Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
kromatika #1063 üzenetére
3 éve még nem volt olyan drasztikus különbség a samsungéhoz képest, de nyilván mindenkinek más a fontos. Többek között a kijelző is szempont volt a FE mellett, amikor kerestem újat, és elég jó minőségűek az újabb generációs amoledek. Annak kifejezetten örülök, hogy nem hajlított.
-
floatr
veterán
válasz
kromatika #1057 üzenetére
Jobb az FE kijelzője technológiailag is, és felhasználásra is, és igen, nyáron szívás volt. A samsung piacvezető ebben, bár az S9-nek vannak beégései. Csak kijelző miatt, mondjuk nem váltottam volna. A fényerő szabályozása viszont gyengébb. A UI szubjektív, neked ez, nekem az tetszett jobban, az akkukezelése viszont még most is jobb a mate-nek. Mindegy, nem akarok ennyit ezen rugózni, nekem is erre a telefonra esett a választásom okkal, csak visszaköszönnek a kellemetlenségek, amit nehezen nyel be az ember egy listaáron 240eFt-os telefonnál
-
válasz
kromatika #732 üzenetére
4:3-ban van a legnagyobb felbontás és a legtöbb részlet. Ha átállítod a képarányt, szó szerint le fog vágni a képből, vagyis információt vesztesz, így nem érdemes ezt átállítani (pl 16:9-ben egyszerűen levágja a kép alját és tetejét). Kép méretet (felbontást) egyáltalán nem lehet állítani, csak képarányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest