- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Arra figyelj, hogy ha teli a létszám, akkor ha dobozból nyitsz egy legendary figurát, akkor az nem fog tudni bejutni, vagy nem is nyílik, ezt nem tudom, pontosan hogyan oldották meg. Illetve ha full a létszám, akkor ha át akarod alakítani valahol a bunkert, és törölnél egy lakókörletet, azt nem fogja hagyni, mert akkor nem tudsz annyi kispacákot elszállásolni. Én is ezért álltam meg 180-nál, és dózeroltam le a rádióadót, azóta már jött 3 legendás muksó, de gondolom szép lassan még jönni fognka, mert a 20-as acsívment még nincs meg.
p
-
ADAM1337
nagyúr
-
Hegasus
senior tag
undoritóak azok a moleratek, de csak azt a szobát támadják amelyik érintkezik földdel, én ezt úgy védtem ki, hogy a két legszélső oldalra csak liftetek raktam és a szobák középen vannak, tehát mindig csak az also 3 szobát támadják a moleratek.
amúgy én is kipróbáltam a 1000 dobozos mentést, de 5 perc alatt meg is untam és visszatértem az eredeti mentésemhez.
-
djgeg
őstag
10-edszerre kezdtem újra és kb az 5 dobozból dobta... Szerintem csak "életem mákja" ... CS:GO ban is nyitottam vagy 3 ládát abból az egyikben egy 150 EUR értékű kés volt
(el is adtam gyorsan jól jött az játékokra).... Ilyen téren makker vagyok, ezen kívül ez a játék még mindig egy szenvedés szimulátor tamagochi módra
-
djgeg
őstag
Dobni is dobhatja az uzsi doboz... Nekem dobott is egyet.... De nem nagy cucc. A HP ja nem nő vissza vagy javítható...egy adott szinthez lehet csak rendelni és csak ott gyűjti be a cuomókat... Kéne vagy 10 hogy haszna legyen, de nem is javítható vagy nem gyógyul, hogy nagyon támadások ellen használhassam.
-
fi:zi'k
nagyúr
Engem a hülye radroach-ok szívattak meg pc-n. Egy rush után jelentek meg és alig bírtam legyakni őket. Míg nem figyeltem 3 paraszt oda is lett, majd a két fegyveresnek fejenként még 2-2 stimpak kellett.
Telefonon meg a bázis átrendezés miatt kiküldtem kb mindenkit, jól meg is haltak, viszont szedtek egy csomó kupakot, meg felszerelést. Nem is rossz taktika.
Azóta már alakul a bázis, és érdekes módon még semmi nem támadott meg, sem kintről, sem bentről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- RAM topik
- Medence topik
- Google Pixel topik
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest