- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
válasz
csabsz13 #947 üzenetére
Nekem határozottan belassult. Nem nőtt a pouláció, viszont 5-10 perc játékután használhatatlan lassú lesz. Lehet, hogy betelik a memória (1 Gb) vagy nemtudom, de ez korábban nem volt így. Néha már belépés pillanatában lassú és gyakorlatilag használhatatlan, még a kilépés is vagy 1 percig tart. Volt már olyan, hogy pont akkor jöttek DC-k, és szépen végigmentek az egész vaulton mire újra be tudtam lépni... Ez így nagyon el tudja venni a kedvem az egésztől!
-
pandion
tag
Tapasztalta valaki rajtam kívül, hogy az update óta lassabaz egész? Rögtön akadozik, és ha rábökök a wasteland-re akkor le is fagy néha. Nálatok nincs hasonló lassulás?
-
pandion
tag
válasz
parandroid #930 üzenetére
Munkatársam 3-at vett 1 dollárért. Nagyon hasznos dolog! Gyilkolja a DC-ket és minden incidensben segít. Állítólag wastelandre is lehet küldeni, de azt nem tudom, hogy miket talál és mi van ha "meghal". Begyűjti a termeléseket, ezáltal gyorsítja az emberek szintlépését. Valaki mondta, hogy dobozból is lehet kapni, de kezdek kételkedni.
-
pandion
tag
válasz
parandroid #928 üzenetére
Átnéztem, de nem mutatja ott sem hanyadik hétnél járunk
Más.
Kapott már valaki Mr. Handy-t dobozból? Vagy csak venni lehet? Olyan jó lenne egy... -
pandion
tag
Azt meg lehet valahol nézni, hogy hány napja futnak a vaultok?
-
pandion
tag
válasz
parandroid #920 üzenetére
A cél az, hogy 200 db full specialos 50-es szintű, 100% boldog embered legyen. Azután nemtudom hova tovább
De addigra úgyis megjelenik a FO4 és lefelejted a sheltert
-
pandion
tag
Igen, elég random dobja a cuccot, mert fordítva is igaz, nekem egy kb 20-as szintű, alap special-os emberkének dobta az első útján az enhaced minigun-t. úgy 2 órán belül. Akkor azt hittem ez normális, és ilyen cuccok fognak potyogni, aztán meg anyáztam a pisztolyok meg 0-2 puskák miatt...
Azóta sem dobott minigunt a fullos embereimnek...
-
pandion
tag
Kezdem azt gondolni, hogy a legfontosabb special a luck. Az végülis mindenben szerepet játszik, a sebződés csökkentésében, a sebzés mértékében, a rush-ban ezáltal a hangulatban és ugye legfőképp a jó cuccok találásában. Rosszul gondolom?
-
pandion
tag
Azon töprengtem, hogy az emberek szintjének mi jelentősége van pontosan? A Special-ok nem változnak a level-el.
-
pandion
tag
Én is 100 felett járok kicsivel és azt vettem észre, hogy néha el kezd akadozni, olyankor kilépek teljesen és újra elindítom a játékot, és akkor egy darabig megint simán megy.
-
pandion
tag
Jól gondolom, hogy az eltelt időhöz képes egyre erősebbek a patkányok/betörők DC-k/tüzek? Egy pár napja tápolom a csapatot, nincs gyereknemzés azóta, viszont egyre táposabbak a dögök még a tüzek is...
-
pandion
tag
válasz
zharkanyi #869 üzenetére
Ha nem vagy aktívana a játékban, akkor valóban nem támadnak meg és nincs tűz stb. viszont a termelést sem tudod begyűjteni, ezzel a pénz is lassabban jön, az embereid is lassabban fejlődnek, mert ameddig nem böksz a fejlődésre, addig az nem megy tovább. Ha jól látom a morál sem változik ezalatt. Szóval biztonságosabb, de sokkal lassabb így a játék.
-
pandion
tag
Mennyi a max idő amit emberetek kint töltött?
-
pandion
tag
Ha 10-es a Luck-ja és még ráadod a +3-as kabit, az számít? Mármint akkor 13-nak veszi?
-
pandion
tag
Sziasztok,
A Deathclaw-okról írjatok már pár dolgot! Azok mit csinálnak? Nagyon táposak? Hogy lehet ellenük védekezni? Valaki írta, hogy 60 ember után jönnek. Én most pont ott tartok, hogy lassan elérem a 60-at de félek tőlük, talán fejlesztem még előtte kicsit az embereimet... Vagy túlparázom? -
pandion
tag
válasz
stumpjumper #840 üzenetére
Az normális, ami embernél van azt nem mutatja.
Amúgy minnél tovább van kint az ember annál jobb dolgokat talál, viszont éjszakára ne hagyd kint, mert azt nem nagyon viseli, legalábbis gondolom az elején, egy bizonyos szint fölött már túlél. Én reggel kiküldöm őket és este behívom, így 13-14 órát vannak kint. -
pandion
tag
válasz
stumpjumper #838 üzenetére
Én is 1 hete nyomom, de addict lettem.
A raktárban tárolódnak a fegyverek és ruhák. ha a jobb alsó ikonra böksz é ott a középső jelre, akkor látod mid van a raktárban és mennyi a szabad helyed még. Ez akkor fontos ha már hozzák neked az emberek a zsákmányolt holmit kintről, annak férnie kell a storage roomban. Lehet bele rakni embert, de az nem fejlődik és nem nagyon csinál semmit, viszont ha jól vettem észre akkor van akinek ott nő a boldogsága, illetve ha olyan küldetést kapsz, hogy tegyél x embert a megfelelő helyre, akkor valakinek az a megfelelő
A piros rész a sugárfertőzés, megakadályozza, hogy feljebb menjen az egészsége az embernek. Asszem akkor nő, ha kevés a víz, illetve ha fertőzött állatok vagy betolakodók sebesítik meg az embered. A science lab-ban készül az ellenszer rá. -
pandion
tag
Konkrétan az endurance mire jó? Illetve a kint lévő embereknél számít a strenght vagy a többi SPECIAL? Az, hogy milyen cuccokat talál függ a szintjétől?
-
pandion
tag
3 hétig ???
Közben volt kiküldve ember? Nem gyalulták le az embereket se a betörők se a patkányok? Használtad a rush-t közben?
Na csak mert én meg vagyok áldva a patkányokkal. Nem tudom mi van, de egy rush alkalmával előjöttek, mindenkinél volt fegyver, igaz nem a legjobbak, sajnos gyógyítóm kevés volt, ez nagy hiba, mert legyilkoltak mindenkit, aztán szétterjedtek és mindenkit legyilkoltak a gyerekeken kívül, szóval ennyi volt!
Hogy a francban lehettek ilyen erősek, ezt nem értem. Az idő előrehaladtával egyre erősebbek? Vagy mitől függ?
Ja akartam még kérdezni, hogy a kóla mire jó? És a robotot hogy lehet megszerezni?
Köszi -
pandion
tag
Épp csak sikerült egyenesbe kerülnöm, mindössze 2 hulla maradt, és persze harmadszorra is jöttek a redvás patkányok!!!
Most 55-ből 25 halott, kupak nulla, 1 ember volt kint, azt visszajött, hozott pár fegyvert, dehát innen nem fogok tudni felállni. Ezek szerint egy idő után eltünnek a hullák??
Természetesen a legjobb embereim fekszenek. És ami fegyver náluk volt azzal mi lesz?
A keserű tanulság az, hogy minden szobába kell legalább 1 ember pénecoljon, és minden szobában legalább 1 embernél legyen fegyver... Amikor megjelentek a patkányok próbáltam gyorsan behúzni egy embert a szomszédból, de persze ez a k****a épp akkor nem értette mit akarok, és az ember helyett mindig a képet húzta arrébb...
Még az jutott eszembe, hogy mindháromszor egy elhagyatott raktárban törtek föl a patkányok. Lehet, hogy csak véletlen, de azért furcsa. -
pandion
tag
Szóval random kaptam meg őket 2x egymás után??? :S Biztos nincs valami összefüggés? Eddig azt csináltam, hogy ahol előjöttek egyből adtam nekik fegyvert és így jó volt, de mindkétaszer egy üres szobában jöttek elő, odaküldtem pár embert, de mire odaértek hirtelen vagy 3 másik szobában is megjelentek én meg csak kapkodtam, hogy most hova menjek. Így esélyem sem volt gyógyítani mindenkit. Sajnos kevés a fegyverem, hogy mindenkinél legyen. Igaz, hogy béna voltam, mert későn küldtem ki felfedezni az embereket, így csak a dobozokból volt fegyverem. Mostmár persze jobban csinálnám
-
pandion
tag
Sziasztok!
60 emberem van kb és egszer csak előjöttek ezek a redvás patkányok, legyilkoltak vagy 5 embert. Minden pénzem elment arra, hogy felélesszem őket. Ez után kb 10 percel megint elő jöttek és legyilkoltak 15 embert. Miért jönnek elő és hogy kell ellenük védekezni? Arra gondoltam, hogy az elhagyatott szobákban jönnek csak elő és terjednek el, dehát brutál hogy kiirtottak mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest