- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fepeti
csendes tag
Úgy tűnik másnak is feltűnt, valami nem ok. A kijelzett 23088-at letöltve valójában a 22251 jön, ami bitazonos az originális 22251 verzióval.
https://community.cyanlabs.net/t/new-sync-3-version-3-4-23088-still-3-4-22251-actually/8954 -
radi8tor
MODERÁTOR
Én csak aftermarket megoldásról hallottam (egy külön doboz, de ahhoz a kamerákat is cserélni kell).
A gyári kamerákkal az a gond, hogy az autó szoftvere blokkolja a hozzáférést menet közben, na meg az sem ideális, hogy NTSC kamerák vannak benne.Azt legalább sikerült elérnem, hogy a hátsó kamerát be tudom kapcsolni menet közben.
Ehhez jailbreakelni kell sync-et, meg OBD íróval átírni egy paramétert a kocsi konfigjában hogy engedje menet közben nézni a kamerát. [kép] [kép] -
Tomka1118
csendes tag
Tudsz csinálni olya pendrive-ot, ami csak az XML fájl generálást tartalmazza. Én sok ilyen XML fájlt láttam és töltöttem fel és soha nem volt bennük hiba. Utoljára pont egy 22251 által generáltat és gond nélkül felment.
Egyébként meg úgy a fimrware, mint a térképfájl nem kocsihoz kapcsolt (nincs benne semmilyen ellenőrzés, kód, lenyomat vagy bármi, így ha tudsz letölteni máshonnan F11-et, akkor az is fel fog menni. De ez sajnos 2-3 óra, mire a 20+ Gb-ot felmásolgatja.
De közben lehet jönni menni, sőt megállítani a kocsit és másnap onnan folytatja. -
wong kok wah
senior tag
A logFile-t próbáld itt feltölteni a magyar oldal egy botrány.
Update Ford SYNC® & Navigation Maps | Ford Owner Support -
radi8tor
MODERÁTOR
Helló Kuga társ
Nekem FHEV-em van.
Szívesen látunk majd Ford topikbanA kérdésedre a választ nem tudom, én nem foglalkozom ezekkel a frissítésekkel mert nem használom a beépített térképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest