- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Akkuidőt is érdemes szem előtt tartani.
Ez igy egy folyamatos wifin streamelés, szerintem kajálgathat rendesen. Kábel hijjan pedig nincs töltés közben. Ahol pedig nincs wireless AA, ott vlaszeg wireless töltőpad sincs.
Ettől persze még 10-25p naygságrendu lotifuti rohangálásra szuper áthidalás. -
Kleroo
veterán
válasz
wong kok wah #2397 üzenetére
Nnna! Akkor kérem a "hogyant"
Elmentem a linket későbbre.
-
Kleroo
veterán
válasz
radi8tor #2394 üzenetére
Elbírja, de hivatalosan erősebb vas kell alá, igencsak eltérő a SOC, más architektúra(tehát mindent teljesen máshogy kell emgirni, nem csak annyi hogy 20%al alacsonyabb órajel, de minden fullosan jól fut, max picikét lassabban); és olvasni elég sok kisebb-nagyobb röcögésekről, apróbb bugokról. Filóztam énis az upgrade-en, de annyira kb egykutya a kettő, nincs érdemi előny semmiben, csak egy picikét finomabb a kinézete. Az a probléma, hogy lényegében visszacsinálhatatlan, ha nálad épp bugos...az viszont már egy erős ellenindok.
2394: Ford nem engedi rá, ez abszolút nem hivatalos dolog, és külföldi ügyes progolók érdeme hogy ráportolták.
Persze abszolút érthető, hogy rátolja az ember, mert miért ne. Csak villantsuk fel a veszélyeket is -
Kleroo
veterán
Azért csak óvatosan, mert az újabb hardware-eken futó 3.4 ugyan sexybb egy kicsit, és fel lehet tenni a 3.0-t futtató hardware-ekre is, de utána vissza már nem lehet csinálni házilag. És amennyire hozzáértők a márkaszervizekben...igazából ott se...max sok vérizzadás után, drágán.
-
Kleroo
veterán
3.0 és 3.4 között is lehet difi. 3.4-re tutira kint van, de 3.0-val nekem F11 a max jelenleg.
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Keveset olvastam egyelőre vissza.
2016.12 Focus, Sync3, Sony audio az alany.
Jelenleg 3.0.18025
A latest 3.0.23219
Megéri vesződni vele? Gondolom rengeteg köztes frissítés volt...de valakinrk így kb nincs meg hogy milyen plusz funkciók, javulások érkeztek a kettő között?
Wifin próbáltam több netforrásból is, de az is csoda volt ha egyáltalán kapcsolódott. Szóval majd visszaolvasok pendriveról hogyan kell.
Hangminőségen egyébként variál? Botrányosan moslék ez a Sony akárhova EQzva, akármilyen forrásból. UK fórumon olvastam hogy kapott idővel frissítést...kérdés hogy ez vajon a sync része-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest