- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #980 üzenetére
jaja, Jason klónok
-
válasz
Mexildos #978 üzenetére
igen számít. így lehetnek 11, 12, 13, 14, 15 és 17-es szintű képességű dwellereid... nézd meg a statjainál, zölddel ott van az alap és +x számmal kék színnel az extra statok. ha megtelik a raktár akkor érdemes eladni a felesleges cuccot. én már plasma pisztolyt meg sem tartok...
-
válasz
Plazmacucci #917 üzenetére
nem kell újra kezdeni te csacsi... előtte lemented a save file-t és visszarakod miután megvagy a resettel...
-
válasz
Plazmacucci #915 üzenetére
Nálam nincs "szarúl" megírva a program, küldj a telódra egy factory resetet és töltsd le újra. Mást nem tudok javasolni, lehet kijött azóta egy frisebb változata a játéknak és neked még a régebbi van meg.
-
válasz
Plazmacucci #913 üzenetére
ahhoz lehet 80%-os heti átlaggal kell teljesíteni, akkor tuti van 7 naponta doboz.
-
válasz
Plazmacucci #910 üzenetére
hetente kapsz egy dobozt, illetve ha szerencséd van olyan küldetést kapsz, aminek a jutalma egy doboz.
-
válasz
zharkanyi #869 üzenetére
én napi 4x veszem elő a játékot, viszonlyag frissen tartom őket, fontos, hogy a statok trainelési, ne maradjanak reached maximum levelen vagy ha szintet léptek benne akkor kattintani kell az ikonjára, mert különben nem megy addig a következőre... a pusztaságban szüretelőket meg szintén lecsekkolni érdemes, ha már csak 2-3 stimpakkja van akkor érdemes recallalni, mert hamar meghalnak és mégis csak 1000 kupak egy rivávj.
-
Legyen kéznél sok stimpack és azokat az embereket tartsad életben akiknél a legjobb fenyítő eszköz van. ha átmennének másik szobába, akkor fogd a legjobb fegyókat és a következő szobában lévő embereknek add és szintén őket stimpackold. gyakorlatilag a legjobb fegyvereseket kell életben tartani, amík a deathclaw-k le nem mennek. A férgesét aki meg elhullott, felkelted kupaktanácsodból...
-
Igaz angol, de sztem nem jelenthet problémát (nem is illene ugye...):
Strength
Vault:
Decreased timer while working in power plants
Wastes:
Needed to pry open lockers and boxes.
May also affect damage done by guns.Perception
Vault:
Hit chance in combat
Decreases water production timer of the Water Treatment and Water Purification rooms
Wastes:
Find stuff like abandoned buildingsEndurance
General:
Health points (inside or outside vault)
Resist radiation and damage
Vault:
Food and water production timers of the Nuka-Cola bottler room.Charisma
Vault:
Improved fertility. (Reduced time to get pregnant.)
Decreases production timer in Radio room.
Wastes:
Also chance of befriending people in the wastes (Gives the xp but no damage taken)
Interaction with groups of slavesIntelligence
Vault:
Med-bay (Stims and Radaway) production timers
Wastes
Heal/help peopleAgility
Vault:
Food production timer of the Diner and Garden rooms.
Increases attack speed.
Wastes:
Run away from unwinnable fights taking less damageLuck
Vault:
Decreases chance of rush failure.
Increases amount of caps earned when resources collected from a production room (also increases chance to earn those caps)
Wastes
Amount of loot found outside vault -
eddig a legigényesebb Fallout film rajongók által, amit láttam...
-
15 emeleten vagyok 120 dwellerel, igaz a játék elején vettem egy 5ös dobozpakkot és így nem kell semmilyen 1000 dobozos verzió. Most lesz holnap egy karakterem összes SPECIAL statja 10-es, küldöm is kifelé a guided fat man fegyverrel, kíváncsi vagyok miket hupákol össze...
-
na megvan az első atomreaktorom, csak nehogy minicsernobil legyen belőle...
megjöttek a deathclaw-k összesen 7 darab. 3 szintre is lejutottak, mire Guided Fat Man-el le tudtam szedni őket... nem volt kellemes 4 emberemet le is szedték.
-
most jön vissza 20 órányi felfedezéssel 3 emberem 6500 kupakkal és raklapnyi zsákmánnyal... holnap reggel jó napom lesz!
-
ha több rádió stúdiót építek akkor az növeli az esélyét, hogy vki idetaláljon a bunkiba?
-
épíettem egy 3x1-es rádió stúdiót, van bent 4 karizmás dweller, de eddig még senki sem jött a vaulthoz. A rádiótermet nem lehet rusholni ezek szerint?
-
Mr. Handy-t hogy lehet megjavítani, mert 2000 kupak a feltámasztásáért egy kicsit húzós...
-
válasz
Chuzzlee803 #75 üzenetére
nekem is az a vault számom...
-
hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest