- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nekem inkabb gyorsabb lett, bar ezt lehet, hogy csak bebeszelem magamnak.
Az tunt fel, hogy ha a bejarat melletti wastelandre tappolok, akkor elso alkalommal nem adja be a kalandorok kepet, hanem csak akad, de nagyon. Nyomok egy vissza gombot (telefon gombja) es ujra megnezem, akkor mar megjeleniti.Az oromteli, hogy sorban vannak a kalandor dwellerek (ido szerint), de az nem, hogy csak max 20 lehet.
-
parandroid
félisten
Kevéssel a játék kiadása után kezdtem játszani iOS-en, így már akkor nagyobbacska vaultom volt, amikor a patch kijött, ami után bevezették Mr Handyt, de még sosem volt olyanom. Venni ugyan sosem vettem uzsidobozt, de küldetésekből azért elég gyakran kapok, és még sosem volt benne. Mondjuk nekem személy szerint nem is hiányzik.
p
-
parandroid
félisten
Jaja, még nem értem el, de egyre veszélyesebben közel vagyok ehhez. Egyedül az achievementek idegesítenek, hogy bugosak, mondjuk az azért elvesz az élvezeti érétkből, hogy emiatt nem lehet "végigjátszani". Illetve mindent meg lehetne oldani persze, de az már akkora macera, hogy azért ott még nem tartunk, hogy nekiálljak.
p
-
gergom91
tag
-
-
csabsz13
aktív tag
én indítottam egy játékot az otthoni tableten, amiben az első dobozban volt egy nagyon tápos fegyver és dweller is. kiküldtem azonnal aztán szépen elfelejtettem elővenni a tabletet. 3 hétig. mikor újra előszedtem, a fickó már csak CAPS-t gyűjtögetett, nem találkozott ellenséggel. 2 hét pár nap alatt ér vissza (még várom), de ami a fura, hogy nem halt meg...
-
gbela
senior tag
A DC-k jönnek, és sorbamennek a szobákon. Tehát először a bejárat utáni első szobába mennek, majd ugyanazon szinten még a mögötte lévőbe, majd visszaindulnak, és az első liften lemennek a köv szintre (már ha még élnek). Viszont nem akkor mennek tovább ha mindenki meghalt, hanem fix idő után. Tehát bemennek, marcangolnak, és mennek is tovább.
Szóval legelső szobákban mindenképp legyen max számú ember, legjobb fegyverekkel. Első DC atakkoknál nem olyan kemények még, nekem akkor nemnagyon hullottak emberek, igaz nem is ölték meg DC-ket, csak 5-6 szobával később.
Fontos, hogy csak ajtónyitásra (dwellerek ki-be járkálása), és rádióra jönnek. Tehát ha nem küldesz ki embert, meg nincs rádiód, akkor sosem jönnek. -
Legyen kéznél sok stimpack és azokat az embereket tartsad életben akiknél a legjobb fenyítő eszköz van. ha átmennének másik szobába, akkor fogd a legjobb fegyókat és a következő szobában lévő embereknek add és szintén őket stimpackold. gyakorlatilag a legjobb fegyvereseket kell életben tartani, amík a deathclaw-k le nem mennek. A férgesét aki meg elhullott, felkelted kupaktanácsodból...
-
Igaz angol, de sztem nem jelenthet problémát (nem is illene ugye...):
Strength
Vault:
Decreased timer while working in power plants
Wastes:
Needed to pry open lockers and boxes.
May also affect damage done by guns.Perception
Vault:
Hit chance in combat
Decreases water production timer of the Water Treatment and Water Purification rooms
Wastes:
Find stuff like abandoned buildingsEndurance
General:
Health points (inside or outside vault)
Resist radiation and damage
Vault:
Food and water production timers of the Nuka-Cola bottler room.Charisma
Vault:
Improved fertility. (Reduced time to get pregnant.)
Decreases production timer in Radio room.
Wastes:
Also chance of befriending people in the wastes (Gives the xp but no damage taken)
Interaction with groups of slavesIntelligence
Vault:
Med-bay (Stims and Radaway) production timers
Wastes
Heal/help peopleAgility
Vault:
Food production timer of the Diner and Garden rooms.
Increases attack speed.
Wastes:
Run away from unwinnable fights taking less damageLuck
Vault:
Decreases chance of rush failure.
Increases amount of caps earned when resources collected from a production room (also increases chance to earn those caps)
Wastes
Amount of loot found outside vault -
-
e=mc²
őstag
Egy dwellert meghataroz a lvl (szint), amit munkaval, vagy raiddel tud fejleszteni (xp-t kap), tovabba a SPECIAL, amely tulajdonsagok mas mas szobaban (rovidebb visszaszamlalas), vagy a wastelanden mas mas felekeppen segitik (eventek).
Ha ezek magasabbak, akkor el lehet mondani, hogy erosebb az emberke. Ha ilyennek adsz jobb fegyvert, akkor konnyebben elbanik a mobokkal/tuzzel.
A kolagyarban vizet es elelmet is gyartasz egyszerre.
Robotot ladabol nyithatsz.Mas:
Egy uber (minden special es a lvl maxon) dwellerel, +5 luckos ruhaval, azert lehet jo dolgokat talalni: -
e=mc²
őstag
Igen, veletlenszeruen johetnek esemenyek.
Ezek ellen ugy tudsz vedekezni, hogy mindenkinek legyen fegyver, es eleg stimpacked a taroloban.
Ures szobaba ha jonnek lenyek/tuz, es nem tudsz azonnal(!) odavinni legalabb 1 dwellert, akkor atterjed a kovetkezo szomszedos (oldalt es alul-felul) szobakra is. Ez ellen ugy jo vedekezni, hogy ahol kipattant, akkor a mellette levo szobakba huzol embereket, akik mar megtudjak fogni a terjedest. Ha vege, akkor mindenki vissza megy oda, ahonnan elhuztad. (Tovabba ha meghal valaki masik szobaban, mint ahol dolgozik es feleleszted, akkor bolyongani fog. Ezert ujra a helyere kell huzni.)Deathclawokat a radio mukodese, valamint a vault bejarati ajto nyitogatasa izgatja. Minel tobbszor csinalod, annal nagyobb esellyel jonnek. Az elejen nem kell radio. Csak ha lesz ra szabad dweller kapacitasod es vedelmi szinted az elso harom emeleten. Tovabba nem annyira nehez / idoigenyes legalabb vadaszpuskakat es lefureszelt csovu soreteseket szerezni mindenkinek.
-
vvega30
senior tag
Nálam most az történt, hogy 138 emberem volt, abból kint volt kiküldetésen 7. Jött egy deathclaw támadás ami leamortizálta az építmény felső 2 szintjét mire meghaltak a dögök. Felélesztettem majdnem mindenkit, de elfogyott a kupakom, maradt pár hulla. Na mondom jól visszahívok három embert azok hoznak zsét, de másfél nap amíg visszaérnek. Kb 17.54 mp mulva megint jött egy dc csoport... megint első 3 szint hulla, zsé nincs, emberek még 1.5 nap mire beérnek.. Szükségletek pirosban, hangulat 10%...
Eltelt a 1,5 nap és eltűnt a hullák fele már csak 121 emberkém van. De asszem kezdek megint egyenesbe jönni , csak már nincs kedvem rendet rakni, hogy ki hol dolgozzon
De azt a rohadt rádió állomást kitöröltem... -
e=mc²
őstag
Fejleszd az embereidet (lvl es special-t is), adj nekik fegyvert, ruhat, tegyel beloluk minel tobbet egy szobaba, csak annyi szobat epits, ami eppen kell, hasznalj stimpacket gyogyitashoz.
Veletlenszeruen jonnek, vagy tuz uthet ki, esetleg sikertelen rush eseten bekovetkezik az incidens.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest