Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz
soslajos1987 #11318 üzenetére
Elég hogy ha a kezdő képernyőn hosszan nyomsz egy üres részre, ameddig fel nem jön a menü, ahol kilehet választani a "Háttérkép és stílus" opciót.
Itt a "Színpaletta" menüben van egy opció a "Paletta használata alk.ikonokhoz" amit ki kell kapcsolni.
Így újra mindennek a korábbi színe lesz. -
Septum15
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #9150 üzenetére
Nekem tegnap óta már négyszer fordult elő olyan, hogy egyszer csak félig lefagy a telefon.
A három fő gomb érzékelése megy, letudom húzni az értesítési sávot, ott bármit betudok kapcsolni, betudok menni a beállításokba és ott is mindent érzékel, ha feljön a Messenger chat-fej, akkor ott is tudok bármit csinálni, de a kezdőképernyőn és a megnyitott alkalmazások között semmit sem érzékel.
Tegnap háromszor is akkor fordult elő, amikor Twitteren frissítettem a feed-emet. Emiatt újra raktam az appot és ma délig teljesen jól ment a telefon. Aztán ma screenshot közben jött elő ez.
Direkt elindítottam egy képernyőfelvételt úgy, hogy mutassa az érintéseket és asszerint maga a telefon érzékelte az érintéseket, csak a rendszer nem foglalkozott vele.
Újraindítás után mindig megjavult, de rohadt idegesítő, ha folytatódik és lesz időm, akkor mindenképpen csinálok egy gyári visszaállítást -
Septum15
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Eddig egyik Android verziónál se volt semmi baj, most mindannyian a 12-es megjelenését várjuk, ami már elindult több országban is, valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik.
A Snapis telefonok nem melegednek annyira, mint az Exynososok.
Nekem a gyári álló tok bevált, még ha egy nagyobb is lesz tőle a telefon. Nemrég rendeltem Ali-ról két sima szilikon tokot, ezek is beválnak, csak egy nagyobb esés esetén semmit sem védenek. Ma jött meg Aliról ez az üvegfólia is, ez talán egy kicsit kisebb, mint kéne, szóval egyelőre nálam marad a gyári fólia.
-
Septum15
aktív tag
válasz
MasterComp #8134 üzenetére
Ez éppen 25 W-os. Az A70 mellé még ilyet kaptam, most is azzal töltöm ezt a telefont.
Nincs olyan szabvány, hogy mekkora teljesítmény mellett gyors a töltő. Ezért mondhatják 10W-osra és 90W-osra is. Hiába nagy a különbség a kettő között.
A telefon maga csak 25W-ot tud, szóval 40-est sose tudná teljesen kihasználni, de szerintem itt gyorstöltési szabványban való különbség lesz. Asszem a Huawei más szabványt használ(t), mint a Samsung, és emiatt nem megy a gyorstöltés.
-
Septum15
aktív tag
Én egy A70-ről váltottam.
Ott az ujjlenyomatolvasó tényleg katasztrófa volt. Itt az S20FE-nél eddig egyetlen egyszer jártam így az elmúlt 5 napban, hogy elsőre nem érzékelt, akkor is másodjára már ment. Nagyon gyors és pontos, legalábbis az A70-hez képest ég és föld a különbség.Az akkumulátor nálam nagyon jól bírja, napi 4 óra kijelző idővel a nap végén még mindig 50% környékén szoktam lenni. Azt hozzá teszem, hogy 5 napja van nálam a telefon, szóval idővel romolhat majd.
Az értesítési led szerintem nem hiány, ha van AOD, amivel ugyanúgy látod, hogy ha kaptál értesítést.
-
Septum15
aktív tag
Nekem A70-en volt két ilyen tokom is.
Mind a kettőnek kitört a bekapcsoló gomb fölötti műanyag.
Mindkétszer zsebből kivevés közben tört el. Maga a pöcök hiánya nem lenne gáz, de az én esetemben az ott maradt része enyhén vágta az ujjamat és be kellett nyúlni jobban a tokba, hogy betudjam kapcsolni, ahhoz meg kényelmetlen volt.
Ekkor még nem volt dupla koppos ébresztés az A70-en, vagy csak én nem kerestem. Később volt dupla koppos ébresztés, azután már nem volt probléma a kitört pöcök. -
Septum15
aktív tag
válasz
*RLaci* #7130 üzenetére
Én pont ma vettem a SES-ben egy snapis verziót.
180 volt a telefon, illetve ha még 20 ezerért vettem kiegészítőket, akkor 10% lejött a telefon árából.
Így tudtam lényegében 3 ezerért venni egy Samsung vezetéknélküli töltőt, egy Samsung átlátszó tokot és egy Type C - Type C kábelt 21 ezer helyett.
Alapból egyikért se adtam volna 12000-ret, 7000-ret és 2500-at, de így összesen 3000 forintért teljesen megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest