- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Ezt nézd meg esetleg: XUDA NEW Wireless CarPlay Android Auto wireless adapter
Ahogy látom a kábelt hidalja át egy wireless kapcsolattal, talán semmi több. De úgy tűnik működik. Néhány napja még pár ezerért volt ebay-en, de most nincs fent. Érdemes figyelni amikor olcsósítják... -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Akkor így jártál, én androidozok, nem veti ki a szervezetem
Amúgy miféle problémát okoz számodra, ami elviselhetetlen egy ilyen adapterben?
Tudja a Carplay-is es van direk ios-re való verzió is belőle.
Az 5.0 mindkettőt tudja, és a zasszony meg ájfonozik.
Szóval nekünk tökéletes, midkét autóban -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2401 üzenetére
Lehet.
De 1x sikerült letöltenem a Sync frissítést, felinstalláltam 40 perc autózással, majd amikor a a logfile feltöltést kérte, akkor halt be az oldal.
A térképet már nem tudtam letölteni, azóta 1 kivételel, folyamatosan hibát dob.
Még 1x bevillant, de utána megint hibát jelzett.
Na ez után jött a B megoldás. -
Kleroo
veterán
válasz
radi8tor #2394 üzenetére
Elbírja, de hivatalosan erősebb vas kell alá, igencsak eltérő a SOC, más architektúra(tehát mindent teljesen máshogy kell emgirni, nem csak annyi hogy 20%al alacsonyabb órajel, de minden fullosan jól fut, max picikét lassabban); és olvasni elég sok kisebb-nagyobb röcögésekről, apróbb bugokról. Filóztam énis az upgrade-en, de annyira kb egykutya a kettő, nincs érdemi előny semmiben, csak egy picikét finomabb a kinézete. Az a probléma, hogy lényegében visszacsinálhatatlan, ha nálad épp bugos...az viszont már egy erős ellenindok.
2394: Ford nem engedi rá, ez abszolút nem hivatalos dolog, és külföldi ügyes progolók érdeme hogy ráportolták.
Persze abszolút érthető, hogy rátolja az ember, mert miért ne. Csak villantsuk fel a veszélyeket is -
fatal`
titán
válasz
radi8tor #2387 üzenetére
Jah, a 3.4 az tudom, azt hittem a 3.0-n is váltottak designt. Nekem még 3.0 fut az autón, hivatalosan talán 3.4 nincs is rá, csak fel lehet szenvedni rá, de inkább kihagyom, mert igazából funkcionálisan szerintem nem is tud többet semmivel, ami hiányozna. 99%-ban egyébként is AA-t használok.
-
Hyena
senior tag
válasz
radi8tor #2348 üzenetére
En orulnek ha jonni ki update a syncbol mert nagy ritkan csinal hulyesegeket a fejegyseg amin csak a key cycle segit.
pl hiaba van elvileg csatlakozva a telefon nem lehet telefonalni kihangositva csak a telefonon.
key cycle utan magatol megoldodik a gond es szerencsere eleg ritkan jon elo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged