- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissati66
tag
Én elsőre ezt vettem, mert a korábbi telefonjaimmal szerettem, erre viszont valahogy nem passzol, a perem túlságosan eláll a telefontól, tehát rés van körbe a tok és a telefon között. Levettem és rendeltem egy Spigen Ultra Hybrid átlátszó tokot, amit többen is linkeltek + egy Spigen FullCover edzett üveget, ezekkel tökéletes.
-
-
dnl91
tag
Köszi mindenkinek, szerintem is jóban leszek ezzel a telóval. :)
S@c@: hirtelen hogy legyen valami tegnap rendeltem egy [link] ilyet, ma hozta a futár, iszonyat jól néz ki a piros telefonnal, úgyhogy egyelőre marad. Sajna a belseje nem bélelt, jobban szeretem a belül plüss tokokat a karcolódás elkerülése miatt, úgyhogy később lehet kap egy minőségibb tokot.
-
ghiottone
nagyúr
nem, az a rosszabb.
S20 FE: "The frequency of 227.3 Hz is relatively low, so sensitive users will likely notice flickering and experience eyestrain at the stated brightness setting and below."
OP 8T: "The frequency of 458.7 Hz is relatively high, so most users sensitive to PWM should not notice any flickering." -
Sensation
tag
[link] itt, de a gari nekem is kérdéses hogy hogy van, mennyi pontosan..
Ezt írják:
"A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12-36 hónap jótállást vállalunk. A garancia időtartalma 1 év (Cégünk javítja), 1+1 év forgalmazói (1 év teljes körű és 1 év szoftver), 1+2 év forgalmazói (1 év teljes körű és 2 év szoftver), Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk, de ezt minden esetben külön feltüntetjük."
"e) A javítás helyéről:
Az 1 év garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igényt Cégünk vállalja. Az 1+1 év és 1+2 év forgalmazói garanciával vásárolt termék javítását szakszerviz végzi. A Gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át!"
De hogy a konkrétan erre a készülékre mennyi van, azt nem látom sehol.. -
justmemory
senior tag
Szia,
nekem így alakul. Részletes akksielemzést nem csináltam, mert különösebben nem érdekel. Nekem bőven megfelel... Ebben van pici/minimális játék, pici DEX, ha kell SmartView, videózás és fotózás, youtube, akár videószerkesztés, általános dolgok (bluetoot-on óra folyamatosan, plusz fülhallgató sokszor)/telefonálás, stb. Napközben minden be van kapcsolva, éjszakára repülő üzemmódba teszem és kikapcsolok mindenféle szinkront. Így éjszaka talán 1-2%-ot merül. Nagyjából 20 és 80% között igyekszem tartani a töltöttséget. Exynos-os S20FE... De minden attól függ, hogy te mire és hogyan használod, ahogyan írták mások is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged