- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanchez638 #1053 üzenetére
tréningeld az embereket. minden SPECIAL-t növelő tréninghelyből dupla részeseket csinálj és legyen mindegyikben legalább 3 fő, de a 4 jobb. tornázd fel mindenki SPECIAL értékét 5-re! ha ez megvan, akkor mehet mindenki 10-re.
nekem 130 felett van a népesség minden special 10-re fejlesztve (vagy folyamatban). Ha lvl 1-es van full 10-en, akkor azt kiküldöm felderítésre 25 stimpack-kal és néhány radaway-jel, mire végez már majdnem 50-es lesz és hoz egy csomó mindent.
Most már azt csinálom, hogy ha minden SPECIAL 10-re van fejlesztve, akkor az adott személy nevébe beírom, hogy hányas szinten lett full 10-es. Mivel ha így fejlődik (valamelyik 10-es érték miatt) több életereje lesz, mintha lvl 50-esen válna full 10-esre.
-
Sanyi.mTs
addikt
Újra elővettem a játékot (mobilon). Legutóbb 2015-ben játszottam vele.
Sok újdonságot tapasztalok így 3 év elmúltával:
- felhő mentés,
- quest-ek,
- pet-ek,
- ruha és fegyver craft,
Most 37 lakóm van így még nem értem el ezeket:
- fodrász,
- (talán) témázni lehet a szobákat,
- nuka cola üvegező. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
intensa_man #1045 üzenetére
szerk.: mégse. most látom mikori a post
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Plazmacucci #904 üzenetére
én már töröltem is a játékot, ráuntam.
amúgy 10-es luckkal és 7-es luck ruhával 2 nap alatt nem talált kék tárgyat
-
Sanyi.mTs
addikt
Hova menti a fotókat a játêk?
-
Sanyi.mTs
addikt
én úgy voltam vele, h mindenki special-ját felfejlesztettem 5-re. a lvl50-esekét meg fullosra. most hogy mindenki 5-ös, jön a 7-esre fejlesztés. majd a 10-esre
3-4 hete játszom, de már csak napi 2-3 alkalommal nézek rá (reggel, délután meló után és este). ezen kívül van vagy 12 uzsi dobozom, amit nem bontottam ki, de nem is nagyon izgat, h mi lehet benne.
-
Sanyi.mTs
addikt
nem tudom, h csak én vagyok szerencsétlen, de az utolsó 15 külsős dwellerből 13 nő volt. számítana, h ki van a szobában? most csak 1 nő.
-
Sanyi.mTs
addikt
én már csak reggel meló előtt és este lefekvés előtt tolom. már annyira nem hoz lázba, h 8 uzsi dobozt fel se bontottam.
a nuka cola gyár kaját és piát is termel? jobb mintha külön lenne étkezde (60+) és víztisztító (70+)?
-
Sanyi.mTs
addikt
nálam most 10 menedékkérő várakozik odakint, mindegyik nő.
(#671) ADAM1337
Van szabad hely a vault-ban? mert ha nincs, akkor se szülnek. -
Sanyi.mTs
addikt
az embereknek lv50 a max?
-
Sanyi.mTs
addikt
stimpack tároló nagyságát mivel tudom növelni?
én ma elszórakoztam egy kicsit. megvártam míg összegyűlik 4 uzsi doboz. kiléptem és lementettem a .sav fájlt. visszaléptem és megnyitottam az első dobozt és ha nem volt benne legend cucc újra másoltam a mentést és újra próbálkoztam. 2 uzsi dobozos legend eszközért kb 2 órát próbálkoztam...
-
Sanyi.mTs
addikt
érdemes 1es sebzésű pisztolyt adni, az 1es sebzésű ököl helyett?
-
Sanyi.mTs
addikt
a help alatt van 22 jó tanács. hol lehet megtalálni azokat a tanácsokat, amik a játék betöltése közben jönnek? gyakran nincs elég időm, h végig olvassam azokat
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha két egyforma tréning szobát egymás mellé építek (pl. Agility) akkor csak több ember tud egyszerre edzeni, vagy gyorsabb is lesz a tréning? Fejlesztéssel az időt lehet csökkenteni.
-
Sanyi.mTs
addikt
Mely tulajdonságok fontosabbak a felderitésnél?
-
Sanyi.mTs
addikt
Happines-t hogy tudnám csökkenteni? 10 embert kellene 100ra felhúzni, de csak 6nál lehetséges.
-
Sanyi.mTs
addikt
mit érdemes fejleszteni a régi egységet, vagy építeni egy újat?
-
Sanyi.mTs
addikt
engem az elején most 2 dolog zavar:
- ha kiküldök vkit portyázni, az lassan fejlődik (a kint lévő ember fél szintet növekedett, míg a bunkerban akár 2 szint is összejött)
- alig jönnek menekültek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest