- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
PRDZsolesz #8477 üzenetére
Kell hozzá a Routines+, azzal tudod importálni.
-
samu74
addikt
válasz
PRDZsolesz #8172 üzenetére
Az S6 jó telefon volt,de ez még jobb.
Üvegben azokat ajánlom ami teljes felületen tapad(full glue),összes többi semmire nem jó. -
jUUh
addikt
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Szia!
Az összefoglalót készítem, csak elég lassan haladok vele magánéleti és egyetemi szutykok miatt, de ígérem egyszer lesz.
Ahogy fentebb írták, fontos infó kb. az, hogy nemsokára jön az Android 12 OneUI 4.0. Én tokot a Spigent javaslom, most életembe először üveget is márkás Spigent tetettem rá budapesti SpeedShopba. (Szvsz nem volt olcsó, 9e Ft tok+üveg+felrakás, de cserébe mindkettő nagyon minőségi, semmi panasz rá)
Az SD verzió elvileg kevésbé melegszik fel, és jobban bírja akkumulátorban, de szvsz. egy átlagfelhasználó ha direkt nem figyel ezekre, nem biztos, hogy észreveszi. Én személy szerint a kialakult "rosszabb-nemrosszabb az Exynos" témában inkább a biztosra mentem egy SD-vel.
-
Septum15
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Eddig egyik Android verziónál se volt semmi baj, most mindannyian a 12-es megjelenését várjuk, ami már elindult több országban is, valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik.
A Snapis telefonok nem melegednek annyira, mint az Exynososok.
Nekem a gyári álló tok bevált, még ha egy nagyobb is lesz tőle a telefon. Nemrég rendeltem Ali-ról két sima szilikon tokot, ezek is beválnak, csak egy nagyobb esés esetén semmit sem védenek. Ma jött meg Aliról ez az üvegfólia is, ez talán egy kicsit kisebb, mint kéne, szóval egyelőre nálam marad a gyári fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged