- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Igen, elég random dobja a cuccot, mert fordítva is igaz, nekem egy kb 20-as szintű, alap special-os emberkének dobta az első útján az enhaced minigun-t. úgy 2 órán belül. Akkor azt hittem ez normális, és ilyen cuccok fognak potyogni, aztán meg anyáztam a pisztolyok meg 0-2 puskák miatt...
Azóta sem dobott minigunt a fullos embereimnek...
-
e=mc²
őstag
Nekem a fenti emberkem 3 stimpacket hasznalt el 2 es fel nap alatt... Igy kint lesz meg egy darabig :)
183-an vagyunk 17 emeleten. A termelo egyseg kozul reactorbol, generatorbol, purificationbol van 3db 2x3-as (utobbi csak 1x upgradelve, tobbi 2x), kolagyarbol, dinerbol, gardenbol, 2db 2x3-as (utobbi upgrade nelkul, tobbi 2x), 2db 2x3-as hospital 1db 2x3-as science center. Raktarbol 9db 2x2-es (ebbol egy 2x upgrade tobbi nelkule), living quarterbol 8x 2x2-es (ebbol 7db 2x upgrade, utsot mar nem engedte a limit miatt.)
Van meg egy 2x3-as radiom, illetve minden training roombol 2db 2x3-as (longue 1x upgrade, tobbi 2x)Nincs mindegyik kihasznalva, inkabb raktarnak vannak. Altalaban 10-15 emberem raidel mindig. De a training roomok mindig folyamatosan tele vannak!
Raiderek nem jonnek tul a vault roomon (2 dweller megfogja oket 2 stimpackkal), dc-k pedig egy szintet tudnak lemenni.
Questekbol volt mar olyan, hogy oltsak el 24 tuzet, adjak el 86 ruhat vagy fegyvert, 16 dwellernek noveljek strength-et, stb, de 32 tancolo part is csinalhattam volna, ha nem x-elem ki.
Fegyverekbol 53/139, ruhakbol 52/90, dwellerbol 1/21 van meg.
-
parandroid
félisten
Nem tudom, mennyit kell, 20-ra van achievement a game centerben. Mondjuk az acsik követése valószjnűleg bugos, ez a konkrét darab nekem 20%-on áll, illetve van még egy, ami hiányzik, hogy építsek minden szobából egyet, ott 40%-on megakadt. A többi már mind megvan az összesen 17-ből.
p
-
tick
aktív tag
Érdemes az első két szintre termelő egységeket építeni (a dolgozók fejlődnek, több az életük) , és oda tenni a legerősebb fegyvereket. Nekem az ajtón kívül két szoba után elpusztulnak. Ha a lift közvetlenül a bejárat után van, akkor a lift utáni szobába kétszer mennek be
-
-
e=mc²
őstag
En raaltam, hogy mostmar 100+ lakosomnak elso korben endurance, strenght, luck sorrendben novelem fullra a statjat, aztan mennek csak munkaba/raidre. Addig meg kibirjak azok, akik most ott termelnek.
A cola gyarhoz ugyis endurance kell, a powerhez stregth, a luck meg mindenhez.
-
gbela
senior tag
Ez kb csak akkor lehet ha nincs tele a szoba.
Erre figyelni kell, mert úgy vettem észre szoba méretétől függ h mennyi molerat v roach jön.
Ha 3-as szobába mondjuk csak 3-4 ember dolgozik akkor elhull 1-2. 6 embernél viszont nekem sosem volt ezzel gondom, még lvl5 alatti emberekkel sem ha mindnél van 6+ -os fegyver.
Az meg h elmegy a hp-juk 3/4ede teljesen mind1. Stimpack úgyis infinite, meg fel is gyógyulnak szép lassan.Amúgy vicces olvasni h embereknek 30-40 lakossal már gatling meg mirv meg mindenféle fegyver van, több is sokszor.
Nekem 170 emberem van most, de csak mert napok óta direkt nem csinálok többet, és a legnagyobbat sebző fegyverem 17es asszem. Folyamatosan kint van 6-9 ember, meg küldiket is pörgetem.
Na nem nagy gond, így is minden megy jól, mégnagyobb öröm lesz ha esik végre vmi ütős
Mondjuk a küldik kezdenek elszállni. Ilyen adj el 120 tárgyat...mindezért 200 pénzt ad -
Ha ez megnyugtat, akkor ugyan ez a szitu itt is. A moleratok simán elviszik 6 ember ( mind 10+ sebzésű fegyverrel!) hp-ának a 3/4-t, ÉS még áramot is lopnak
Aki kitalálta, megkekszualizálhatná Krisztusig visszamenőleg az összes női felmenőkét.
Hülye ördögi kör: a raid miatt kell a rush, de ha nincs elég luck akkor még jönnek a állatok is lerabolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest