Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Ezt nézd meg esetleg: XUDA NEW Wireless CarPlay Android Auto wireless adapter
Ahogy látom a kábelt hidalja át egy wireless kapcsolattal, talán semmi több. De úgy tűnik működik. Néhány napja még pár ezerért volt ebay-en, de most nincs fent. Érdemes figyelni amikor olcsósítják... -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2405 üzenetére
Akkor így jártál, én androidozok, nem veti ki a szervezetem
Amúgy miféle problémát okoz számodra, ami elviselhetetlen egy ilyen adapterben?
Tudja a Carplay-is es van direk ios-re való verzió is belőle.
Az 5.0 mindkettőt tudja, és a zasszony meg ájfonozik.
Szóval nekünk tökéletes, midkét autóban -
_pda_
tag
válasz
radi8tor #2401 üzenetére
Lehet.
De 1x sikerült letöltenem a Sync frissítést, felinstalláltam 40 perc autózással, majd amikor a a logfile feltöltést kérte, akkor halt be az oldal.
A térképet már nem tudtam letölteni, azóta 1 kivételel, folyamatosan hibát dob.
Még 1x bevillant, de utána megint hibát jelzett.
Na ez után jött a B megoldás. -
Kleroo
veterán
válasz
radi8tor #2394 üzenetére
Elbírja, de hivatalosan erősebb vas kell alá, igencsak eltérő a SOC, más architektúra(tehát mindent teljesen máshogy kell emgirni, nem csak annyi hogy 20%al alacsonyabb órajel, de minden fullosan jól fut, max picikét lassabban); és olvasni elég sok kisebb-nagyobb röcögésekről, apróbb bugokról. Filóztam énis az upgrade-en, de annyira kb egykutya a kettő, nincs érdemi előny semmiben, csak egy picikét finomabb a kinézete. Az a probléma, hogy lényegében visszacsinálhatatlan, ha nálad épp bugos...az viszont már egy erős ellenindok.
2394: Ford nem engedi rá, ez abszolút nem hivatalos dolog, és külföldi ügyes progolók érdeme hogy ráportolták.
Persze abszolút érthető, hogy rátolja az ember, mert miért ne. Csak villantsuk fel a veszélyeket is -
fatal`
titán
válasz
radi8tor #2387 üzenetére
Jah, a 3.4 az tudom, azt hittem a 3.0-n is váltottak designt. Nekem még 3.0 fut az autón, hivatalosan talán 3.4 nincs is rá, csak fel lehet szenvedni rá, de inkább kihagyom, mert igazából funkcionálisan szerintem nem is tud többet semmivel, ami hiányozna. 99%-ban egyébként is AA-t használok.
-
Hyena
senior tag
válasz
radi8tor #2348 üzenetére
En orulnek ha jonni ki update a syncbol mert nagy ritkan csinal hulyesegeket a fejegyseg amin csak a key cycle segit.
pl hiaba van elvileg csatlakozva a telefon nem lehet telefonalni kihangositva csak a telefonon.
key cycle utan magatol megoldodik a gond es szerencsere eleg ritkan jon elo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest