- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Értem én, de ha szükséges egy icipici net, akkor már csak egy helyen tudok vele játszani. Nem pedig ott ahol játszani szoktam. (Úton, várakozás közben, otthon, stb. )
Van egy Telekomos netem a másik telefonomon ami kevés, és utána lassú, meg van egy Vodafone wifi osztós netem ami nem túl sok, de utána ha elfogy vagy nincs több, vagy drága...Mióta ezt használom kezdek rájönni, hogy néha feleslegesen kötelező egyes dolgokhoz az internet.
-
törölt tag
Akkor még kb 20-22-en voltunk, nem jutott csak kevésnek fegyver meg néhányon volt ruha. Túl sok kölyköt akartam egyszerre, és nem maradt elég energiám/felnőttem, hogy stimpack-et, és radaway-t gyártsak... Emiatt elég gyenge portyák lettek, később a morál is elkezdett romlani a radaway nélküli sugárfertőzés hatására. Onnantól meg se rush, se normális védekezés baj esetén.
-
gbela
senior tag
A vault door csak abban segít h lassabban jönnek be-> több időd van felkészülni.
Nekem az lenne a kérdésem h a specialok másban is segítenek mint ami rá van írva? Vhol olvastam talán, h S segít a sebzésben is. De lehet haluztam.
Itt írja vki h P-s embereket küld ki (E és L mellett, arról tudok h segít túlélni/lootolni). P mit segít kint?
Vannak még ilyenek? -
Yayoh
aktív tag
Ne félj a több embertől, minnél több embered van annál többen dolgoznak. Nekem 50 ember-el már nincsen erőforrás gondom. A radio meg szerintem nem vonz semmit az embereken kívül, a radierek nálam is jönnek folyamatosan,de olyankor az első szobába mindig behúzzok 6 embert felfegyverkezzve és gyorsan elintézik.
-
-
Kinsiinoo
senior tag
Nekem a gatling szerűséggel kint van 39 órája és 27-re felment
Van nála kb 60 cucc meg összeszedett egymaga 4200~ kupakot, mondjuk a maximális adható segítséggel küldtem ki tehát van nála 15 stimpack és 15 radaway, szerintem még kint lesz egy darabig, mert még van 8 stimpackja és 11 radawaye -
twi452
senior tag
Nálam most 32-en vannak (tudom lassan haladok
), szépen felhúzgáltam a szobákat is már átrendezgetve okosabban egybenyitva stb és hát...
az a helyzet, hogy az események is keményebbek lettek, a csótányokat amiket eddig minimális hp veszteség nélkül legyűrték az embereim azok most már olyan táposak, hogy adagolni kell a stimpak-ot.. a raiderek egyre komolyabb fegyverekkel jönnek úgyhogy az is ad elég izgalomra okot.. arról nem is beszélve, hogy most már nem csak csótányok jönnek random szobákba hanem egyéb ocsmányságok is
A felderítőim meg hozzák a 0-2 bb gun-okat....kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest