- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanyi.mTs #765 üzenetére
Jobb, de joval dragabb. Tovabba a storage is nagyobb.
A jatek mar elorehaladott reszen, nem azt mondom, hogy helyettesiti a gardent/diner a water purifuerrel/treatmentel, hanem kiegesziti. tehat azok is kellenek, mert olcson tud kello mennyisegu outputot adni.
H3gam: Lenovo P780
-
Hegasus
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #591 üzenetére
hát onnan lehet sejteni, hogy van értelme 10 felett is, hogy (mondjuk) a reaktorba beteszel egy 10 strength-es dwellert megnézed a számlálót, utána felaggaszt rá valami strenght-es ruhát és utána megnézed, hogy lejjebb ment a számláló, innen gondolom van értelme a portyázás alatt is a 10+-os luck-nak is... sőt lehet, hogy csak 10 felett találnak legend cuccokat
-
gbela
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #507 üzenetére
No offense, tényleg, de ez pont olyan csalás mint az 1000 doboz. Ott is csak IAP-t kerülsz ki, csak előre, már a játék elején betárazva azt ami a save másolgatással közben lenne meg.
Csak mert itt te trükközöl vele jobban jogosnak érzed, és kevésbé csalásnak.
Majd minden játékban, szóval nekem ezzel nincs gondom, én inkább azon akadtam csak meg, h miért kell ilyesmivel szenvedni, ha lehet sokkal egyszerübben is. (És azért mert így úgy érzi az ember nem csal, holott de.) Főleg az zavart h többen beírták h milyen gyorsan megunták a játékot, és volt olyan aki 20hsz-szel előtte írta h 1000 dobozossal tolja...hátna.
A legendeknek meg ugye az a lényege h ritkán jöjjönEz benne a jó.
Én kb "befejeztem" a játékot, 140 fős vault, nem igazán tudom hová fejlesszem már, 0 legendary emberrel, és a legnagyobbat sebző fegyverem 15, és azt is nemrég találtam csak, míg van akinek 20 embernél már 2-3 20+-os fegyója van. De ez benne a jó.
Sztem király játék lett, mert elérte a célját, sokkal többen fognak így fallout 4-ezni szerintem, én pl emiatt feltettem tegnap a New Vegast. -
gbela
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #503 üzenetére
Ha csak 1 lenne akkor nem tudna lift melletti szobát bontani, mert a lifttől távolabbit is kellene hozzá.
De mert a másik oldalon is van lift, azaz el lehet jutni a távolabbi szobába, így lehet bontani bárhol ha kell.
Én legalábbis ezért csináltam két oszlopot.Közben számomra kezd elég játszhatatlanná válni a game, 140 ember, 11 szint, akad a scroll, már egyáltalán nem smooth, ami talán érthető is, de így már nincs kedvem belépni. 3gb ram mellet.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #116 üzenetére
Adj minèl nagyobb tűzerővel rendelkező fegyvert a kiküldendő embernek, de a bunkerban is legyen lőni tudó egyén (minél több) a ràgcsálók és a kívülről támadók miatt.
Aki kimegy az "bátrabb lesz" erős fegyverrel a kezében és nem csak menekülni, de támadni is tud.
A minigun-os 30-as szintű csajt ha kidobom a "fészekből" 5db fegyverrel, 5db ruhával és 1000 feletti kupakkal jön vissza.A kint portyázó, a legmagasabb szintű karakterem az egész életét a bunkeran töltő és a vizes részlegen dolgozó egyén meg 19-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest