Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, ha ismerős cégbe veszi az S20 FE-t, akkor arra 2 év garancia jár vagy csak 1?
-
Blac1
aktív tag
Melyik programot ajánlanátok gyári visszállítás előtti adatmentéste? Köszönöm.
-
Fernet
senior tag
Segítsetek légszi, lehet csak nem szúrja ki a szemem, de nem találom hol lehet beállítani, hogy a különböző alkalmazásoknak eltérő értesítési hangja legyen. Jelenleg ugyanaz ha sms, email, időkép értesítés jön. Keresem de nem találom.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van olyan oldal blog, amely csak evvel a telefonnal foglalkozik?
Régit telefonomnak és tabomnak is találtam olyan oldalt.
Természetesen nem gond ha nem magyar. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok. A 10. Kerületben tudtok Samsung szervizt? Továbbra sem vagyok megelégedve a kijelzővel. Továbbra is előfordúl hogy nem reagál az érintésre. Pedig a kis pötty jelzi hogy hozzáértem a kijelzőhöz, mégsem csinál semmit. Míg ezt a hozzászólást megírtam legalább ötször előfordúlt. Köszönöm.
-
rbelme85
csendes tag
Jó reggelt!
Anno az S3-on a tenyeres módszert "megtanultam" képernyőmentésnél, s itt az 20FE-nél tökéletesen működik. 🙂
-
kelly416
veterán
Vagy a gomb kombinációnál. Kézre esik, pillanat műve. A kopogtatás hosszabb is és képernyő tartalomtól függően más történhet, mint szeretném. Pl. sikerül linkre bökni, vagy láthatatlan reklám keretre.
De itt a legfőbb kérdés szerintem, hogy ki mit szokott meg. Te azt, Neked az a kézenfekvő. Én ezt, nekem ez áll kezemre. kutga pedig a tenyérrel simogatóst. Ez ilyen. -
mcsm88
senior tag
Persze, van 3 mód, de mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lenne kopogni a képernyőm, mint több gombot egyszerre nyomni hülye kézhelyzetben, vagy kézélt húzni nem lapozva, vagy több lépcsőben kinyitni az edge panelt és rábökni (már ha lehet, mert van app aminél eltűnik az edge panel). Nem azt mondtam, hogy nem lehet, de csak lehetne egyszerűbben.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Intelligencs #9056 üzenetére
Ez egy örök kérdés, mindenkiben felvetődik, hogy lehet jobb lett volna az A52. De akkor jönnek az indok, hogy de hát csúcskategória(amúgy egy erős közép talán) az S20FE meg gyorstöltés meg vízálló. Kinek mi. Utána kell nézni, mérlegelni aztán ha nem ér annyit nem ezt venni. Már mindegy. Nekünk van 2 S20FE de csak azért mert rettentő jó áron lett előfizetés.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
qwertly
addikt
válasz
Benoe77 #9063 üzenetére
Szia!
Próbálkoztam csak össze jött..csak nehéz volt eltalálni a nyomás pontot mert állandóan kiakart kapcsolni..
Másik módszer nekem nem akar működni.. meg olyan bénának tartom. Írok a viberen elakarom menti a képernyő képet és "csápolok" a telefon felet..
Ennél még a Huawel tablet megoldás is jobb. Ott kettő ujjal húzom le képenyőt. -
qwertly
addikt
Szia!
Melyikre gondolsz ha szabad tudni...
Nem teljesen ide tartozik...
DE hogyan tudom leválogatni a google playeren, hogy csak olyan játékokat lássam amelyek nem free hanem fizetősök? Nem szeretem a free fizetős verziót, inkább megveszem de ne legyennek állandó reklámok a telefonon.
És offline legyen.. -
qwertly
addikt
válasz
Intelligencs #9056 üzenetére
Szia!
Én is gondolkodtam a s52 de ezt vettem meg azért mert láttam az egyik ismerősnél a vezeték nélküli töltést. És nagyon tetszett, mondtam is magamban nekem ilyen kell..
DE tény és való nem ez a típus volt a tervben hanem S21.Az meg nekem nem ért meg plusz 100e. Így marad ez.. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kezdem megszokni a nagyobb méretett és tény állom ezen írni..üzenetek is azonnal megjelennek.
Tokot is vettem rá ami itt van javasolva, képernyő fólia nem volt a boltban. Majd lesz később.
Amit még nem tudtam megoldani, szeretnék képernyő képet készíteni itt valahogy nem akar működni a bekapcsoló gomb és a hangerő lenyomása..
Itt mi a trükk? -
Kb. 3 hete megvan a telefon. Google Pixelről megváltás volt visszatérni a Samsung családhoz.
Anno az LG G3-mal is tettem egy kitérőt, de utána is visszatértem a Samsunghoz.
Eddig nagyon bejön a telefon. Üzemideje pazar, hétvégén pedig volt szerencsém vele az állatkertben videózni a családot, nagyon jó minőségűek lettek a felvételek. A vízállóság is rögtön tesztelve lett, mert a fókashow-nál az egyik fókának sikerült oldalról jó alaposan lelocsolnia.
Csak két kis apróság nem tetszik, az egyik, hogy a Google discover, mint dedikált hírforrás nem elérhető. Ez mondjuk kissé meglepett, de végül is ha indítok egy chrome-ot, akkor a kereső alatt ott vannak a discoveres hírek. A másik, hogy az ujjlenyomatolvasó tényleg egy kissé lassan reagál, de ezt is meg lehet simán szokni, nem vészes.
Ami viszont érdekes, hogy közben anyukámnak és feleségemnek is vettünk új telefont, nekik a sima A52-est, ami akciósan volt 107 ezer. Én meg ezt akciósan vettem 180 ezerért. Őszintén szólva nem látom a 73 ezer forint különbséget a két telefon között. Oké, kicsit talán gyorsabb az enyém, meg igényesebb kívülről, bár ez tokban pont nem látszik. Viszont feleségem is fotózott az állatkertben, és - mivel pont ugyanolyan séma szerint nevezi el a képeket az a telefon is - egy mappába másolva a két adag fényképet, nem tudok különbséget tenni, hogy melyiket csinálta az enyém, és melyiket az övé. Valószínűleg videóban jobb az S20-as, legalábbis a paraméterei alapján biztosan, de azt egyelőre nem tudom összehasonlítani, mert ő nem videózott.
Mindenesetre azért nem bántam meg, hogy ilyet vettem magamnak, mégis ez a top széria tagja volt, de az is egyértelműen látszik, hogy pl. anyukámnak és a feleségemnek az A52-es volt a tökéletes választás ár/érték arányban. Még az A52s-t sem lett volna érdemes, mert az nem volt akciós, az csak 140-ért volt megkapható akkor mindenhol. Ráadásul anyukám használja az FM rádiót sima jack dugós fülessel, ami pl. S20-on elérhetetlen.
-
kelly416
veterán
Nekem másfél havonta egy hétig van hang a telefonomon (máskor elég az okos karkötő rezgése), de mintha egyszer felfigyeltem volna rá, hogy erősödik a hangerő.
Persze mindezt úgy, hogy én nem kapcsoltam be. Sőt, "out of the box" csak csengőhangot állítottam egyszer, ezen túl csak lenémítom vagy néha teszek rá hangot, mást sosem állítottam.Mármint csengés ügyben.
-
kissati66
tag
Senki más nem tapasztalt ilyesmit ?
-
mcsm88
senior tag
válasz
StarKiller89 #9048 üzenetére
Beállítások -> zárolt képernyő -> widgetek
Be van kapcsolva a zene? -
kutga
félisten
válasz
StarKiller89 #9048 üzenetére
Nézd meg, hogy az értesítéseknél be van-e kapcsolva a lezárási képernyő médiavezérlése.
-
Deck
titán
válasz
StarKiller89 #9046 üzenetére
YouTube Vanced-el nálam nincs gond.
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
YouTube Premiumot használ valaki? Nekem a zárolt képernyőről eltűnt a navigációs sáv, ami eddig ott volt (szerintem a 12 óta). Hogy lehetne előcsalogatni?
[link] erre gondolok konkrétan -
Bossi
őstag
Sziasztok!
Itt a megnevezés végén a Q mit jelenthet?
Samsung Galaxy S20 FE Q
köszi
-
qwertly
addikt
Szia!
Nekem meg van a [ACR pro ] és csak kíváncsiságból inditottam és most ugy néz ki,hogy Android 12 alatt működik.
-
qwertly
addikt
Szia, köszönöm a gyors válaszodat.
Sajnálom az ACR pro valami megoldás kell keresnem ennek a kiváltására.
Töltő padot én is néztem a Samu boltban amikor vettem a telefont. Csak láttam,hogy szép áron vannak és máshol negyed ennyiért láttam.Igaz az nem saját márka. De azért gondolom ez egy szabványos dolog.... -
kutga
félisten
válasz
qwertly #9030 üzenetére
Viberről készíts biztonsági másolatot a google fiókba.
A banki applikációt nem tudod átvinni, újra kell regisztrálni a telefonon. Ha van netbank azonosítód és jelszó hozzá, akkor nem kell bemenni a bankba.
Töltőből és a Samsungot ajánlom.
Rögzítés úgy tudom csak más régiós firmware telepítésével oldható meg. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megvettem a telefont...
Kérdésem lenne,hogy a Viber hogyan tudom átvinni az új telefonra hogy ne veszen el az előzmények belőle. Van egy bank applikáció is a K&H bank ezt is szeretném átvinni. De úgy tudom ez telefonhoz kötött. Ennél bekel menni a bankba?Vagy megoldható otthonról?
Szeretnék venni egy vezeték nélküli töltő padot van olyan ami különösen ajánlott?
Sajnos a hallásom nem jó,így a régi telefonomra ACR pro telefon beszéd rögzített. Így később vissza tudtam hallgatni amit nem értettem...
Úgy tudom ez újabb Androidan nem működik..
Vagy erre valami megoldás,nem baj ha fízettös csak jól működjön.
Köszönöm a segítséget előre is..... -
ginola
addikt
A gyári videólejátszóban hogyan lehet belecsavarni a videóba? Nem jövök rá....
-
qwertly
addikt
Köszönöm, akkor marad a 6/128GB most több nagy üzletben láttam akciósan.
Hiába kerestem a kis telefont a Samsung A2016 leváltására nincsen...
Vagy ami van legalább 100e drágább Samsung S21.
Így megbarátkozom a nagyobb mérettel. -
kissati66
tag
Sziasztok. Elképzelhető, hogy kivette a Samsung az erősödő csengőhang beállításának lehetőségét? Pár napja tűnt fel, hogy már a megszólalástól teljes hangerőn csenget a telefon (talán amióta felkerült a februári frissítés) és most hogy rákerestem, nem találom sehol a beállításokban (5G változat).
-
zoltan77
aktív tag
Snapira jött frissítés
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem ilyen telefont akartam venni de úgy néz ki, kettő marad.
Ez illetve Samsung Galaxy A52s.
Az utóbbi egy kicsit újabb és van benne 5G illetve olcsóbb is.
Mi szól még is a FE20 mellet?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Badboys
őstag
válasz
StarKiller89 #9007 üzenetére
Az én kedvemért ne írjál semmit pláne ne nekem. Egy samu mágusnak úgysem lehet megmagyarázni a magyarázhatatlant. Nagyon örülök, hogy elégedett vagy. Csupán azért mert nem egyezik a véleményünk bízom benne nem veszünk össze. Mint írtam le írom azt is, ha valami jó, de kíméletlenül azt is, ha rossz. Képzeld milyen lenne, ha mindenkinek minden tetszene. Szerintem az sem lenne jó.
-
StarKiller89
senior tag
elfogadom, hogy másnak van vele problémája, de attól, hogy nekem nincs ne legyek már le "samu fanozva"
mert azt írom nekem nincs vele problémám
Dilikutya: Miskolcon élek, javarészt itt használom, de bejártam a közeli erdőket (Bükk hegység) kisebb környező településeket, a Balaton eldugottabb részeit is... egy kezemen meg tudnám számolni hányszor ment el a térerő, de még azt is szerintem, hogy a 4G mikor váltott 3-ra...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lehet jó helyen élek, és sose hagyom el a civilizációt, de közel 10 év Samsung okostelefonálás alatt nem fordult velem se ilyen elő. Olyat már láttam, hogy a térerő kinullázódik, meg is tudom mondani, hol, mivel ott ez mindig előfordult, amikor ott mentem, viszont az vonaton ülve egy senkiföldje volt. Az S20FE-vel ugyan nem jártam arra még, de előtte 2 Samsung telefon is eldobta a térerőt. Mire lett cégesem, már nem jártam arra, nem tudtam kipróbálni, de gyanítom, más márkával is előfordulhat. Cegléd-Nagykőrös, vagy Nagykőrös-Kecskemét között félúton, még tanya sincs, nemhogy rendes település.
Amúgy jellemzően, ha lett volna bármiből 2 olyan példányom, amivel elégedetlen vagyok, harmadjára más márkát veszek. -
samu74
addikt
válasz
Meg lehet ezt fordítani is.Ha neked nincs bajod vele ,másnak nem lehet.
-
válasz
Azért, mert az interneten is le van írva, hogy amit sejtettünk, az igaz!
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest