Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kekedi
senior tag
válasz
Aryon87 #9795 üzenetére
Bár nem ezen a tipuson próbáltam de nincs véletlen ilyen?
Én ha ezt kikapcsoltam, valamint a dupla koppos ébresztést is, akkor csinálhatok bármit (a fizikai gombokon kívül), nem éled fel a kijelző és nincs rossz ujjlenyomat olvasás. Csak miután a bekapcsoló gombot egyszer megnyomom akkor lehet ujjlenyomattal belépni.
Tudom nem a legjobb, de működik. (ha van a fent leirt opció) -
Aryon87
félisten
válasz
Rinocerosz #9794 üzenetére
Volt mar gyari visszaallitas is (HR), es minden ki van kapcsolva. Valahogy megis kepes a kijelzo felebredni
Na majd hetvegen megnezem mit lehet tenni..Hint: 11 alatt ilyen problema nem volt nalunk
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Aryon87 #9789 üzenetére
Szerintem mindenek előtt egy Gyári adatok visszaállítást csinálj mert az a legbiztosabb. Sajnos downgrade-t nem ma csináltam már én sem. Nem tudom, hogy mennyire működhet, de ahogy olvasgatom nincs nagy mágia.
Elviekben:
Letöltöd: Frija, Odin, Samsung usb driver, android 11-es utolsó firmware.
A Sammobile-on fent vannak a régebbi romok. Ott ha megnézed a PDA, CSC, és beilleszted a frijába(manual) + phone kódot beírod akkor szerintem leszedi az utolsó android 11-et.
Utána kicsomagolod(5fájl) és beilleszted az Odinba értelemszerüen BL, AP, CP, CSC(home_css megmarad minden adat, simánál mindent resetel). F.reset time es auto reboot pipa bár azt hiszem az alapból is úgy van.
A telefont Download módba rakod:
Kikapcsolod utána Hangerő le+fel nyomvatar és csatlakoztatod a kábelt aminek a másik vege egy működő gépbe megy. Ekkor belép Download modba (elvileg). A továbblépéshez egy hangerő fel.
Utána már lehet indítani az odint és szépen lassan megcsinálja. Utána majd magának lassan újra indul.Ez csak elmélet sajnos, nem próbáltam úgyhogy csak ssaját elelőségre. Nem szeretném ha miattam lenne baja a telefonnak.
-
törölt tag
-
Aryon87
félisten
válasz
lacccciiii #9788 üzenetére
Nem ez a gond. Nadragzseb feleleszti a kijelzot, es onallo tevekenysegeket csinal, mar amit egy lezart kijelzon lehet.
Igy merul a telo feleslegesen, valamint a sok sikertelen feloldasi kiserlet miatt meg meg le is tilt a telefon.
Droid11 alatt nem csinalta, a 12 alatt mar meg van bolondulva.
Raadasul a duplakopp ki van kapcsolva es igy is csinalja...
Szoval Droid11-re downgrade erdekelne inkabb
De koszonom a tippet. -
Aryon87
félisten
Heyho! Megint én
Szeretnék segítséget kérni, szeretném visszatenni a 11-es droidot. Mit és hogyan? Ha lehet persze..
Ma megint önálló életre kelt a telefon a melós gatyában, most 2 percre zárta ki páromat.. Eléggé morgolódik a teló miatt... -
kelly416
veterán
Nem hiszem, hogy telefon függő lenne, de nem találtam topikját, viszont itt is használjátok páran. Hátha tud segíteni valaki.
AndroidAuto, eddig keresésnél mikrofon ikon, bemondtam, hogy "Szeged vasútállomás" és megmutatta, meg elmondta, hogy "Szeged vasútállomás találatainak megjelenítése". Most mikrofon ikon után beszélek és bemondja, "sorry, i don't understand you". Én böktem el valamit vagy frissítéssel jött és béna vagyok vissza állítani magyarra?
Szerk.:
Gondoltam google beállításra is, de pl. messengerben (google keyboard) simán tudok magyarul diktálni, vagy akár itt is. -
bazsi0322
tag
Üdv mindenkinek!
Van itt olyan, aki esetleg Galaxy Note 10-ről váltott? Kíváncsi lennék, mik a tapasztalatok.
Köszönöm előre is. -
klaya86
senior tag
Sziasztok. Tervezem az s20 fe vásárlását. Mennyire éri meg a mondjuk 140 -150 körüli árát? Elég hosszú a fórum, nehéz lenne végig nyálazni. Ezért kérném a segítségeteket. Fontos nekem a jó üzemidő, normálisan kezelje a két simet, térerő rendben legyen. GPS, nfc (g pay) normálisan működjön, mert napi szinten használom ezeket. A kamera annyira nem érdekel. Tudja ezeket az s20 fe? Vagy van valami típus betegsége akár szoftveres, akár hardveresen? Előre is köszi,ha válaszoltok ✌️🙂
-
s4hu|SyD^
addikt
Vagy visszakérném a pénzt és rávárnék valami jó akcióra a 4g S20FE-nél. Azért sosem tudod mikor kéne a gari és nincs. Nyilván nem nagy az esély, de az ördög nem alszik. Mindig vannak akciók, türelem.
A készülék hivatalos csak nem otthon azon kívül semmi baj nincs vele. Sőt olcsón kaptál egy 5g-set.
-
samu74
addikt
A samsung ügyfélszolgálat nagyon nincs képben frissítés ügyileg szerintem...Azt a telefont európai boltokban lehet kapni, az ha kapja az updateket akkor a tiéd is fogja.Nyilván a Samsung Magyarország érdeke hogy tőlük vedd a telefont, és ne olyat amit nem ők forgalmaznak.
-
goom
senior tag
Hát, magam is itt ülök és hezitálok. Az elég sok pénz, pluszban. És ahogy nézem, mindenhol 180, csak pont náluk 190...
Meg ránézek a Xiaomi 9T-re, amit most váltok le. Ez két hónap múlva lesz három éves. Soha semmi gondom nem volt vele. És hát ha megbízhatok a Samsungban, ezzel se valószínű. Akkor viszont kidobtam 30-40eFt-ot az ablakon.
De a frissítések meg átingatnak másik oldalra. Ha erre tényleg nem jönnek... Tényleg nem jönnek, szerintetek se? -
Deck
titán
válasz
StarKiller89 #9767 üzenetére
Ez így erős azért. Ők az egyetlenek akik normálisan sorban haladnak a PS5 konzol esetében pl. Stb.
-
goom
senior tag
válasz
kelly416 #9764 üzenetére
Nem én leszek.
Szürke a készülék.Nagyon szomorú vagyok, de ezt én nem tartom meg. Elmondta srác a Samsungnál, hogy erre semmiféle garit ők nem adnak. Lehet, hogy a frissítések se jönnek meg rá... vagy nem mind (így mondta). Nem hivatalos készülék.
Most nekiveselkedek, és visszaküldöm. Aztán rááldozok még negyvenet, és veszek ott, hivatalost. Köszönöm mindenkinek! -
-
goom
senior tag
válasz
Benoe77 #9753 üzenetére
Ráhibáztál: pontosan ezt tettem: bevittem hozzájuk. Vissza kell mennem érte, ugyanis valami diagnosztikára teszik, és azzal megvizsgálják.
De a srác meglepetten hallgatott végig, és azt mondta, hogy de. Forgalmazzák Magyarországon az 5G verziót is! És a KonzolVilág hivatalos viszonteladójuk.
Hát... most már a lehető legjobban össze vagyok zavarodva. Munka után megyek érte... négykor okosabb leszek.Köszönöm, hogy ennyien segítetek, hozzászóltok! Kutga, külön is köszi a linket!
-
StarKiller89
senior tag
rakattam rá clearplex fóliát, és szépen visszatették a dobozába, ami után a vevőszolgálaton azt mondták, hogy nem veszik ki a telefont a dobozból mert nem lehet x óráig a fóliához nyúlni, ezért adták a saját papírjukat, de szerencsére utána kitöltötték normálisan mikor vittem a szervízbe
-
kekedi
senior tag
Igen ezt többen is írták már. (én nem jártam utána, de sok mástól viszont sokat olvasom, hogy nem ad gyári garit) Valamint amit írtam is, hogy feltűnően olcsóbb.
De az mondjuk tényleg gáz, hogy mást küldtek mint amit rendelt.
Ha ez tényleg így van, akkor az elég gáz. Persze ezt még lehet javítani. Remélhetőleg hajlandóak is rá. -
kutga
félisten
válasz
StarKiller89 #9758 üzenetére
Érdekes, a médiában mindig kitöltött Samsung garipapírt kaptam.
-
kekedi
senior tag
Pedig írtuk is hogy gyanús a konzol világ. Ezt is meg az S21 FE t is a KV-on akarja sok mindenki megvenni.
Én értem hogy nagy cég meg hogy jó cég. Én is vettem Xbox ot náluk. De az más.
Irreálisan olcsóbb náluk a telefon. Vagy is pont annyi mint a többi sufni tunning boltban.... -
goom
senior tag
Sikerült beszélnem végre valakivel. Azt mondta, hogy mindig csak bélyegzőt szoktak nyomni, minden más ott van a számlán. Meglepődött az 5G-n, és azt kérte, hoyg küldjek fényképet a dobozról és a készülékről is.
Ja, és elmondta, hogy ez nem gyártói garancia, hanem forgalmazói.
Ebben az a "szép", hogy vásárlás előtt bementem itt Szombathelyen a Samsung szervizbe, ahol nem javasolták a noname GSM boltokat, hiába olcsóbb ott. Mert hogy ott nem gyári garit kapok, nem két évet... És ők javasolták a KonzolVilág-ot (amiről amúgy nem is tudtam, Árukereső stb. nem is hozta).Hát most elküldöm az email-t a képekkel, de attól tartok, ebből már jól ki nem jövök. Ez a visszaküldés-dolog hogyan működik? Becsomagolom és visszaküldöm? Hogyan bizonyítom be, hogy tényleg elküldtem? Hogyan zajlik ez, tudjátok-e?
Ha OFF, akkor bocs, akkor szóljatok - és akkor légyszi valaki írja meg... -
goom
senior tag
Megérkezett a készülékem a KonzolVilág-tól. Alaposan meglepődtem, amikor megláttam a dobozt: 5G. Aztán bekapcsoltam, és ott is azt írja, hogy 5G. A honlapukon meg szó sincs erről... Vagy már csak ilyen kapható?
-
zsolez76
tag
Tudja valaki miért csinálja a telóm,hogy reggelre a wifit kikapcsolja? Elég sűrűn ez van. Van mikor napközben is.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jó napot!
Szeretnék vezetéknélküli töltőállomást venni 3(4) Samsung eszközhöz. Watch 4, S20 FE valamint Buds+ és Buds 2. Örülnék ha legalább 2 vagy 3 helyes lenne. A Samsung-on kívül van minőségi alternatíva? Meg talán autóba egy szintén vezetéknélküli kisebb fajta töltőpad, ami olcsó?
-
kissg620
tag
Sziasztok! Dex módban bármilyen bluetooth-os egérrel müködik az S20FE vagy van ajánlott típus hozzá?
-
kutga
félisten
válasz
slayernick66 #9725 üzenetére
Egyedül itt találtam.
-
slayernick66
tag
sziasztok sracok, szeretnek kis tanacsot kerni. probaltam ebayen, amazonon, magyar boltokban, de mindig picit meg vagyok zavarodva, azt talalom-e amit keresek.
szeretnek egy 8/256-os, dual, 5g-s s20 fe-t talalni es venni.
van valami mar bejaratott ut, tipp, oldal ahonnan lehet rendelni? nem kell magyar piacra szant legyen, nemzetkozi epp eleg jo.sajnos rovid kereses utan nem talaltam meg itt sem, bar lehet hogy volt rola szo.
koszi
-
goom
senior tag
Sziasztok, gyorstöltővel kapcsolatban kérdezek még...
Meg tudjátok mondani a több mint kétszeres árkülönbség okát?
- Samsung EP-TA800EBE
- Samsung EP-TA800NB -
eclipse19
senior tag
Üdv!
Ismerősöm is venne ilyen telefont, de ha lehet nem 180K-ért, amennyiért a "rendes" boltokban (MM, eMag, Euronics) kapni.
Az Árukeresőn nagyon jó értékelése van a Mobil Corner nevű webshopnak, ahol azt írják, hogy "gyártói garancia" van a mobilokra és ott most kicsivel 150K alatt van az 5G változat.
Van valakinek tapasztalata, vett valaki onnan Samsung mobilt, tényleg valós a "gyártói garancia"?
Vagy esetleg a többi hasonló bolt közül valamelyikkel (konzolvilág, Nextelshop, CoolMobile, stb) érdemes próbálkozni?
Ha bármelyikről tudtok érdemi infót, köszönöm, ha megosztjátok. -
degec
senior tag
válasz
zoltan77 #9719 üzenetére
Richem nincs egyáltalán.. adatokat töröltem..Ez Yettel-es telo, konfig üziket is elmentettem mms-re, és böngészőre..nem vágom mik ezek, Telekomos vagyok ott nem szok ilyen jönni
felraktam a google messeges alkalmazást átváltottam rá, majd vissza a sima üzenetekre és jó lett.. hmmm érdekes.. köszönöm a helpet !!!
-
degec
senior tag
válasz
zoltan77 #9717 üzenetére
üzenetek megnyitva, beállítások katt, üzenetek beállításai legfelül csevegés beállítási rendes fekete volt "kattitntható"
rányomtam és elszürkült ezen szövegrész, de semmi nem történt, restart után maradt szürke nem tapiolható.. WTF ?, és ugyanúgy bedobja.. édesannyát már ezen baromságoknak.
-
degec
senior tag
Tiszteltem, Segítsetek már lécci, mer szétverem ezt a jó kis telót
s1-2-3-4-5-6-8-10-20-22- őnk volt eddig, meg most az Zasszonynak ez a s20FE, de én még ilyet nem láttam, hogy lehet ezt kikapcsolni?? mi a bánat ez? legfrissebb soft fent, minden samsung alkalmazás friss..Minden restartnál előjön akármit írok be elfogadja de akkor is előjön..üzenetre az alap alkalmazás a sima sms alkalmazás nem a másik, nem tudom a nevét..Köszönöm szépen...
[link]
-
icemad
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #9706 üzenetére
Én még Nintendo Virtual Boy-al kezdtem.
És ps4 vr szettet használtam eddig a fiaimmal. Na a ps4 rendszer a fasorban sincs a quest 2-höz képest, pedig az is nagyon jó. Hihetetlenül igényes az egész , remek és hasznos szoftveres megoldások vannak benne, az élmény kiváló. Standalone konzolként is megállja a helyét, PC-hez kötve még nem próbáltam, mert csak egy nagyon alap gamer gépem van.
-
kelly416
veterán
Na én pont ezt csináltam tegnap, mert a miband programja kiesett valahogy a pixisből. De nem tudtam hozzá adni, nem volt benne a sorban hozzáadáskor. Letöröltem, újra telepítettem, érdekes módon akkor már ott volt a listában. Szóval aki még hasonlóan jár, próbálkozzon így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest