Új hozzászólás Aktív témák
-
maaniac
aktív tag
sose, egy az, hogy ha visszavenném, meg lennék lincselve
, a másik, hogy akksiban jobb a pixel, sokkal
a bugos android meg a lusta ujjlenyomat olvasó szubjektív dolog, az ujjlenyomatomat a pixel legalább felismeri, s20fe nem akarta hiába adtam hozzá többször ugyanazt az ujjam, beltérben gyengébb a térerő, de ott úgy is Wi-Fi van, egyébként az ujjlenyomat olvasó és a töltés közbeni túlzott melegedésen kívül más bajom nem volt és nem is ezért váltottam, ki akartam próbálni egy Google telefont 🤷
-
Badboys
őstag
Nincs kedvem előkeresni a Snapi fórumban, de összehasonlították és képpel bizonyították, hogy tök egyforma a 2 telefon hardvere. Ott megtalálható.
gretzky77: Anno amikor megvettem az exi után. Mindent újra kellett tennem mivel sohasem mentésből telepítek. Amit rátettem a laposra a guglitól kezdve még pár program így ismerte föl. Egyébként föntebb jeleztem is csak rákérdeztél megint.
-
Badboys
őstag
Akkor meg köszönném a segítséget, a Googl tól kezdve még jó néhány program miért úgy ismeri föl a telefont, hogy SGS 20FE 5G? Ha nincs benne az a valami, Egyébként a másik topikban bebizonyították, hogy tök egyforma a belük, a sima és az 5G ként árusított telefonoknak. No vita csak kérdezem.
-
TTomax
félisten
2014óta (SD805) az SD865 az első csúcs SOC amiben nem integráltak modemet...több oka is volt de leginkább az,hogy az X55 egyszerűen túl nagy ,nem fért volna bele... az SD765be pl az X52 már integrált...mondjuk olyan is...
Az egy jó kérdés,hogy akkor milyen modem is van akkor az SD865 szerelt S20FE-ben de szerintem XDAn kinn lehet a válasz valahol...Egyébként szerintem az antenna kivezetések sincsenek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged