- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
H_András #654 üzenetére
Nekem 1 GB RAM alatt fut az Ace 4-en, de mellette van egy új piszokgyors Snapdragon 410 SoC + a benne lévő szintén nem olyan rossz Adreno 306 graf. gyorsító: lassulás, megröccenés akkor van, mikor 30+ emberrel görgetem a bal felső sarokban lenyíló dweller listát, meg mikor görgetem a nekik adható fegyver vagy ruhalistát. Akkor viszont rendesen akad, és kollégáimnál is egy ASUS Padfone-on és egy Note 3-ason is, úgyhogy felteszem ez optimalizálási hiba a Bethesdától.
-
bepe79
addikt
Nekem valamiért a Fallout: Shelter "szétnyújtja" az Ace 4-en a Samsung féle Touchwiz felület gyári billentyűzetet.
Eddig nem tapasztaltam ilyet, most meg mióta fent van a Shelter és fut a háttérben, és közben pötyögök egy SMS-t, akkor mintha a billentyűzet más felbontás alatt futna, széjjelebb van húzva..
Valakinek fut még a Shelter Samsung alatt? Nem tapasztalt ilyet?
-
bepe79
addikt
válasz
#33253120 #564 üzenetére
De a cloud mentéshez beleelfért volna egy ici-pici adatforgalom, hogy felhőbe rakja. Ezzel ki lehetne szűrni a csalást valahogy szerintem, nem lenne 1000 uzsisdoboz meg 400 handy, meg ilyenek. Ezáltal sokkal izgalmasabb lenne a játék, így, ha valaki felrak egy karakteréről vagy a vaultjáról képet a topikba (vagy bárhova a netre), nem tudhatod, hogy azt csalással érte el, avagy sem.
-
bepe79
addikt
Cloud mentést rakhattak volna bele, meg online/multiplayer játékmódot, és akkor a valaha létező legjobb Androidos játék lehetett volna.
-
bepe79
addikt
Na, csináltam screenshotot a felderítőmről, aki járja a wastelandet:
-
bepe79
addikt
A wastelande-et nálam az lvl 50-es felderítőm járja egy 22-27-es sebzésű MIRV-el és soldier uniform-ban, a vault bejáratába pedig egy kimaxolt strength-ű lvl 27-es karimat raktam egy 18-20-as sebzésű Tuned Alien Blaster fegyverrel.
Rajtuk kívül is van még vagy 2 szpesöl kari, egyik kondizik, másik dolgozik. Amikor raider attack van, akkor a kapuhoz mozgatom a kondiból a másik special karim is, és adnak az ellennek. Mondjuk nem tudom, ez a taktika mennyit fog érni, ha esetleg több/erősebb raider érkezik vagy netán deathclaw attack.
-
bepe79
addikt
Én a .sav file-t nem mentem le, factory resetet nem tervezek csinálni, mert nincs rá szükség, telefont cserélni meg plán nem tervezek még legalább egy évig (Ace 4), így teljesen fölösleges. Ha esetleg a másodlagos telómra át akarom tenni majd a mentést, majd akkor lesz rá szükség, de azért LG L7 II-őn eléggé lassúcska lenne ez a game (futna, de nem vinné túlzásba: ) )
-
bepe79
addikt
Nálam Ace 4-en (Snapdragon 410 + 1 GB RAM + Adreno 306) még nem volt crash szerencsére, egyszer sem dobott ki, egyszer sem bugolt be, egyszer sem volt force close. Belassulást sem tapasztaltam, habár sok embernél (20-30+) a bal felső sarokban az emberek közti görgetés picit beröccen néha, de az sem zavaró. Lehet, hogy az új s410-re jól optimalizált a Bethesda.
-
bepe79
addikt
Nyugtassatok meg, hogy raider támadásnál mindig csak olyan 3-4-en szoktak jönni. Amikor a vault door-hoz küldöm (ha épp otthon van a felderítőm), az explorer-emet, akkor a maga lvl 25-ével és a 22-2x sebzésű MIRV-el nagyon gyorsan rendet tesz köztük. Amikor nincs otthon, akkor 2 másik tápos kollégát szoktam odaküldeni, ők már nehezebben boldogulnak, úgyhogy a vault door-nál 1-2 raider mindig túléli és továbbjutnak másik szobába, mondjuk ott is megkapják a magukét. Remélem deathclaw attack nem jön, mert azt az én vaultom nem élné túl. Azokat mi vonzza be, vagy mikor kezdenek el jönni?
-
bepe79
addikt
válasz
Danny365 #356 üzenetére
Ezért én úgy csinálom, hogy a vault door HP-ja max, hogy kicsit feltartsa őket, vault door-nál nem tartok embert, hogy ne lőjék szitává őket már az első másodpercekben, amikor ők még nem is látják az ellent, és amikor jön a vészcsengő, akkor kezdem el a bent lévő két legerősebb és legjobban felfegyverkezett emberemet mozgatni a vault ajtó felé.
-
bepe79
addikt
Ha olyan nőt akarok pasival összepároztatni, aki már egy másik pasinak gyereket csinált? Vagy olyan pasit viszek be egy nőhöz, akinek van már gyereke egy másik nőtől?
Mert igazából miután kibújnak a gyerekek, szerintem a jóisten nem tudja megjegyezni, hogy melyiknek kik a szülei.
-
bepe79
addikt
Én direkt megálltam egyelőre 16 embernél, hogy a resource-okból se fogyjak ki, és a rider/radroach/deathclow-okat se hívjam magamra, ezért még radio-t sem buildeltem. Viszont most volt egy raider attack-em, amiben meghalt 3 ( ! ) dweller-em is, akiket fejenként ~400 cap-ért tudtam revive-olni.
Pedig föl vannak szerelve ruhával és mindegyiknél van fegyver is, meg akad köztük special karakter is. Úgyhogy mivel emiatt az incidens miatt kifogytam a pénzből kicsit, vissza kellett most hívnom a legerősebb (lvl22) karimat a wastelandből, hogy hozzon cap-et meg újabb fegyvereket, meg segítsen be, ha esetleg újabb támadás jönne. A vault door-t hiába upgrade-eltem max-ra, az semmit nem ér a támadások ellen?Nem lehet semmit tenni ezek ellen a véletlenszerű rombolások ellen?
-
bepe79
addikt
A bal felső sarokban megmutatja az összes embert, hogy ki mivel foglalkozik, mik a statjai, meg a health-et. Na most ott mi a fekete, és mi a piros? Melyik a stimpack hiány és melyik a radaway hiány?
-
bepe79
addikt
válasz
Kinsiinoo #290 üzenetére
Nem lehet elsave-elni a vaultot egyébként és megmondani a játéknak, hogy ne fusson meg ne működjön a vault, amíg kilépek a játékból? Mert ez azért elég bosszantó. Ha kilépek a vaultból, és kilépek a játékból is, akkor is működik a háttérben, és küldi a notification-öket, hogy mik történtek a háttérben a vaultban.
-
bepe79
addikt
Vanegy lvl 14 felderítőm a kezében egy 22-27-es sebzésű unique MIRV-el és soldier uniform-ban van. Most van kint 8 órája és 26 perce, és még félig zöldben van.
Annyi cuccot gyűjtött, hogy szerintem tele van az inventory-ja, ha visszahívom, fölfegyverkezek mindenkit egytől egyig. A resource-okkal is per pill jól állok, bár azért voltak mélypontok, mikor power sem volt, és leálltak egyes szobák..
-
bepe79
addikt
válasz
james001 #256 üzenetére
Nekem most 16 ember van benne, elégedettség 82%-on, a resource-ok zöldbe, bár mindegyik épp a határon áll, és mielőtt begyűjtöm egy kicsit pirosba is megy, disaster-ek vannak (ilynekor redroach támadás vagy tűzkár), és eddig egyszer támadtakmeg a wasteland-ből fegyveresek, az nem volt túl kellemes, még úgy sem, hogy jópár bentinél is volt fegyver, nem csak a kinti felderítőknél van. Úgyhogy nem könnyű játék valóban.
-
bepe79
addikt
Én két special karaktert kaptam most az egyik vaultomnál, az egyik lvl 9, a másik lvl 10, őket szereltem fel special ruhával meg elég durva fegyverekkel, és ők vannak most kint a wasteland-en. Eddig kacat fegyvereket találtak, de még hagyom őket egy darabig kint.
-
bepe79
addikt
Én is ezt vettem észre, úgyhogy csináltam egy másik vault-ot, és most kevesebb emberrel nyomom, és nem eresztek össze a pihiszobában nőt és férfit.
+ egy-két embert fegyverrel kiküldök a wasteland-re portyázni, hogy gyűjtsön cap-et meg fegyvert. Így jobban bírom határozottan resource-al, mintha több ember lenne, csak így meg az elején nem tudom unlock-olni a stimpack kreáló labort meg a storage room-ot és a többit.
-
bepe79
addikt
Az normális, hogy fél óra - 1 óra Fallout: Shelter játék után 43.x C fokos volt az Ace 4-em? Rendesen melegített a hátoldala, pedig szilikon tokban van. Másnál is így feltüzeli a telefont? Ha ezt teszi a Snapdragon 410-el, akkor mit tehet egy s810-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest