- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
grabber #1090 üzenetére
Hát de ez az, tudni mi történik?
Mellesleg igen, olcsó és megbízható. Persze a legjobb megoldás mindig is a partnercégek beszerzési forrásai, de nem minden esetben volt az embernek lehetősége 20-30%os felárral kalkulálni. Az meg hogy honnan volt mindegy, ha gond van rendezték, legalábbis a visszajelzések pozitívak voltak. -
Aliendej
tag
válasz
grabber #1010 üzenetére
Pont erről beszélek. Nálad ami két napig bírja, másnál lehet csak 1 nap, akkor a tiéd 2x jobb? A körtét nem lehet az almához hasonlítani. Egy napot bőven kibír a 4500-as akku. Akinek nem annál legyen egy akkubank, vagy vegyen vissza a fényerőből, vagy ne használjon feleslegesen futó alkalmazásokat, valamint a BT, GPS, NFC és társait is ki lehet kapcsolni ha nincs rá szükség. Amúgy nem értem ez miért olyan nagy probléma, lehetetlennek tartom annyit nyomkodni egy nap hogy ne tartson ki estig.
-
Aliendej
tag
Ennél is lehet két nap, attól függ mennyit használod és milyen appok vannak rajta.
A régi telefonom is használom, feltöltöttem este 9-kot és reggel 6-ra 82% volt. Leszedtem róla néhány appot, amit nem használok azt leállítottam és reggelre 97% volt, délután 15 órára volt 82%. Szóval az akkuhasználat elég sok mindentől függ. -
Vyndree
őstag
Válaszolnék, de nem látom a kérdésed.
Kisgyerek? Inkább nézz az avatarodra.
Honnan tudod mekkora különbséget képzelek, a gondolatomba látsz? A szenzor és az obi méretet nem képzelem, az fizikailag ott van és nyilvános.
Bizonyos szempontból jobb a mobil valóban, például könnyebben elfér a zsebedben. Vagyis kb ennyi. A svájcibicska is nagyon jó konzerv nyitásra, vagy egy csavart behúzni, meg mindent is tud, de hidd el ha a célodnak megfelelő eszközöd van akkor azzal jobban jársz.novinyul: még mindig nem tudjuk milyen az a száraz, nedves, koszos kéz és miért is kéne azzal a mintát felvenni?
Sony A200-230 szokott lenni 30k alatt kitobival is. Viszont amennyiben számít a méret, hogy elférjen a zsebedben, akkor az Olympus E-PL3 19k-ért is sokkal jobb megoldás képeket készíteni, mint egy kompakt gép vagy telefon. Látom érdekel a téma, ezért szeretnélek megkérni, hogy ne itt vitázz(atok) és győzz(etek) meg a tényekkel szemben, hanem gyere át a megfelelő topicba. Ott minden kérdésedre választ fogsz kapni árakról, a képminőségről, technikai paraméterekről és mindenről ami érdekel. -
Badboys
őstag
Köszönöm a válaszokat. Egyenlőre még várok valamennyit nagyon nehezen válok meg a HTC U 11 től. Amit nagyon meg kedveltem benne szinte hozzá sem kellett nyúlni újra indítani stb. Meg olyan témát csináltam amilyent szerettem volna a saját programjával. Kerestem, de a Samsungnak nem találtam hasonlót sem. Így valószínű csak a gyáriakat lehet. Viszont sajnos amiatt kell cserélnem mert SGW 3 nem minden programja kompatibilis a HTC vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest