- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Nyilván saját tapasztalatod, de tény hogy ahol a párom telefonált(ugyanaz a hálózat P9) ott nekem az S7 csak percek múlva kapott sms-t hogy nem voltam elérhető. És olyan galád módon jelezte a térerőt, hogy 1 pálcika volt de mikor tárcsázni próbáltam akkor csak csend volt. De mondom ,az volt a fura hogy 7-es droid után meg már nem volt ilyen probléma. És olyankor felszalad a szemöldök ha egy update után megjavul valami.Viszont az S20FE szerintem sokat javult ezen a téren, sőt már az S9 óta nincs gondom ezzel. Én látom a fejlődést.
-
-
Badboys
őstag
Bocs, de a decemberi is kimaradt. Az utóbbi 2-3 hónapban rendes elmaradással küldték. Abban 100% ig egyetértek zoltan77 el, hogy csak a profit érdekli, de ez nem csak a samura érvényes. Az összes többi multi sem kivétel ez alól Ami ebben a riasztó, hogy a kormányok is ebben érdekeltek..
-
zoltan77
aktív tag
Majd meglátjuk, ne legyen igazam de lássuk be hogy a samsungot a profit érdekli nem pedig én vagy akármelyik vásárló, minél több haszon szerzése. Ebből a szempontól lehet szindni az almát ott azért ha van frissítés mind egyszerre kapja, van a családban két készülék is de komolyan elgondolkozok a váltáson.
-
zoltan77
aktív tag
De kaponk havi biztonságit szerinted? Még ha most ki is adják a 12-t akkor is csak maximum decemberit kapjuk és már lassan február. Szerintem az lenne a lényege a havi biztonsági frissítéseknek hogy időben megkapja a készülék nem pedig 2-3 hónap késéssel. Én azért vásároltam ezt a készüléket nem pedig egy olcsóbb középkategórriást mert reméltem hogy jobban támogatja a samsung, de csalódnom kellet.
-
jUUh
addikt
Novemberi frissítéssel szerintem csak mérgében mondá ilyeneket az ember.
Megmondom őszintén engem is zavar, hogy tökre lassan jön ki update, ráadásul az S21-es széria már a második januári patchet kapja, mi meg november elsejein ülünk.
Hozzátéve, hogy azért egyik frissítéstől se kell világmegváltó csodát várni, zavaró.
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest