Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Vyndree #3243 üzenetére
Van egy 1020 a polcon. Ha van időd meg türelmed, jó képeket csinál ma is.
De sajnos, mint egy csiga, gyerekeket és családi képeket csinálni, azaz napi fényképezéshez már nem jó. (mire elindítod a kamerát és elkattintod, már mindegy). És a Windows Phone mint rendszer, mint telefon ma már nem használható.
Hihetetlen mód sajnálom, mert a maga idejében etalon volt, de sajnos elszállt felette az idő. (a kamera ma is jó lenne, a körítés miatt bukta a dolog) -
LeliM
kezdő
válasz
Vyndree #2863 üzenetére
nekem eddig szinte mindig átállt a másikra, mert látszik, hogy picit mozdul a kép ahogy egy lencsével arrébb megy a "szeme" meg a minősége ugye rosszabb, mint a főkamera így látszik ha vált.
De az is lehet, hogy mindig úgy érezte a fényeket, hogy neki a másik kell márde nézegettem és reggel este kint bent ilyen nálam.
-
BiP
nagyúr
válasz
Vyndree #2823 üzenetére
A második képre mondtam, arra válaszoltam, arra gondoltam.
A kontúrok kicsit homályosak, tök olyan hatású, mintha üveglap-tükröződés lenne benne.
Az első kép a digitális nagyítás miatt olyan, amilyen, ez tiszta sor.(nekem nincs (még) S20 FE-m, így nem tudom kipróbálni
)
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #2820 üzenetére
Előbbiről azt hittem a 3x zoom lencsével készült mert átváltottam, de átvert a telefon! Ez egy sima digitális zoom volt, bele van nagyítva a képbe ami ahogy a lenti képen is látható jelentős minőség romlással jár. Tehát ha nincs elegendő fény akkor hiába kapcsolod át a "zoom lencsére", nem fogja használni.
1,5x közelebbről fotózva ugyanazzal a lencsével, digitális nagyítás nélkül:6 cm-ről 5,4mm, ISO80, f1.8, 1/50
-
leslien
nagyúr
válasz
Vyndree #2426 üzenetére
majd a nagyok elmondjam neked..
én nem értek hozzá...
4K resolution refers to a horizontal display resolution of approximately 4,000 pixels.[1] Digital television and digital cinematography commonly use several different 4K resolutions. In television and consumer media, 3840 × 2160 (4K UHD) is the dominant 4K standard, whereas the movie projection industry uses 4096 × 2160 (DCI 4K).
The 4K television market share increased as prices fell dramatically during 2014[2] and 2015.
[forrás] -
-
-
Fishor
senior tag
válasz
Vyndree #1980 üzenetére
Nekem sokat segített samu a választásban. Már meg is van a cucc, ki is próbáltuk, jól megáll a feleségem fülébe, jól is szól, egy rövid hívást is teszteltünk úgy, hogy közben mozgolódott a fejével, hogy zavaró e a súrlódás, de ezzel sem volt gond. Szelet nem teszteltünk, bár abban a telefon is meghal. Szóval köszi samu meg aki segített, eddig tetszik. És 12700 ert akcióban alkalmi vétel volt. Egyébként rákérdeztem a 14 napra, azt mondta az eladó él rá, de persze lehet csak bebambulta, de nem is volt célom visszaküldeni.
-
samu74
addikt
válasz
Vyndree #1980 üzenetére
Ha neked trollkodás ha ketten rádszólunk hogy a téma egy Bluetooth fülesről szólt ami 14 ezer forint...Tehát csak írtál valami okosat ,aztán még te vagy megsértődve.
Szóval ha segítő szándék van benned az a minimum hogy elolvasod azt a szálat amihez kommentelsz. Rangtól függetlenül. -
Fishor
senior tag
válasz
Vyndree #1704 üzenetére
Nekünk az s7 után villám volt a cucc a boltban. Pont a kamera volt elbizonytalanító mivel ez csak 12Mp az meg 64. Viszont annak nagy ára volt hogy egy kép 28 mega volt ott amit csináltunk. És mivel az nem bővíthető így ez hátrány. Itt meg nem lesz mellette egy xiaomi, szóval nem lesz viszonyítási alap. Bízom benne hogy nem lesz csalódás az s7 után. És külön örülök az ajándék toknak meg a kedvező felárú aktivitás merőnek. Meg azért a Samsung garját is egyszerűbbnek érzem ha valami gond lenne.
-
Jakesz
addikt
válasz
Vyndree #1704 üzenetére
Néztem egypár kameraösszehasonlítós tesztet, fotók alapján nem éreztem jobbnak a Samsungot, videózásban láttam fluidabbnak 4K-ban, de én FullHD-ban videózok, ott talán egálban is lesznek.
Memóriabővítés nem izgat, víz és porállóság sem létszükséglet, vezetéknélküli töltés még úgy sem. A Samsung irányába marad az Amoled és a kisebb, könnyebb készülék utáni nyálcsorgatás.#1705Viper26
Semmi köze a képfrissítésnek ahhoz, hogy laggol a készülék vagy sem, mivel a szoftveres vagy hardveres gyengeségeket nem tudja befolyásolni. -
leslien
nagyúr
válasz
Vyndree #1596 üzenetére
tegyük fel ,h nincs garancia... akkor is inkább Snapdragonost garancia nélkül mint a beteg Exynost vegyek.. btw van Generali smart biztosítás es benne van a telo is 300k ig jó vagyok..
csak már rühelem ,h mindig kitaposom mindenki előtt az útat
többen is lusták utána járni és a megfelelő kérdéseket feltenni..
egyébként van ismerősöm is Oktogon szervizben..Turbado megszűnése nem probléma mivel azt a számlának mondhatót is elfogadják...
-
samu74
addikt
válasz
Vyndree #1583 üzenetére
Ja,nekem is a telekomos sagemcom,de ugye 4k video stream(teloról a tv-re) megfektette.Lőttem egy Asus ac 1200 routert, az még azt a sebességet se hozta mint a sagemcom mert nem gigabites a wan/lan portja. Ment is vissza a francba, hétfőn jön meg a TP LINK AX10.Azt dicsérik meg tudja a wifi6-ot.Meglátjuk.
-
FordFair
tag
-
Badboys
őstag
válasz
Vyndree #1281 üzenetére
Félre értetted azt hiányoltam, hogy a Beállítások-Kapcsolatok-NFC és fizetés menüben, ha bekapcsoltam az NFC ét a kijelző sávban nem jelenik meg. Viszont, ha lehúzható menüben kapcsolom ki-be akkor viszont megjelenik azért kérdeztem, hogy ez másnál is így van e? Tehát ez lett volna az érdeklődésem tárgya mivel furcsállom, hogy miért van?
-
samu74
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Vyndree #1281 üzenetére
Igazság az, hogy s20-nak az első pár hónap nagyon rossz volt
szerintem nem figyeltek annyira oda az Exynos modellekre mert Koreában is Snapdragon processzorral szerelték a szériát. Sajnos akkor jó volt ha elérte a 3 óra kijelző időt.
Mikor kiadták a One Ui 2.5 frissítést na akkor viszont rendbe rakták a fogyasztást és a melegedést. Nagyon meglepődtem mikor a 3 óra SoT utána hirtelen 5+ óra jött ki.
(Valamelyik nap teszteltem is, hogy mennyit bírnyúztam ahogy csak bírtam... [kép] "5 óra 26 perc")
Végeredményben én azt mondom, hogy igaza van valahol mert kezdet döcögős volt, de érdemes lett volna picivel több időt adni a telefonnak.
Minden esetre szerintem az S20 és az S20FE 2020-ban egy bölcs választás...
-
samu74
addikt
válasz
Vyndree #1182 üzenetére
Elsőkörben nekem is hibát dobot rendeléskor, email után az ügyfélszolgálat helyre tette.Érdemes a SES oldalára először beregisztrálni és csak azután rendelni. Ja rendelés után meg jött egy email,ha a samsung oldalán írsz az S20FE vélemények közzé, akkor honorálták +2000 forintos kuponnal azt is.
-
piocasember
tag
válasz
Vyndree #1178 üzenetére
Mindenképp írj nekik. Nálam is ezt csinálta, majd írtam a supportnak és azt válaszolták, hogy az oldal fejlesztés alatt van és generál néha hibákat. Halkan mondom, végül még a szállítást sem kellett kifizetnem. Mondjuk volt is pár levélváltás, mert a rendszer még a kuponomat sem akarta elfogadni.
-
leslien
nagyúr
válasz
Vyndree #1176 üzenetére
nem értem... most vettem 2 tokot + egy töltőt es 19970- lett volna..
semmit nem kellett fizetnem...TermékMennyiségÁr
Galaxy S20 FE átlátszó álló tok EF-JG780CTEGEU14 990 FtGalaxy S20 FE szilikon hátlap, kék EF-PG780TNEGEU14 990 FtHálózati töltő + USB Type C kábel (25W), fekete19 990 Ft
Termékek összesen:19 970 FtKedvezmény:-19 970 Ft
Helyszín:Személyes átvétel a Pólus SES üzletbenSzállítás:2 munkanap múlva átadásra kerül a futárnakVégösszeg:0 Ft -
válasz
Vyndree #1121 üzenetére
UK bol és mint írtam rajtuk keresztül el a garancia magyarán nekik kell visszaküldeni.
Snapdragon verziot 8 GB rammal nem tudsz venni máshonnan itthon szóval igazából mind1 mivel hasonlítod össze.(Talán Alza.cz de az valami 295.000 Ft -ra jön ki ha szállítanak ide egyaltalan)
-
Bdanyy
addikt
550d-t váltottam (azelőtt is a méret miatt inkább canon s100at használtam 80%-ban) rx100 v-re évekkel ezelőtt, és az extrém eseteket leszámítva (nem kitobival) sokkal jobb a sony. Az 550d-nél már sokszor a telefonok jobb képeket lőnek auto módban, úgyhogy aki point and shoot szeretné használni, jobban jár valami csúcstelefonnal. Egyszer csináltam összehasonlítást róluk, talán elő tudom még bányászni a képeket.
Egyébként telefonban pont azért keresebb a legjobb ultrawideot, mert ha nagyon kell a sonyt zsebre tudom vágni, de a nagyobb látószög néha hiányzik.
-
janeszgol
félisten
Igy oke. Referenciaval a nagy melleny is hordhato.
De tenyleg sokan csak nyomjak az expot, mint suket a csengot. A lapkameret fontos, de a jo beallitas szinten fontos. Szerintem a forumtars arra gondolt, hogy tukrossel sem lone olyan jokat, mert hiaba a nagyobb szenzor, ezaltal a nagyobb keppontmeret, annyira nem lenne latvanyos, ha beallitasok nelkul lovoldozne. -
novinyul
veterán
Akkor csinálj egy gyors tesztet az ujjaddal
Fürdés után, meló közben és normál helyzetben.
Nem megyek én át oda. Amire nekem kell egy gép, arra RX100 széria is elég. Videót felvenni meg már a telefon jobb, napi gyors fotózáshoz is bőven elég amit tudnak.
Olympus E-PL3 19k????1db van fent Jófogáson obi nélkül, obival már más a szitu az árban. De mint mondtam hanyagoljuk itt ezt a témát.
-
novinyul
veterán
Most már tényleg elég fárasztó vagy
Gondolom ismered a gépet
De valóban egy tükrös gép, full pakkal napi városi használatra tényleg alkalmas(nem húzza a vállad)
Ne legyél már ennyire egyszerű
Ő egy normális fotós telefont keresett, erre te bedobtad a szokásos dslr szöveget. De ez nem az a topik és nem erről szól téma. Részemről befejezve
-
floatr
veterán
Az van, hogy beállítom neki mondjuk 3 ujjamra, aztán működik akár egész nap. Megyek egy kört a városban, kint már nem működik, de amikor hazaérek is, az esetek többségében inkább nem megy.
A huawei hátsó leolvasója a 2,5 éve megadott mintával működik, és csak akkor hibázik, ha vizes volt a kezem. -
Igen ez tök jól hangzik,de a mai csúcs telefonok már olyan jó képet készítenek,hogy én is meglepődtem a DSLR gépemmel összehasonlítva már nincs akkora különbség,mint ahogy előre gondoltam volna. Hiába kisebb a szenzor,cserébe brutál szoftveres fejlesztés van mögötte. Ma már hétköznapi felhasználás során sokan nem tudnák megkülönböztetni,hogy melyik kép mivel készült.
-
novinyul
veterán
Nagyszerű hogy fényképezőgépet mondasz
De itt most a telefonról volt szó(mobilos fényképezés) Abból a lehető legjobb ajánlatot keresi, ebben pedig partner lehet az FE. Annyira a jó minőségű kép lenne a fontos, akkor mondanám hogy vegyen egy Sony RX100 MK1-6 szériát(pénz függvényében)
-
novinyul
veterán
20 éve csinálom. Nekem nem kell elmagyarázni hogy mit nézzek
A szenzorok típusa, képfeldolgozási eljárások közti különbségeket is ismerem. De! Ami nálam van napi használatban és hozza azt amit elvárok tőle, akkor nem fogok baromságot írni vagy valótlant. Az hogy meg 1:1-ben nézegessek pixeleket, na az az igazi baromság. Ez telefon még mindig! Ehhez mérten nézem a képek minőségét, azt is automata módban(90% így használja csak, de lehet hogy 95%) Mindenkinek azt vesz amit akar, én csak segítek a napi használatban kialakult tapasztalatokkal.
Siege5: Samsung gyártmány(Xiaomi tervezés) csak 2 típusa van. Van egy 7 lencsés(MI10, MI10T Pro)és egy 8 lencsés(MI Note 10 Pro, MI10T Pro) változat. Nagy a képek közti különbség a 2 változat között. Nálam a MI10 kiverte a biztit emiatt. -
siege5
aktív tag
Relatíve szubjektív kinek mire van szüksége, neked a fentiekre, másnak meg lehet nem, ettől még valami nem lesz rossz vagy jó, csak más igényeket elégít ki.
A samu érdemeit tudjuk kár tagadni, rendkívül jó teló főleg a javításokkal, de pl nekem az IPS előny, nincs szükség tárhely bővítésre ha a samu áráért 256 gigát kapok, nem kell vezeték nélküli töltés, csak drágítja a telót, sem vízállóság, nem esőben nyomogom az utcán sem a kádban fürdetem. Nekem meg pont ezek felesleges sallangok amiért drágább lett a teló, ellenben jobban örülnék a 8 gb ramnak, mivel elég sokat többablakozom, és nem akarok másfél év múlva telót cserélni, mint most a 4 gigással (ezt érezhetően kinőttem).
Ízlések és pofonok.
novinyul: a 108-as nem samus szenzor? Úgy tudtam az is kiváló a maga nemében. -
novinyul
veterán
Ahha
Kezedbe adom és használd mindkét telefont. Szeretem ha messziről megmondják a tutit
Hidd el hogy nem írnék le ilyet ha nem így lenne. Nem mellesleg az IMX686 egy igen jól sikerült szenzor, míg a MI10T Pro 108Mpx kamerája(ugyan ez van a MI10-ben) elég szar lett. A Note10 Pro és a MI10 Pro kamerája viszont nagyon jól teljesített(fél évig nálam voltak) Tesztelem napi használatban, ezek után írom le a tapasztalatokat. Ja és a képen a színek a lényegek, hogy végre a fekete is korrekt lett!
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest