Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Badboys #12176 üzenetére
Mondjuk én a pluszba 512-est vettem ,tárhely problémám nemigen lesz.Kolléganőmnek 23ultra van meg telekomos,nincs panasza.2027-ig biztos támogatva lesz az S23,a 7 év az S24-hez jár .Ott csak az Ultra snapis, az nálam nem játszott.Bár ahogy olvasom az S24 topikot nem panaszkodnak a hálózatkezelésre.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Badboys #12171 üzenetére
Nekem a Sony az utóbbi években annyira kívül esik a látókörömön, alig hallani felőlük, pedig 10 éve még nagyon jó készülékeik voltak (a csúnya tájidegen ezüst power gombos korszakban). Még valamelyik Bond filmben is szerepelt.
A Pixelnek azért várjuk ki a végét, hátha csak az elején lesz exkluzív. -
Dilikutya
félisten
válasz
Badboys #12169 üzenetére
Lesz Pixel 9 itthon. Csak azt nem tudom, meddig tart a Yettel fogság, mert én nem akarok Yettel előfizetést csak ezért. De biztos lesz az más szolgáltatónál, meg boltban is.
-
embe
nagyúr
válasz
Badboys #11880 üzenetére
Na a Lidl-ben nekem is küszködik, de ott két üzletben - és mindig. Mondjuk nekem van egy fém lap a tokon a mágneses autóstartó miatt. De én betudom a Lidl hardverének. Máshol a hozzáérintés pillanatában már elfogadja. A Lidl-ben kicsit játszani kell vele. De elfogadja végül.
-
janeszgol
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Badboys #11573 üzenetére
Mi a gond az 5G-vel? 4G-s telefont vettél, tudtad, van külön 5G variáns (igaz nem nálunk). Arról többfélét is írtak itt, hogy valóban tudná-e az 5G-t a chip, amik az itthon megjelent modellekben vannak.
En is 4G-nek vettem, vállaltam hogy 4G-s lesz. 2-3 éves telefonnál nem kezdek el hőbörögni értelmetlen dolgokon. Te meg engedd el szerintem az S20FE-t végre, de lehet az egész Samsungot is, jobb lesz neked. 😊 -
Sumptuous
senior tag
válasz
Badboys #11563 üzenetére
Huh, hirtelen azthittem valami fontos dolog marad ki.
De ez.. ez egy tipikus gimmick a szememben.
Hol tudnád ennek a funkciónak hasznát venni?
Vagy ha kell is ilyen kép, akkor tényleg annyira gyorsan, hogy egy szerkesztés már nem fér bele?
Mert meg lehet ezt csinálni az alap szerkesztőben is. [kép]
Biztos jópofa chatben ilyet küldözgetni, de más értelme nem igazán van szvsz.
Inkább ezeket hagyják ki, mint az optimalizálást..Nem feltétlen neked szól a "válasz", csak költői kérdések.
Ami nekem jobban hiányzik korábbi telefonokról, hogy a google lens-et be tudjam hozni a jelenlegi ablak fölé, hogy az aktuális képernyőn megjelenő információk alapján keresést végezzek. Ezt lehet valahogy samsungon előcsalni? Pixelen elég volt a futó appok alatt egy gombra böknöm. Tudom, hogy a bixby is tudja ezt a felismerést, de nem tudom azt lehet e így használni. (?)
Szerk: A bekapcsológomb hosszú nyomását nem szeretném erre áldozni, az jelenleg a zseblámpát kapcsolgatja.
. -
kelly416
veterán
válasz
Badboys #10024 üzenetére
Nekem is volt hasonló, értesítést kaptam, csak mondjuk az időjárás szólt, hogy eső lesz, az meg 5mp-ig ott van és úgy eltűnik, hogy nyoma sem marad. Egyszer rajta kaptam, kikapcsoltam az app-ot, azóta nincs ilyen.
De a többi gyanús. Sosem oldott fel a zsebenben ez a telefon. Szerencsére.
-
kelly416
veterán
válasz
Badboys #9690 üzenetére
Nekem 2 napja csinálja ezt. Amikor hívok bárkit, nem hallom hogy kicsöng, csak rezzent egyet a teló és bele szólnak a vonal másik végén. De addig kuka csend. És Telekom-telekom a legtöbb esetben. Fura, de annyira nem zavar, szerintem is hálózati hiba és nem készülék bibi.
-
kelly416
veterán
válasz
Badboys #8991 üzenetére
Nekem is SD verzió van. Tény, hogy látszólag kevesebb a térerő, mint sok másik telefonomon, de sehol nem dobta még el, ahol másik sem. Hiába látszik kevesebbnek, stabilan van. Erre nem mondhatom, hogy hú, de SAR.
Sony nem tud kamera szoftvert írni, sok gyártó sokkal.szebb képeket csinál Sony kamerával, mint a Sony. Ez is évek óta fenn álló probléma.
LG évekig nem tudott kikecmeregni a bootloop-os problémából.
Xiaomi nem tud zöld ágra vergődni a közelségérzékelőkkel.
Lehetne még sorolni. Mindenkivel van baj. Örülj, hogy a mostani telódnak van térereje.
A cikkel kapcsolatban meg gondold végig. Ha az S20FE a világon legkevésbé sugárzó telefon lenne, de nálunk ez fogyna leginkább, akkor "A magyar slágertelefonok közül a legsugárzóbbak a következők" listában ugyanúgy megjelenne. Ez egy hülye lista, amit felettébb hozzáértő ember talált ki, csak azért hogy cikket gyártson amiből fizetése lesz.
Ha holnap lehoznának egy másikat, miszerint akik kukába fobják a telefonjaikat és nekem utalják a fizetésüket, azok jó emberek, akkor indulnál a kuka felé? Naná, hogy nem. -
s4hu|SyD^
addikt
-
kutga
félisten
válasz
Badboys #8991 üzenetére
Miért lenne felesleges?
Otthon, beltérben én is látom, hogy nem acélos az FE térereje, de elérhetetlen sosem voltam, vannak viszont olyan helyek a lakásban, ahol 3g-re, 2g-re vált vissza a telefon. Úton, irodában viszont semmi gond.
Azt azért ne felejtsd el, hogy a telefonban lévő modem, az antenna és a szoftver nem minden, sokat számít az is, hogy a szolgáltatód adott helyen milyen frekvencián szór.
Ettől még a negatív tapasztalat is tapasztalat. Volt idő amikor én is figyeltem a térerő csíkokat, aztán leszoktam róla.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Badboys #8311 üzenetére
Igaz, nem lógok folyton a kijelzőn a térerőt lesve, de használatban még nem volt problémám vele. Sose volt, hogy nem tudtak elérni, vagy nekem nem működött valami. Lehet Bivalybasznád mellett a pusztán nem lenne térerő, de ott meg másnak se, láttam én már olyan senki földjét, ahol nem volt az égvilágon semmi, de más gyártó eszközével, meg mobilstickel se. Viszont arra valóban a kutya se jár.
Van neked amúgy S20FE-d? -
samu74
addikt
válasz
Badboys #7952 üzenetére
Ja,az a pár ember az 5G telefonjával átvonul abba a topikba, 13 másik a 4G topikba,a maradék 14(aktív) exynosos tag meg jól el lesz itt
. Kérném a topikgazdát hogy a svájci romos és a tajvani/izraeli romos hangrögzítős opcióval felvértezett usereket is szeparálja, mert na.
-
fjudors
aktív tag
válasz
Badboys #7952 üzenetére
nem egy telefon.
három
külön hardver, külön szoftver.ahogy pl az a52 is több változatban van.
miért kénbe három topikot nézni?
ha a megfelelő helyre lenne beírva, semmi gond nem lenne...
de mivel össze-vissza irkáltok, ezért van a kavarodás.
mindenki oda ír, ami először szembe jönez az exynos, (nagyon max általános)
a másik meg az sd4gmi az az általános info, ami típus specifikus? és általános ?
tok?
fólia?mert a szoftver nem az...a szerviz sem..a vásárlás sem...
-
wanted5
őstag
válasz
Badboys #7945 üzenetére
Azért, hogy az esetleges hasznos információk minél több helyen legyenek összevissza szétszórva.
#7942 fjudors: attól függetlenül, amit mondtam igaz lehet bármelyikre.
(Valamint nem értem miért kell kötekedni mindenkivel? Főleg év végén, amikor legalább ez az időszak pont az ellenkezőjéről szólna. Ilyen alapon legyen s20fe exynos topik, legyen s20fe snapdragon, 5G exynos, 5G snapdragon? OK, hogy vannak minimális eltérések, de mégis egyetlen egy modell, pont az lenne a lényeg, hogy egy helyen legyen az ezzel kapcsolatos dolgok.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Badboys #7219 üzenetére
Jó múltban volt az, amikor évi 4-5 telefont adott ki egy gyártó. A Samsung palettája most még civilizált is, mióta elhagyták az abszolút belépő kategóriát. A Xiaomi csinálja most azt, hogy van egy rakás készüléke más-más néven, sőt márka alatt, bár nem egyszer csak át van nevezve.
Nem értek a fejlesztéshez, de pl. PC-n is milliónyi hardver van, mégis működik az OS, és Windows-t csak a Microsoft ad ki, nem még külön az alaplap és PC gyártók a saját cuccaikra. Mondjuk nincs is évente új főverzió, funkciófrissítés meg ritkán jön. Szerintem ez a modell az Androidnak is jót tenne. -
sipoczgabor
tag
válasz
Badboys #6978 üzenetére
hát akkor várom hogy kiessen 2 hetes korára mint más külföldi fórumosoknál
. btw nagyon tetszik a telefon, úgy érzem jó pár évet aláírtam vele, fehérbe eszméletlenül jól is néz ki, már csak egy jó tokot kéne találnom hozzá. Remélem a gombja alapból is ilyen, biztonság kedvéért rendeltem be ebayről
-
samu74
addikt
-
bendegruz
őstag
válasz
Badboys #6422 üzenetére
Nekem már rég nincs samsungom, mert mindig rommá törtem és meguntam százezreket kidobalni rá..
Egy huawei p-smart-ot használok évek óta :D
Barátnőmnek vettünk egy fe-t, mert ő kepes rá vigyázni :)
Hasznalja is nagy megelégedéssel.
Szoval messze nem vagyok elájulva a samutol, főleg mert erősen túl van árazva.
De hogy silány lenne, az erős túlzás :) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest