Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
A DC-k jönnek, és sorbamennek a szobákon. Tehát először a bejárat utáni első szobába mennek, majd ugyanazon szinten még a mögötte lévőbe, majd visszaindulnak, és az első liften lemennek a köv szintre (már ha még élnek). Viszont nem akkor mennek tovább ha mindenki meghalt, hanem fix idő után. Tehát bemennek, marcangolnak, és mennek is tovább.
Szóval legelső szobákban mindenképp legyen max számú ember, legjobb fegyverekkel. Első DC atakkoknál nem olyan kemények még, nekem akkor nemnagyon hullottak emberek, igaz nem is ölték meg DC-ket, csak 5-6 szobával később.
Fontos, hogy csak ajtónyitásra (dwellerek ki-be járkálása), és rádióra jönnek. Tehát ha nem küldesz ki embert, meg nincs rádiód, akkor sosem jönnek. -
gbela
senior tag
Legend biztosan nem jöhet, mert azt csak és kizárólag boxból lehet nyitni.
Nem tudom számít e a luck, én gyorsan elbontottam a rádiót, semmi értelmét nem láttam. Ha akarok "letermelek" 20-40 embert egy nap, mérettől függően, teljesen felesleges az az 1-2 ami betéved. (a 3-4 deathclaw támadás mellé) -
gbela
senior tag
Ez kb csak akkor lehet ha nincs tele a szoba.
Erre figyelni kell, mert úgy vettem észre szoba méretétől függ h mennyi molerat v roach jön.
Ha 3-as szobába mondjuk csak 3-4 ember dolgozik akkor elhull 1-2. 6 embernél viszont nekem sosem volt ezzel gondom, még lvl5 alatti emberekkel sem ha mindnél van 6+ -os fegyver.
Az meg h elmegy a hp-juk 3/4ede teljesen mind1. Stimpack úgyis infinite, meg fel is gyógyulnak szép lassan.Amúgy vicces olvasni h embereknek 30-40 lakossal már gatling meg mirv meg mindenféle fegyver van, több is sokszor.
Nekem 170 emberem van most, de csak mert napok óta direkt nem csinálok többet, és a legnagyobbat sebző fegyverem 17es asszem. Folyamatosan kint van 6-9 ember, meg küldiket is pörgetem.
Na nem nagy gond, így is minden megy jól, mégnagyobb öröm lesz ha esik végre vmi ütős
Mondjuk a küldik kezdenek elszállni. Ilyen adj el 120 tárgyat...mindezért 200 pénzt ad -
gbela
senior tag
válasz
#33253120 #509 üzenetére
Nade ennek mi köze a cheathez? Én is lementem időről időre a save-t, én sem akarom elveszteni, mert még játszok vele. De az sztem más amikor vki az 5 dobozos mentést addig másolgatja vissza míg nem a megfelelő legendek esnek belőle.
A felhőmentés hiánya valóban egy vicc. Pláne úgy, h rengeteget crashel és bugol a játék, sok helyen olvasni h vault betöltésnél már crashel, ami elfogadhatatlan alapból is, hát ha még vki fizetett is adott vaultban. -
gbela
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #507 üzenetére
No offense, tényleg, de ez pont olyan csalás mint az 1000 doboz. Ott is csak IAP-t kerülsz ki, csak előre, már a játék elején betárazva azt ami a save másolgatással közben lenne meg.
Csak mert itt te trükközöl vele jobban jogosnak érzed, és kevésbé csalásnak.
Majd minden játékban, szóval nekem ezzel nincs gondom, én inkább azon akadtam csak meg, h miért kell ilyesmivel szenvedni, ha lehet sokkal egyszerübben is. (És azért mert így úgy érzi az ember nem csal, holott de.) Főleg az zavart h többen beírták h milyen gyorsan megunták a játékot, és volt olyan aki 20hsz-szel előtte írta h 1000 dobozossal tolja...hátna.
A legendeknek meg ugye az a lényege h ritkán jöjjönEz benne a jó.
Én kb "befejeztem" a játékot, 140 fős vault, nem igazán tudom hová fejlesszem már, 0 legendary emberrel, és a legnagyobbat sebző fegyverem 15, és azt is nemrég találtam csak, míg van akinek 20 embernél már 2-3 20+-os fegyója van. De ez benne a jó.
Sztem király játék lett, mert elérte a célját, sokkal többen fognak így fallout 4-ezni szerintem, én pl emiatt feltettem tegnap a New Vegast. -
gbela
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #503 üzenetére
Ha csak 1 lenne akkor nem tudna lift melletti szobát bontani, mert a lifttől távolabbit is kellene hozzá.
De mert a másik oldalon is van lift, azaz el lehet jutni a távolabbi szobába, így lehet bontani bárhol ha kell.
Én legalábbis ezért csináltam két oszlopot.Közben számomra kezd elég játszhatatlanná válni a game, 140 ember, 11 szint, akad a scroll, már egyáltalán nem smooth, ami talán érthető is, de így már nincs kedvem belépni. 3gb ram mellet.
-
gbela
senior tag
Neeem, total random. Csak azt akartam szemléltetni h azonos szinten kaphatod ugyanazt a questet boxért és capsért is, csak boxért ugyanabból többet kell.
Kaphatsz 10 dance boxért. Aztán 3 questtel később 8 dance-t capstért.
A szintet itt úgy értem h vault méret, sztem lakók számával nőnek a questek számai is. -
gbela
senior tag
Sose fogynak el, mindig ugyanazok, csak a számok egyre nagyobbak benne.
Elején kapod h gyüjts 6 outfitet, később meg pl 26-ot.
Ugyanazon szinten ugyanazon feladatnál kisebb számért kupak jár, nagyobbért box.
Tehát beadhatja h danceljenek 8an, caps-ért, vagy h danceljenek 12-en, boxért. -
gbela
senior tag
Mr. Handy-t honnan vettetek? Store-ban lehet? (Nekem egyáltalán be sem jön a store). MOndjuk azt olvastam h store-ban vett lunchboxban jobb cuccok vannak mint questért kapottban.
122 emberem van, 4-5 ember folyamatosan kint, nyitottam már vagy 20-30 dobozt questekből, de 0 mr handy, 0 ütős fegyó, pár legendary armor és rare dweller.(Mondjuk aki 1000 lunchboxot cheatel magának aztán írja h unalmas lett a játék az elég fura
)
120 emberem van, bőven van kihívás, persze attól is függ mi a cél. Nekem pl h legyen egy olyan vaultom amilyet szeretnék, strukturálisan. -
gbela
senior tag
Na kicsit utánajártam, a csak a készítők tudják nem teljesen igaz
De ez a lista nem hivatalos, játékosok rakták össze tapasztalat alapján:
Strength
Vault:
Decreased timer while working in power plants
Wastes:
needed to pry open lockers and boxes. May also affect damage done by guns.Perception
Vault:
Hit chance in combat
Wastes:
Find stuff like abandoned buildingsEndurance
General:
Health points (inside or outside vault)
Resist radiation and damageCharisma
Vault:
Reduced time to getting women pregnant.
Wastes:
Also chance of befriending people in the wastes (Gives the xp but no damage taken)
Interaction with groups of slavesIntelligence
Vault:
Med-bay (Stims and Radaway) production timers
Wastes
Heal/help peopleAgility
Vault:
Food production timer
Wastes:
Run away from unwinnable fights taking less damageLuck
Vault:
Also amount of caps earned when work completed (also random whenever you make the caps)
Wastes
Amount of loot found outside vault -
gbela
senior tag
A vault door csak abban segít h lassabban jönnek be-> több időd van felkészülni.
Nekem az lenne a kérdésem h a specialok másban is segítenek mint ami rá van írva? Vhol olvastam talán, h S segít a sebzésben is. De lehet haluztam.
Itt írja vki h P-s embereket küld ki (E és L mellett, arról tudok h segít túlélni/lootolni). P mit segít kint?
Vannak még ilyenek? -
gbela
senior tag
Az mitol lehet h store nem jon be? Azt irja ellenorizzem a kapcsolatom. Termeszetesen van kapcsolat, google gamen kapom is az achikat. Azt sem tudom mit lehet ott venni mondjuk, lehet addig jo
-
gbela
senior tag
Tolom 3 napja, 70en vagyunk vaultban, legjobb fegyverem vmi 6-9-et sebez.
Bnőm, aki soha semmivel nem játszik, hát megtetszett neki, feltettük iPad-jére.
Második lunchboxból nyitott egy 19-24-et sebző legendary fegyót.
A guta ütött meg...
Első boxában volt legendary armor is...
Azóta sírok és szenvedek a béna fegyóimmal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest