- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Mela Kehes #998 üzenetére
Minden olyan helysegben, ahol meg nem voltak, azon vegigmennek. Ha van szomszedos szoba tobb is, akkor tobbfele osztodnak, amig az egesz vaulton vegi nem mennek, vagy meg nem olod oket az egyik helyisegben. Ha ures szobaba kerulnek, nem csinalnak semmit, egy ido utan eltunnek. Amennyiben van tovabbi szoba, akkor oda mennek at.
Moleratok ellen jo ugy vedekezni, hogy liftekkel korbe az egesz vault ketoldalt (ha van penzed eleg akkor alul-felul is) mert csak abban a szobaban spawnolnak, ami erintkezik a talajjal (a lift es a kijarat kivetelevel).
-
e=mc²
őstag
Nekem inkabb gyorsabb lett, bar ezt lehet, hogy csak bebeszelem magamnak.
Az tunt fel, hogy ha a bejarat melletti wastelandre tappolok, akkor elso alkalommal nem adja be a kalandorok kepet, hanem csak akad, de nagyon. Nyomok egy vissza gombot (telefon gombja) es ujra megnezem, akkor mar megjeleniti.Az oromteli, hogy sorban vannak a kalandor dwellerek (ido szerint), de az nem, hogy csak max 20 lehet.
-
e=mc²
őstag
válasz
stumpjumper #840 üzenetére
A raktar az raktar. Oda a nem hasznalt cuccok kerulnek. Ami az emberkenel van, az hasznalatban van.
Kuldj ki egyszerre tobb dwellert es gyorsabban lesznek cuccaid. Adj nekik stimpacket es radawayt, hogy tovabb tuleljek a vadont.
-
-
e=mc²
őstag
Nekem a fenti emberkem 3 stimpacket hasznalt el 2 es fel nap alatt... Igy kint lesz meg egy darabig :)
183-an vagyunk 17 emeleten. A termelo egyseg kozul reactorbol, generatorbol, purificationbol van 3db 2x3-as (utobbi csak 1x upgradelve, tobbi 2x), kolagyarbol, dinerbol, gardenbol, 2db 2x3-as (utobbi upgrade nelkul, tobbi 2x), 2db 2x3-as hospital 1db 2x3-as science center. Raktarbol 9db 2x2-es (ebbol egy 2x upgrade tobbi nelkule), living quarterbol 8x 2x2-es (ebbol 7db 2x upgrade, utsot mar nem engedte a limit miatt.)
Van meg egy 2x3-as radiom, illetve minden training roombol 2db 2x3-as (longue 1x upgrade, tobbi 2x)Nincs mindegyik kihasznalva, inkabb raktarnak vannak. Altalaban 10-15 emberem raidel mindig. De a training roomok mindig folyamatosan tele vannak!
Raiderek nem jonnek tul a vault roomon (2 dweller megfogja oket 2 stimpackkal), dc-k pedig egy szintet tudnak lemenni.
Questekbol volt mar olyan, hogy oltsak el 24 tuzet, adjak el 86 ruhat vagy fegyvert, 16 dwellernek noveljek strength-et, stb, de 32 tancolo part is csinalhattam volna, ha nem x-elem ki.
Fegyverekbol 53/139, ruhakbol 52/90, dwellerbol 1/21 van meg.
-
e=mc²
őstag
Egy dwellert meghataroz a lvl (szint), amit munkaval, vagy raiddel tud fejleszteni (xp-t kap), tovabba a SPECIAL, amely tulajdonsagok mas mas szobaban (rovidebb visszaszamlalas), vagy a wastelanden mas mas felekeppen segitik (eventek).
Ha ezek magasabbak, akkor el lehet mondani, hogy erosebb az emberke. Ha ilyennek adsz jobb fegyvert, akkor konnyebben elbanik a mobokkal/tuzzel.
A kolagyarban vizet es elelmet is gyartasz egyszerre.
Robotot ladabol nyithatsz.Mas:
Egy uber (minden special es a lvl maxon) dwellerel, +5 luckos ruhaval, azert lehet jo dolgokat talalni: -
e=mc²
őstag
Igen, veletlenszeruen johetnek esemenyek.
Ezek ellen ugy tudsz vedekezni, hogy mindenkinek legyen fegyver, es eleg stimpacked a taroloban.
Ures szobaba ha jonnek lenyek/tuz, es nem tudsz azonnal(!) odavinni legalabb 1 dwellert, akkor atterjed a kovetkezo szomszedos (oldalt es alul-felul) szobakra is. Ez ellen ugy jo vedekezni, hogy ahol kipattant, akkor a mellette levo szobakba huzol embereket, akik mar megtudjak fogni a terjedest. Ha vege, akkor mindenki vissza megy oda, ahonnan elhuztad. (Tovabba ha meghal valaki masik szobaban, mint ahol dolgozik es feleleszted, akkor bolyongani fog. Ezert ujra a helyere kell huzni.)Deathclawokat a radio mukodese, valamint a vault bejarati ajto nyitogatasa izgatja. Minel tobbszor csinalod, annal nagyobb esellyel jonnek. Az elejen nem kell radio. Csak ha lesz ra szabad dweller kapacitasod es vedelmi szinted az elso harom emeleten. Tovabba nem annyira nehez / idoigenyes legalabb vadaszpuskakat es lefureszelt csovu soreteseket szerezni mindenkinek.
-
e=mc²
őstag
Fejleszd az embereidet (lvl es special-t is), adj nekik fegyvert, ruhat, tegyel beloluk minel tobbet egy szobaba, csak annyi szobat epits, ami eppen kell, hasznalj stimpacket gyogyitashoz.
Veletlenszeruen jonnek, vagy tuz uthet ki, esetleg sikertelen rush eseten bekovetkezik az incidens.
-
e=mc²
őstag
válasz
Plazmacucci #804 üzenetére
En csak annyit, hogy nehany helyen olvastam, frissitessel ez lett, meg frissitessel az lett, de nekem semmi frissites nem jelent meg. Igy nem is foglalkoztam, vele, gondolvan, hogy IOS-ra tortent. Az meg nekem nincs.
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid #792 üzenetére
Meg van oldva, hogy ne vesszen el semmi.
Dweller: nem tudsz addig nyitni sem dobozt, ha fullon van a 10 fos queue. Nem tudsz torolni living quartert sem, ha alabb menne a letszam.
Resource: ha nyitsz es kapsz mondjuk kajat, akkor az hozzaadodik a mennyiseghez, fuggetlenul attol, hogy mekkora a hatar, ami van neked epp, de mondjuk rush-sal mar nem megy a limit fole. Ha torolsz szobat, akkor amid volt az megmarad, nem tunik el.
Ugyanez ervenyes a stimpakra/radawayre is, valamint a storage-ra is. -
e=mc²
őstag
Nekem lvl2-es 6 fovel mukodik, max charismaval (+3 nighwear), es atlagban 4-6 orankent van +1 fo. De eddig mind alacsony stattal jott.
Olvasgatva neten, inkabb azt tapasztalni, hogy radioval nem jonnek sem legendek, de meg kozepes szintuek sem. Igy a luck elvileg nem befolyasolja.
Tervezem, hogy epitek melle meg egy radio szobat, de az meg ido.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanyi.mTs #765 üzenetére
Jobb, de joval dragabb. Tovabba a storage is nagyobb.
A jatek mar elorehaladott reszen, nem azt mondom, hogy helyettesiti a gardent/diner a water purifuerrel/treatmentel, hanem kiegesziti. tehat azok is kellenek, mert olcson tud kello mennyisegu outputot adni.
H3gam: Lenovo P780
-
e=mc²
őstag
Egy poszt apokaliptikus vilagban a cel a fennmaradas, fajfenntartas, igy minden eszkoz megengedett. Nyilvan verfertozes nem lehet, azt kiirja, ha ket csaladtag szeretne kamatyolni.
Nalam nem minden no esik teherbe, eddig ugy csinaltam, hogy ahova nem kell ember, vagy sok van adott cuccbol, onnan mozgatok at dwellereket, de igy 110 fo kornyeken megalltam a gyerekcsinalassal, inkabb fejlesztem a jonep specialjait. Radioval meg amugy is jon 4-7 orankent egy egy kinnmaradt egyen.
-
e=mc²
őstag
Tovabba H3gam vault megoldasa, annyibol jobb, hogy az elso soron tuti vegigmennek, es nem mennek masfele a lift miatt, igy tobb dmg-t lehet belejuk tolni, mig lentebbi szintet elernek.
Kozben talaltam egy ilyet redditen. Egesz szepen kielemeztek mar a jatekot.
nowan:
Nekem meg sosem sikerult lebontani. -
e=mc²
őstag
En raaltam, hogy mostmar 100+ lakosomnak elso korben endurance, strenght, luck sorrendben novelem fullra a statjat, aztan mennek csak munkaba/raidre. Addig meg kibirjak azok, akik most ott termelnek.
A cola gyarhoz ugyis endurance kell, a powerhez stregth, a luck meg mindenhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest