Viszont nem egyszer volt már olyan, hogy 2-3-4 apró cuccot egy csomagba tettek és 1x400 pénzért ki is hozta a postás házhoz. -
s4hu|SyD^
addikt
Kérdés:
Aki tett rá edzett üveget az hogyan szedte le a gyári fóliát. Tiszta karc már nekem és lehet az edzett üveg nagyobb biztonságérzetet adna. -
kelly416
veterán
Miért? Mi a baj az alival? Azon túl, hogy 1 hónap a szállítás (de eddig is ennyi volt), 400huf előre utalva a "vám", vagy 800huf átvételkor kp-ban, ha éppen kérik, de azt sem mindig. Én is azt hittem, katasztrófa lesz, de ezt a tokot is 3 hét alatt megkaptam és talán nem is vámolták meg ha jól emlékszem. Igaz, rendeltem ilyet is, ami aug.30-óta nem érkezett meg, de ez meg sajnos megint nem újkeletű dolog, volt ilyen évekkel ez előtt is.
-
HKorn
veterán
Valami egyszerűbb, olcsóbb tokot ajánljatok légyszi, Aliról szoktam ezeket rendelni, de az már nem játszik. Sima szilikon, vagy műanyag is jó, lényeg ne legyen csúszós.
-
HKorn
veterán
válasz
StarKiller89 #7059 üzenetére
Persze, de azért szerintem számít, hogy a fejedtől fél méterre még a telefon wifije, BT-je, antennája is sugátoz egész éjjel. Mondjuk én üzenetek miatt is kikapcsolom, ne zizegjen este.
-
-
workin
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #7055 üzenetére
Az MI9 képek szerintem nagyon rosszak voltak, el is adtam a telefont, lett utána egy huawei telefonom , az mi9 a nyomába sem ért sajnos. Sokat fotóztam vele a gyerekeimet , de a képek minősége, színek, élesség .. szaturáció szerintem átlagon aluli volt. Amúgy azt gondolom , ez inkább szoftveres mintsem hw hiba volt . A xiaomi a kép alkotásban sosem volt valami jó.
-
Aryon87
félisten
Kamerában nálam ezt tudja, párom nyúzza, én csak csodálom mit kihoztak ebből a telefonból. Nekem nagyon bejön, de egyelőre kivárok vele, most elsődlegesen a Xiaomi 11T Pro-val szemezgetek (ahogy Te is). Holnap kiderül ki tudom-e hozni nullával, ha nem jön be, akkor 14 napon belül vissza, (addig csinálok 20FE vs 11TPro kameraösszahasonlítást), akkor én is 20FE tulaj leszek rendesen, és nem csak féloldalasan leszek itt tag
-
Cry0
őstag
Sziasztok! telefon cserén gondolkozom és többek között az s20 Fe Q is kiszemelt, mi a véleményetek erről? mennyére érezhető az "Fe" jelző? kamerába illetve akuba mit tud?
-
HKorn
veterán
válasz
StarKiller89 #7047 üzenetére
Mitől lenne kevésbé aktuális 21-ben?
-
Bukoba
tag
Sziasztok! Köszi mindenkinek a választ a kikapcsolt telefonos kérdésemmel kapcsolatban. Eddig Xiaomi telefonokat használtunk a családban, és azok tudták ezt az opciót. Lányom szokta kikapcsolni éjszakára a telefonját eddig, de töltőn hagyta kikapcsolt állapotba, így az éjszakai merülés nem volt gond. Én is a repülő módot javasoltan neki, és akkor ez lesz a végleges megoldás is. Köszi még egyszer mindnkinek.
-
Ixion77
addikt
válasz
*RLaci* #7040 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem mindig csinálta ennyire feltűnően. Elsősorban távoli témákon jelentkezett, ők meg szerintem beltéren tesztelték. Ráadásul a P30 már multiexpozíciós telefon volt, és szerintem a fókuszt is változtatta közben. A végeredmény nagyban függött attól hogy az AI melyik közbenső képek melyik részét választotta a végső kép összeállításához.
Ezt a képet például összehozta úgy, hogy szinte nem is látszik a probléma:
A következő meg trágyalé lett:
-
Ixion77
addikt
válasz
Criminal017 #7029 üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz
*RLaci* #7031 üzenetére
Bizony, masszívan. Hány ilyet küldtem már vissza...(múlt héten 2-t)
Sajnos minden gyártónál egyre gyakoribb a "jelenség". Igen ritka a hibátlan kamerájú/optikájú modell..
Nem nagyon javítják, mert vagy azt mondják, nem látnak hibát, vagy azt, hogy még belefér a tűrésbe. Elállás. -
Bukoba
tag
Sziasztok! Tud olyat ez a készülék, hogy ébresztéskor automatikusan bekapcsol?
-
*RLaci*
addikt
válasz
Ez sztem lencsehibás. Próbálj valami homogén felületet lőni, ott még jobban látni majd. Meg jó lenne eredeti méretben látni a képeket, ha ide direktbe töltessz fel az lekicsinyíti a képet.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Factory reset-et csináltál már? Esetleg bármi nemű kamera app cache törlés. Próbálj ki mondjuk Gcam-ot vagy másik fotós app-ot, hogy ott is olyan-e. Kamera beállításokat mutathatnál. Minden a legfrissebb verzió? Rendszer?
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Október közepe óta használom a telefont, tényleg remek készülék.
Tesztelem azóta folyamatosan a kamerát és szerintem sikerült kifogni egy lencsehibás darabot...
Akármit csinálok, a főkamerával készült képek bal egyharmada életlen. Rengeteg tesztet megnéztem fotókkal és ilyen szintű mosást nem tapasztaltam sehol.
Szívesen megosztom nagyobb méretben, de ezeken is tökéletesen látni. Mind tájképeknél, mind közeliknél egyszerűen megsemmisül a képek baloldala...
Szerintetek is garis csere ez, ugye?
-
kelly416
veterán
Nem sűrűn mászkálok a saját böngetési előzményeimben, de most kerestem valamit és ezt látom. Miért nyitja meg ennyiszer? Kerestem több dolgot is Chrome-al, mindig ez történik, de csak tegnap óta. Új app nem került fel, nem látogattam szokatlan oldalt, csak olyat amit hónapok, évek óta. A vírust kizárnám, amugy incs nagy értelme 12x meghívni valamit, hacsak nem a szolgáltató akarná növelni a netforgalmam.
-
Aryon87
félisten
Megoldottam időközben. Letöröltem a Health appot, letöltöttem ismét és felraktam. Sikerült a vásárlást lebonyolítani. Elképzelhető hogy beakadt valami, és egy frissebb verzió kellett neki. Mindenesetre most már jóval több számlap is látható, mint korábban, amit furcsáltam is, hogy miért nem bővült a kínálat.
+Badboys:
Mert amúgy a páros hibátlanul működik. Tudom, Samu eszközzel lenne jobb, de ez jobb. Hosszabban bírja üzemidőben (1 hét, minden aktív rajta). Karácsonykor majd egy Watch GT 2 lesz a telóval párban. -
Aryon87
félisten
Adott egy S20FE SD verzió telefon. Van mellé egy Honor Band 5 okoskarkötő. Szeretnék venni egy számlapot, de sikertelen a folyamat. HMS Core legújabb verzó van fent , ahogy a Huawei Healthból is. De mégis azt hiszi mintha nem lenne rajta és hogy telepítsem a legújabb verziót, amit már megtettem. Már töröltem, újraraktam. Semmi. Mi lehet a gond?
-
HKorn
veterán
Mi a különbség az S20 FE és S20 FE Q között? Telekom holnapján már csak a Q elérhető [link]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
sipoczgabor #6972 üzenetére
Ha a tetejét vagy az alját nyomom meg a kapcsolónak akkor nekem is billeg csak nem csinál semmit. Középen kell megnyomni. Az hogy lötyög az túlzás, szerintem ez ilyen.
-
kelly416
veterán
válasz
*RLaci* #7007 üzenetére
Én is és talán 1x volt bajom vele. Egyébként jól működik nálam is, ujjlenyomattal oldom fel így semmi értesítést sem tudok megnézni combbal, ráadásul csak ikon van kint zárképernyőn.
Ja? Zenét minimális alkalommal hallgatok zsebben tartott telóval, akkor már inkább rádió, de a térerő mindig elmegy fejjel lefele telóval, úgyhogy erről is leszoktam. Ez egyébként érdekes jelenség, látszólag fullos 4g háló van, de el-el megy a rádió hy fejjel lefele van a teló. Kabátzsebben hosszú élen feküdve nincs ilyen bajom. -
válasz
*RLaci* #7007 üzenetére
Szerencséd van, vastag a zsebed, mittudomén. Lehet részben az értesítések tiltása miatt is, bár segélyhívás ilyenkor is befigyelhet. Örülj neki, hogy nálad OK :)
Amúgy kb. az egyetlen problémája a készüléknek nálam, illetve hívás után néha lassan éled a kijelző (szintén proxy szenzor működésével függhet össze). -
Annyit azért hozzátennék, hogy feloldott telefonnál (kézben, fülön stb) tökéletesen működik a virtuális proxy "szenzor". Kizárólag kikapcsolt kijelzővel értelmetlen (mivel nincs is szenzor, a zseb mód pedig nem pótolja megfelelően). Szóval tényleg _csak_ a duplakoppos feloldás a probléma, semmi más...
-
*RLaci*
addikt
Tudom, közben eszembe jutott, volt már ez itt téma. A lényeg, hogy nálam ez a virtuális jól teszi a dolgát. Se a zsebemben, sem a fülemen nem él önálló életet a telefon. Volt nálam egy Poco F3 pár hétig, na az tényleg olyan volt mintha semmilyen közelségérzékelő nem lett volna benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest