- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
maggi1886076 #975 üzenetére
attól függ mit vársz tőlük. minden plusz SPECIAL segít nekik kint. ha azt akarod, hogy sokáig bírják akkor END legyen plusszos, ha jó cuccokat és/vagy sok pénzt akarsz, akkor LUCK. de a többi is segít valamiben (emlékszem olvastam valahol, hogy pl. a CHARISMA segít abban, hogy a ghoul-ok, akikkel találkozik több pénzt adjanak, ha gógyítja őket a dweller).
ami fontos, hogy ugye több szint van a ruhákban is, minél több plusz pontot ad, annál jobb (+3; +5 és van 1-2 olyan ami talán +7es, ha jól rémlik) -
csabsz13
aktív tag
-
csabsz13
aktív tag
ez így van. fel lehet éleszteni. de ugye mikor meghal, akkor már nulla stimpack lesz nála, így elég hamar újra kipurcan. és ha egy magas level + tápos SPECIAL kombós tagról van szó, akkor sokba kerülhet a felélesztés... + egy idő után már nem talál cuccokat csak CAPS-t. nekem 3 hétig maradt kint egy dwellerem és ez volt már a végén. gondolom egyszerűen véges a cipelhető mennyiség itt is.
-
csabsz13
aktív tag
én indítottam egy játékot az otthoni tableten, amiben az első dobozban volt egy nagyon tápos fegyver és dweller is. kiküldtem azonnal aztán szépen elfelejtettem elővenni a tabletet. 3 hétig. mikor újra előszedtem, a fickó már csak CAPS-t gyűjtögetett, nem találkozott ellenséggel. 2 hét pár nap alatt ér vissza (még várom), de ami a fura, hogy nem halt meg...
-
csabsz13
aktív tag
ez nagyon jó, ha lesz egy kis időm lehet csinálok egy fordítást.
amit itt is írnak és ma vettem észre: a gyereknemzésnél bizony figyel arra a játék, hogy rokoni kapcsolatból származó dwellerek nem esnek egymásnak
ilyenkor ha ráközelítesz a lakóegységre, az a szöveg jelenik meg a fejük felett kb., hogy "de jó a családdal tölteni egy kis időt..." -
csabsz13
aktív tag
az én tapasztalatom szerint rendesen ki kell lépni a játékból (main menü, onnan kilépés kérdésnél YES gomb), mert különben fut a háttérben és akkor kérik a cuccokat az emberek.
ha rendesen kilépek, akkor a következő belépésnél már minden cucc éppen kész van, de nem nagyon vannak pirosban max kicsit (bár az én vault-om most amúgy is a határmezsgyén egyensúlyoz). -
csabsz13
aktív tag
én ha van egy kis felesleg a nyersanyagokból, akkor mindig teszek 1-1 párocskát a lakórészbe, hogy jöjjenek a gyerekek. tudod, lassú hosszútávú befektetés, de biztos a haszon
ha teherbe esett a nő (nem kell sok idő a kis huncutoknak), akkor pedig mehet vissza dolgozni mind a kettő. -
csabsz13
aktív tag
pc-s browserben nyomtam rá a telepítésre (kiválasztottam az eszközt hozzá), de még semmi
a telón nem is találta amúgy meg a google play-bennálatok minden simán ment és már fut is android eszközön?
-
csabsz13
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest