- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparta2
tag
válasz
babkukta #2305 üzenetére
Köszönjük szépen ezt a tanulságos történetet és az idődet amit a kommentre szántál!
Nekem a 2018-as új autó navigációja, olyan autópályát nem ismert, ami már több éve létezett. Egy neves fővárosi márkaszerviz (ahol vettem az autót) a kérésemre, hogy frissítsék a térképeket, azt válaszolták, hogy se kapacitásuk, se tudásuk nincs a kb. 25 GB letőltésére és telepítésére. Mondtam, hogy akkor megoldom én. Erre megkért a munkafelvevő, hogy ha sikerül, menjek már be hozzájuk és magyarázzam el a menetét a dolognak.
Mellesleg az F11-es térképet nem akarta felajánlani az alvázszám alapján a Ford felülete , így megszereztem más úton és hibátlanul működik azóta is. Több mint egy év után kaptam meg hivatalos úton is ugyanazt a frissítő csomagot. -
fatal`
titán
válasz
babkukta #2301 üzenetére
Alvázszám alapján eleve nem jön frissítés csak Sync 3-tól felfelé, a Sync 2-t nem lehet USB-n frissíteni így. Akkor az Sync 3 2.0 volt.
Az OS is más, a Sync 3 Linux alapú, a Sync 2 ha jól emlékszem még Windows CE alapú volt.
Viszont ha tudtad frissíteni nem kellene hogy ennyire belassuljon. Ha jól emlékszem akkor egyébként van valami mód downgradelni csak komplikált, talán a topicban is volt szó róla. Persze kell hozzá a régi verzió csomagja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
babkukta #2295 üzenetére
Őt kérdezd meg, elég nagy guru a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest