Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Szóval ha már szóba került gondoltam írom ide is, hogy van egy Facebook csoport "akiket átvert a Turbado" néven. Ha valakinek van bukott garanciája, meg nem érkezett rendelése stb... itt talán kaphat majd megfelelő információkat.
-
psajti
aktív tag
Na szóval ha valami csoda folytán vissza kapom a pénzem akkor 5g FE-t honnan lenne érdemes venni? Emag esetleg laptopszalon? Utóbbinak is volt már vaj a füle mögött de nekem legutóbb simán ment a rendelésem. Vártam már nagyon a telefont remélem hamar lesz valami fejlemény, lusta vagyok balhézni, de hát majd ahogy a helyzet adja
-
psajti
aktív tag
Hmm vajon ez mit jelenthet a folyamatban lévő megrendelésemre nézve? Lehet inkább vissza kéne vonnom a rendelést minél hamarabb...
-
psajti
aktív tag
Semmilyen értesítésnél nem megy? Always on display be van kapcsolva? Hirtelen arra tudok még gondolni, hogy ha esetleg megy az AOD akkor lehet nem ébreszti fel külön a kijelzőt ha értesítés jön.
Tényleg és a kamera most rendben van? Nincs lencsehiba?
Szerk.: Esetleg még az ujjlenyomatos beállításokban is érdemes lehet körül nézni, ugye iphoneon is volt több féle opció, hogy mutassa az értesíté szövegét is feloldás nélkül, vagy csak annyit mutasson biometrikus azonosítás nélkül, hogy jött értesítés de szöveget ne. Ki tudja, hogy esetleg itt nincs e eldugva olyan opció hogy a kijelző se villanjon fel
-
psajti
aktív tag
válasz
leslien #1009 üzenetére
Múlt hét szerda, és a jelenlegi Turbados állás szerint lehet hogy csak a jövő héten jön meg.
Csak akkor még nem volt feltüntetve honlapjukon hogy jelen helyzetben a 2-5 munkanapon felül még plusz 4 nap lehet a szállítás. De mindegy most már várok türelmesen, csak nehezen megy már
-
psajti
aktív tag
Sziasztok, a kuponnal kapcsolatban én még annyit kérdeznék, hogy ez tulajdonképpen mi is pontosan? Ha jól rémlik korábbi kommentből akkor a telefon imei számát kell valahova beküldenem és akkor kapok egy kupont? Turbados 5g-s (itthon hivatalosan nem forgalmazott) FE-vel is működik? Bocsi de Samsungban nem nagyon vagyok még otthon, egy S8-am volt össz vissz régebben egy rövid ideig csak.
-
psajti
aktív tag
válasz
Techergo87 #918 üzenetére
Egyik telefonnal sem lősz nagyon mellé szerintem.
- Kamera talán egy picit inkább FE-felé billenti a mérleget, a netes tesztek alapján. A kevesebb megapixel többnyire kifejezetten előnyös tud lenni mobilos fotózásnál.
- DEX ha az ember kihasználja szintén hasznos tud lenni olykor, bár ez már egyénfüggő.
- 6 vs 8 giga ram esetén a Xiaomi nyer (bár jelenleg a 6 is bőven elég)
- Kijelző egyéni ízlés, amoled jóval energiatakarékosabb sötét módban, ez az üzemidőre jótékony hatással van.
Vásárlásnál nálam is felmerült a Mi 10T pro de végül mindent mérlegelve S20 FE-t rendeltem. -
psajti
aktív tag
A videó első 2 percében szépen elmagyarázza a srác (enyhe indiai akcentussal
) hogyan lehet picit boostolni az ujjlenyomat olvasót. Link
Amúgy sima S20 vs. FE témában és is +1 szavazatot adnék FE-nek. Nagyon átgondolt telefon lett, jól elkapta most ezt a vonalat a Samsung. Bár személyes tapasztalaom még nincs vele, de az összehasonlítások alapján abszolút megéri az árárt.
-
psajti
aktív tag
Na 5G verzió megrendelve, jöhet az idegtépő várakozás. Ahogy olvasom Turbado-nál előfordulhat a picikét hosszabb szállítási idő de azért reménykedem, hogy a héten még megjön a teló.
-
psajti
aktív tag
Mostanában nem került már szóba az érintőkijelző probléma, mi a helyzet vele javította végül a frissítés amit kiadtak rá? Akartam várni picit a vásárlással hátha majd kiforrja magát, hogy hardveres vagy szoftveres e a gond, de egyre nehezebben bírom a várakozást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest