Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Orionhilles
üzenetére
Honnan rendelted?
-
válasz
gretzky77
üzenetére
Mea culpa, az csak 2 lesz bizony, elnéztem:
https://www.samsung.com/hu/support/warranty/Köszi mindenkinek, végül egy 6/128-as lett Buds 2-vel rendelve, kíváncsi leszek, hogy valóban van-e még, vagy már elfogyott.
-
gretzky77
veterán
válasz
Orionhilles
üzenetére
A 6/128 melletti 2+1 év garit, hogy érted? 2 év van csak nem? Sztem többet nyersz a hivatalos garival mint a plusz 2 giga Rammal még buds nélkül is!
-
xhege
veterán
válasz
Orionhilles
üzenetére
Szerintem a Buds készlet kifogyott már.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
Ha lesz virtual ram a következő frissítéssel (Android 12 & One UI 4.0) akkor szerintem meg van oldva a 8 GB-s probléma. De szerintem az elkövetkezendő 3 évben a 6 sem lesz szűk keresztmetszet, legalábbis az általános használatot figyelembe véve.
-
Sziasztok!
Napok óta szemezgetek a telefonnal, főleg a mostani 170k-s ingyen Buds 2-s akció miatt.
B-telnél 180k-ért van 8/128-as verzió, csak ugye ott a garancia az a bolthoz szól és asszem nincs +1 év kiterjesztett garancia, illetve Buds sincsen.
Nem sikerül dűlőre jutnom, hogy melyiket lenne érdemesebb, tudnátok extra szempontokat adni?
Egy Redmi Note 8T (4/64)-et váltana.8/128 mellett:
talán valamivel időtállóbb (lehetőleg legalább 3 évig szeretném használni)
8/128 ellen:
garancia
VoLTE / VoWIFI nem biztos, hogy megy6/128 mellett:
füles
2+1 év hazai garancia
EU régiós -> VoLTE/VoWIFI garantáltan megyElőre is köszi!
-
sly160
csendes tag
Sziasztok. Egy kicsit kilóg a sorból a kérdésem, de hátha tudtok segíteni.
Ma kellett egy visszaállítást csinálni a telefonomon, és azóta ne enged be az instagram fiókomba. Egyfolytában a google inteligens zárolás jön be, majd utána azt írja, hogy sikertelen bejelentkezés, próbáljam meg később. A baj nem a jelszóval lesz, mert laptopon beenged. Már kikapcsoltam az automata kitöltést, illetve a google megbízható ügynököt is, és mégsem megy. Valakinek valami használható ötlet? Köszi -
Boha
tag
Galéria-ban el lehet alulról tüntetni azt a sávot ? (nagyításnál kicsit zavaró)
OneDrive már nem lehet módosítani a cél mappát, hogy hova töltse a fotókat ? (ugyan oda szeretném ahova az előző 2 telefon töltötte) -
jUUh
addikt
Mondjuk nekem nem szaggat alkalmazás használata közben, de néha-néha, napi kb 1x "microlaggol" az alkalmazáokból kilépéskor.
-
Erdei88
veterán
Eddig read onlyban követtem a topikot, de gondoltam megosztom veletek.
Tegnap bevittem a SES Downtownba az áprilisban Vodafone-nál vásárolt Exynos FE-m és 90 ezerért beszámították. Ehhez hozzácsaptak még 30 ezer forintot a jelenlegi akciójuk keretében és elhoztam egy Snapdragonost. Amit beszámitottak hibátlan állapotban volt, teljesen karcmentes, XEH romos.
Ha esetleg valaki a váltáson törné a fejét, HA árak felett tudtam így túladni rajta.
Összességében 50 ezret fizettem rá és kaptam még egy Buds 2-t.
Nekem megért ennyit! -
iván73.hu
tag
OP8pro-ra váltottam, S20FE nekem nem jött be.
Nem tudtam megbarátkozni a melegedéssel, és a rendszeres belaggolással.
2 kártyával használtam, sokan panaszkodtak, hogy hívtak és nem értek el, nekem meg nem jelezte ki.
-
válasz
soslajos1987
üzenetére
Csak az 5g-s van megemlítve
-
soslajos1987
csendes tag
Lassacskán csak befut!

Link -
kelly416
veterán
Arcot sosem próbáltam, de az ujjlenyomat háklis szennyeződésre, száraz kézre. Garázsban tevékenykedés közben (autó, motor szerelés, flex, hegesztés stb.) már meg sem próbálom az ujjlenyomatot, 10-ből 9,5-szer nem megy. De normál hétköznapokban 10-ből legalább 9 alkalommal jó.
-
kutga
félisten
válasz
maaniac
üzenetére
A Pixel lehetne alternatíva, de úgy hogy nálunk nincs hivatalosan, sokunknak nem opció.
Amúgy az exynoshoz nem tudok mit hozzáfűzni, nekünk sd van, de az ujjlenyomat pontos, nem kellett többször felvinni, arc alapú is többnyire jó, de nem egy face id, wifi, térerővel sosem volt baj, nem melegszik. Nem tökéletes nyilván a telefon, de szerintem korrekt.
A frissítés meg talán jön még ebben a hónapban.
-
maaniac
aktív tag
sose, egy az, hogy ha visszavenném, meg lennék lincselve

, a másik, hogy akksiban jobb a pixel, sokkal
a bugos android meg a lusta ujjlenyomat olvasó szubjektív dolog, az ujjlenyomatomat a pixel legalább felismeri, s20fe nem akarta hiába adtam hozzá többször ugyanazt az ujjam, beltérben gyengébb a térerő, de ott úgy is Wi-Fi van, egyébként az ujjlenyomat olvasó és a töltés közbeni túlzott melegedésen kívül más bajom nem volt és nem is ezért váltottam, ki akartam próbálni egy Google telefont 🤷 -
maaniac
aktív tag
én léptem pixel 6-ra,ti meg marakodjatok
, exynos s20 fe ment az asszonynak és svájcban még nem frissült, csak hogy infó is legyen -
jUUh
addikt
Srácok, szerintem kiveséztétek kellően a kell-e nem kell témát. Megvárjuk mit mondanak fentről, addig, hogy ne fajuljon el, mellőzzük az erről szóló diskurzust.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
fjudors
üzenetére
Nem tudom mióta írkálsz itt, de pont azért lett 2 külön topik, mert itt ment a veszekedés az Exynos és Snapi tulajok között. Ha nem lett volna a felbőszülés akkor most csak ez az 1 topik lenne, mint ahogy volt is sokáig. Az, hogy igazából a Samsung elbaltázta, mert kiad 20 féle verziót az legyen az ő bajuk, mi meg maradjunk meg 1 helyen inkább.
A frissítés a téma, mert ez az aktuális és talán a legjobban várt egyelőre. Más nem fog igazán mozogni az S20FE háza táján esetleg ha kijön az S21FE, hogy majd megy a hasonlítgatás.
Exynos, Snapi örök téma lesz, mert Exynos-nál magas számban több a hátrány. Ez kb tény, ha nem így lenne, nem kellett volna Snapdragon verzió.
5g meg amúgy sem sok embert hoz lázba, ha menne a Snapi 4g-n is trükközéssel akkor már lenne ROM. -
samu74
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Ja,az a pár ember az 5G telefonjával átvonul abba a topikba, 13 másik a 4G topikba,a maradék 14(aktív) exynosos tag meg jól el lesz itt
. Kérném a topikgazdát hogy a svájci romos és a tajvani/izraeli romos hangrögzítős opcióval felvértezett usereket is szeparálja, mert na.
-
wanted5
őstag
válasz
fjudors
üzenetére
"mindenki oda ír, ami először szembe jön"
Így van, pont ezért kell 1 topik. Én is ide írtam elöször pedig SD verzióm van, egyáltalán honnan a fenéből kéne feltételeznem, hogy 15 féle s20fe topik van?
Sőt, ugye szinte egyáltalán nem lehet kapni exynos verziót. És hidd el, hogy a legtöbb ember ide fog betévedni elsőnek, mert ez pörög jobban és itt van több hsz. -
fjudors
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
nem egy telefon.
három
külön hardver, külön szoftver.ahogy pl az a52 is több változatban van.
miért kénbe három topikot nézni?
ha a megfelelő helyre lenne beírva, semmi gond nem lenne...
de mivel össze-vissza irkáltok, ezért van a kavarodás.
mindenki oda ír, ami először szembe jönez az exynos, (nagyon max általános)
a másik meg az sd4gmi az az általános info, ami típus specifikus? és általános ?
tok?
fólia?mert a szoftver nem az...a szerviz sem..a vásárlás sem...
-
Badboys
őstag
válasz
fjudors
üzenetére
Ne haragudj, de teljesen fölösleges 1 telefonnak 10 topik. Csupán annyit kell tenni, hogy oda biggyeszted, hogy amit írtam konkrétan erre a típusra ok. Esetleg olyan infót oszt valaki amely bárkinek megfelel akkor nem kell 55 fele irkálni. Senki sem írta mostanában, hogy az exi szar ez még 1 éve volt téma. Ma már senki sem ezen rinyál.
-
fjudors
aktív tag
válasz
wanted5
üzenetére
én meg a frissítési lázat nem értem.
ha jön, itt lessz.
valaki berakja, hogy frissült az 5G, a másik meg kesereg, hogy ő nem találja az sd-sen...
semmi másról nem szól a topik, csak a frissítésről, meg az exynos szar, és az sd biztos tudja az 5g-t
jó lenne a külön topik, ha nem össze-vissza írnátok.
pl a sd- s topikban nem.exynosos gcam lenne ajánlva, vagy fordítva
mindenkit a saját telefonj érdekel, azért nem samsung mobilok ennek a topiknak a neve . -
wanted5
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Azért, hogy az esetleges hasznos információk minél több helyen legyenek összevissza szétszórva.
#7942 fjudors: attól függetlenül, amit mondtam igaz lehet bármelyikre.
(Valamint nem értem miért kell kötekedni mindenkivel? Főleg év végén, amikor legalább ez az időszak pont az ellenkezőjéről szólna. Ilyen alapon legyen s20fe exynos topik, legyen s20fe snapdragon, 5G exynos, 5G snapdragon? OK, hogy vannak minimális eltérések, de mégis egyetlen egy modell, pont az lenne a lényeg, hogy egy helyen legyen az ezzel kapcsolatos dolgok.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Halandóknak még a novemberi van.
-
Bailey
senior tag
Az AUT verziós 5G-s FE-re tölthető OTA-n az Android 12! Ezek szerint hamarosan jön a többire is.
-
gretzky77
veterán
A Mate 10 Pro-hoz nem érzik előrelépésnek? Azért van pár év a 2 készülék között, igaz más kategória volt elvileg, de sztem visszalépés nem lenne! Sztem ez egy elég kiegyensúlyozott készülék ami jól sikerült és elég sok jó dolog van benne, mint pl IP védelem, vezetékmentes töltés, SD kártya bővíthetőség, jól sikerült kamera trió, DEX funkció! 6gb Rammal is elvan, talán ez lehetne picit több az időtállóság miatt, de nem panaszkodhat így sem! Nem vagyok Samu párti, de ez tényleg egy jól sikerült telefon! Ha valóban 270e lesz az S21FE szintén 6gb Rammal, akkor erről sztem nem éri meg váltani, nem éri meg a felárat! De mivel másról váltanál így a pénztárcád a mérvadó,hogy mennyit szánsz rá!
-
ovics
senior tag
Sziasztok,
Betenném ide is a kérdést, hátha itt tudtok válaszolni. -
wanted5
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Valóban szép, de mint ahogy nekem is írták 100 ezer felárat nem ér az az 1-2 dolog amivel picit erősebb.
-
embe
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Valóban tetszetős.
Lehet ez egy gerilla marketing.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Több bejön neki abból, mint amit kifizet, hacsak nem a Samu fizette, hogy menjen a hype. Ekkora összegeknél bármi lehet.
-
wanted5
őstag
Az MS Office tudja ezt. Most kipróbáltam és nyilván ujjal vagy olyan tollal ami bármilyen érintőkijelzővel kompatibilis alá lehet írni. Sőt, igazából egyszer megcsinálod az aláírást olyanra, ami tetszik és később bármikor lehet használni. youtube link
-
embe
nagyúr
Kaka került a levesbe... Még be sem mutatták az S21FE-t.
De egy olasz srác már kicsomagolós bemutató videót jelentetett meg.
-
Működik így.
Annyi, hogy bizonyos usbc-hdmi átalakítók (nem feltétlenül szimpla kábel, hanem mondjuk egy ilyen hub) esetén max 5 alkalmazás lehet egyszerre nyitva (más eszközöknél ennél több is) ill. hogy nem mindegyik esetén érhető el a natív 1440p (de az 1080p mindenhol)
A következő nagyobb verziófrissítéssel ezek a korlátózások elméletileg feloldhatóak, ill. lesz benne virtuális memória is. -
xhege
veterán
Köszönöm a válaszokat! A másik dolog, hogy ha jól tudom, akkor ez nem Spen kompatibilis eszköz. Van valami mód arra, hogy valami digitális tollal PDF dokumentumot alá lehessen írni és visszaküldeni, ha szükséges?
-
icemad
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
Köszi mindenkinek a véleményét.
Igy inkább az S20 FE-t fogom megvenni, már ha lesz addig ilyen
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Engedjetek meg egy láma kérdést. A dex működik úgy, hogy egy monitorra csak rádugom egy kábellel (vagyis nem számítógépen, laptopon keresztül)? Illetve ilyenkor tud bluetooth billentyűzetet és egeret használni? A 6GB elegendő a dex módhoz? Nagyobb kijelzőn szeretnék fotót szerkeszteni vele pl.
-
racerx
őstag
Hali. Volt aki P30 Pro-róla váltott snapis változatra? Üzemidő kamera főleg. Amúgy semmi bajom a Huawei-el, csak a support már nem az igazi.
-
jUUh
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nagyon elgondolkoznék használt vásárlásán. 110-130e Ft-ért van Snapdragonos verzió, ennyiért szerintem nagyon korrekt.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
275k lesz a nyitó ára az s21fe-nek ennél már olcsóbb a sima s21
Snapi 888 vagy exy2100-al jön hozzánk mind kettő egy kazán
Én csak akkor venném ha kellene az 5g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
Egy Redmi Note 8T (4/64)-et váltana.

a bugos android meg a lusta ujjlenyomat olvasó szubjektív dolog, az ujjlenyomatomat a pixel legalább felismeri, s20fe nem akarta hiába adtam hozzá többször ugyanazt az ujjam, beltérben gyengébb a térerő, de ott úgy is Wi-Fi van, egyébként az ujjlenyomat olvasó és a töltés közbeni túlzott melegedésen kívül más bajom nem volt és nem is ezért váltottam, ki akartam próbálni egy Google telefont 🤷
, exynos s20 fe ment az asszonynak és svájcban még nem frissült, csak hogy infó is legyen