- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek ezzel a csodálatos Ford Sync rendszerrel kapcsolatban
Adott egy 2016. évjáratú Ford Mondeo. Egészen múlt hétig Sync 2 rendszer volt rajta. Frissíteni akartam a térképet a ww.ford.hu weboldalon leírtak alapján, de azt írta, hogy csak azután lehetséges, miután frissítettem a rendszert Sync 3-ra.
A Sync 3 szintén a ford oldalon fellelhető utasítások alapján pendrive segítségével telepítésre került a multimédiás eszközre.
Amióta frissült a rendszer, a kijelző fagy, laggol, késve érzékeli az érintéseket, így sokszor össze-vissza ugrál (mivel késve érzékeli a bevitelt), ezért konkrétan használhatatlan. A tolatóradar is késve jelenik meg rajta, így még ez sem működik megfelelően.
Első sorban azt hittem, hogy talán egy "master reset" segít, de nem oldotta meg a problémát. A sima rendszer restart (power gomb + jobbra nyíl egyszerre nyomva) sem segít.
Ezekből gondolom, hogy valami szoftveres probléma lesz a háttérben, de sajnos nem tudok mit kezdeni vele. Vissza rakni nem tudom a Sync 2 rendszert, erre utaló felhasználói útmutatót nem találtam. Esetleg egy teljes szoftveres reinstall megoldhatja a problémám, de erre vonatkozóan sem találok sehol megoldást.
Esetleg tud valaki segíteni, hogy milyen úton-módon tudom saját magam orvosolni ezt a problémát? Hogyan tudok egy teljes rendszer újratelepítést csinálni?
Köszönöm szépen a segítséget előre is
Megjegyzés: természetesen ezzel kapcsolatban már felvettem a kapcsolatot a Ford szervizzel, ahol közölték, hogy cirka 25 ezerért újra teszik a rendszert, meg hagyjam ott a kocsit 1-2 napra (nem kivitelezhető). De tájékoztattak, hogy amennyiben ez sem segít, és vissza kell állítani Sync 2-re, az úgy már 50 ezer. Hát köszönöm .... Ezért igyekszem inkább valami más megoldást keresni, találni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest