- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Mexildos #978 üzenetére
Illetve a luck számít még, attól függhet, hogy a megtermelt cuccok mellett mennyi kupakot gyűjtenek még be neked. Én ahol tehetem, a +4 Strength / Endurance +1 Luck-os ruhákat szoktam rájuk adni, ez különösen a Nuka Cola palackozónál vicces, amikor 6 maszkos gyilkos rohangál a teremben (Horror Fan Outfit).
Ruhákat gyűjtsd egy darabig, előbb-utóbb jönegy küldetés, hogy adj el 300 outfitet, akkor jól fognak jönni, aztán cserélheted be darabját 10 kupakért.
p
-
parandroid
félisten
válasz
#33253120 #933 üzenetére
Max 20 kisfickó egyszerre a wastelanden, statisztikák (sokra nem jó, mert mától számol), és sikeresen lefagyasztottam (kétszer egymás után), amikor a wastelandről visszatérő kollégáknál lévő cuccoknak nem volt elég raktárhely. Szóval egyelőre vegyesek az érzéseim a patch-csel kapcsolatban.
p
-
parandroid
félisten
Kevéssel a játék kiadása után kezdtem játszani iOS-en, így már akkor nagyobbacska vaultom volt, amikor a patch kijött, ami után bevezették Mr Handyt, de még sosem volt olyanom. Venni ugyan sosem vettem uzsidobozt, de küldetésekből azért elég gyakran kapok, és még sosem volt benne. Mondjuk nekem személy szerint nem is hiányzik.
p
-
parandroid
félisten
Jaja, még nem értem el, de egyre veszélyesebben közel vagyok ehhez. Egyedül az achievementek idegesítenek, hogy bugosak, mondjuk az azért elvesz az élvezeti érétkből, hogy emiatt nem lehet "végigjátszani". Illetve mindent meg lehetne oldani persze, de az már akkora macera, hogy azért ott még nem tartunk, hogy nekiálljak.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Plazmacucci #919 üzenetére
"Elég céltalan ha belegondolok"
Pont mint a világon minden játék...
p
-
parandroid
félisten
válasz
csabsz13 #880 üzenetére
Amikor elérem a 999.999-et, akkor már poénból rendezgetem át a szobákat, megszabadulok egy hydroponicstól pl és építek egy nuka cola plantet, vagy ilyesmi, olyankor kicsit lemegy, de másnapra feltöltik megint. Megfelelő számú és képességű emberkénél már abszolut nem probléma. Ráadásul a fullos special-os emberkék közül most éppen 17 van kint körülnézni, mert még mindig ez a leggyorsabb módja a felszintezésüknek, ők is 15-20k kupakkal szoktak visszajönni - egyebek mellett.
p
-
parandroid
félisten
Nem tudom, mennyit kell, 20-ra van achievement a game centerben. Mondjuk az acsik követése valószjnűleg bugos, ez a konkrét darab nekem 20%-on áll, illetve van még egy, ami hiányzik, hogy építsek minden szobából egyet, ott 40%-on megakadt. A többi már mind megvan az összesen 17-ből.
p
-
parandroid
félisten
Arra figyelj, hogy ha teli a létszám, akkor ha dobozból nyitsz egy legendary figurát, akkor az nem fog tudni bejutni, vagy nem is nyílik, ezt nem tudom, pontosan hogyan oldották meg. Illetve ha full a létszám, akkor ha át akarod alakítani valahol a bunkert, és törölnél egy lakókörletet, azt nem fogja hagyni, mert akkor nem tudsz annyi kispacákot elszállásolni. Én is ezért álltam meg 180-nál, és dózeroltam le a rádióadót, azóta már jött 3 legendás muksó, de gondolom szép lassan még jönni fognka, mert a 20-as acsívment még nincs meg.
p
-
parandroid
félisten
"undoritóak azok a moleratek, de csak azt a szobát támadják amelyik érintkezik földdel, én ezt úgy védtem ki, hogy a két legszélső oldalra csak liftetek raktam és a szobák középen vannak, tehát mindig csak az also 3 szobát támadják a moleratek."
Negatív. Jönnek bárhol. Ha üres szobában jelennek meg, az a legnagyobb szívás - van pár raktáram, meg lakószobám, amit csak kapacitásbővítés miatt tartok, ordas nagy pazarlás lenne benne lakókat állomásoztatni. Különösen ha valami miatt beszaggat a játék, vagy nem reagál az érintésre, és elvesztek egy-két értékes másodpercet, mire oda tudok küldeni valakit, és megertőzik a környező szobákat is. PIllanatok alatt lesznek vagy 15-en, onnét kezdve veszett fejsze nyele, úgy gyilkolják le a minimum 6-8-as fegyverekkel szerelt lvl 30+ lakókat, hogy időm sincs gyógyítani őket, meg egyszerre annyi szobában nem is lehet. Legalább 3-4 ilyen invázión vagyok túl, egyenként vagy tízezer kupak, mire utána mindenkit felszedek, ráadásul némelyik nem találja feltámadás után, hogy mit csinált előtte, és csak kolbászol fel-alá a bunkerben, én meg egyesével fogdoshatom össze őket. Ráadásul harc közben random elkezdenek futkosni, egymás mögé bújnak, vagy gépek takarásába, nem győzöm mozgatni a kijelzőt, és ez sem tesz jót az amúgy is pocsék érzékenységnek. Szóval borzasztóan frusztráló, na.
Van egy olyan érzésem amúgy, hogy a molerat-eknek, és a tűznek is felhúzták a sebzését, mert még azt sem mondhatom, hogy a lakók szintjéhez skálázódik, az első időszakban a gagyi fegyverekkel, és a 10-es szint alatti packákokkal sem okoztak soha ennyi gondot.
Viszont 16-17 szintnél, 160+ lakónál, akiknek kb fele már 30 fölött van gyönyörű szépen működik a bunker, ha nem üt be a ménkü, már annyi kupakom van, hogy ha akrnám sem tudnám elkölteni, a kiküldött kisfickók meg tízezrével hordják vissza, hogy a fegyverekről és a ruhákról ne is beszéljünk (egyszerre legalább 4-5 lvl 50 karakter biztosan kint van fullos értékekkel, még úgy is, hogy a kritikusabb területeken megpróbálok belőlük őröket tartani molerat támadás esetére.
Most úgy döntöttem, hogy elmegyek 200-ig, és mindet felhúzom lvl 50-re, és minden special tulajdonságot 10-re. El fog tartani egy darabig, főleg, hogy naponta ha kétszer van időm rájuk nézni, de egalább van kihívás.
Ja, persze semmi cheat, ez nem android.
p
-
parandroid
félisten
Én is most találkoztam velük először. Ezek nem kopognak, mint a fosztogatók, csak bejönnek, aztán átgázolnak mindenen és mindenkin. Talán a negyedik, vagy ötödik teremben sikerült őket megállítani, szerencsére gyorsan végeztek addig mindeggyikkel, de addigra gyorsgyógyításként kb az összes stimpack-omat ellőttem. Pedig lvl 19-35 közötti lakók voltak minden teremben, normálisan felfegyverezve (5-7 dmg alatti fegyvereket már szerencsére alapból kiszórom), és fel voltak töltve az összevont termek, tehát 4-6 dolgozóról beszélünk termenként.
Azt hiszem, elővigyázatosságból az első egy-két terembe csupa 30+ szintű emberkét fogok pakolni az elérehető, és a kinti portyázásoknál még nélkülözhető legbrutálisabb (10 dmg fölötti) fegyverekkel...
p
-
parandroid
félisten
Mindenkinek, aki a játék elején küzd az első erőforrásokért: ahogy észrevettem, 10% alá nem megy az emberkék egészsége, tehát nem ez van, csúnyán néz ki, ráadásul nyafognak folyton, de szépen lassan gyűlik a kupak, és lehet előre jutni. Képességekkel annyit tudsz tenni, hogy próbálod azokat a delikvenseket a megfelelő helyre pakolni, akiknek legalább kettes, szerencsés esetben hármas az adott képessége. Később az újabb szobákkal lehet majd fejleszteni őket. Addig is szép lassan lépegetnek szintet, ettől is egyre hatékonyabbak lesznek.
Nők akkor sem szülnek meg, ha nincs több férőhey a bunkerben, ilyenkor maradnak terhesek, erre is tessék figyelni!
Uzsidobozból eshet egy-egy ritka követő, az nagy mák, mert egyrészt jól fel vannak szerelve, másrészt magasak a képességeik. Én azt javaslom, ha ilyet kaptok, küldjétek ki őket a vadonba, szerezzenek minél több (akár teljesen alap) fegyvert és ruhát, az elején minden darab nagy segítség, akár fosztogatók, akár sugárcsótányok ellen.
p
-
parandroid
félisten
Nem értem a kérdést. Töltsd fel őket? Ha az egészség-jelző csík elindult lefelé, azt stimpakkal tudod feltölteni, ha jobbról elindult a sugárszennyeződést jelző csík, ahhoz radaway kell. Egyébként ha elég kaja és víz van, akkor egyik csíkkal sem kell foglalkoznod. Nyilván elsőre nem egyszerű átlátni, hogy mi mit befolyásol, ezért javasoltam, hogy bohóckodj egy-két napig egy próbabunkerrel, utána kezdd elölről az egészet a meglévő tapasztalat birtokában.
p
-
parandroid
félisten
Először is: remek játék, kb egy hónapja tolom, van pár idegesítő aprósága, de alaőpvetően nem zavaróak. Jellemző módon a legnagyobb problémám, hogy néha nem bírom megfogni a kis figurát, akit szeretnék, pedig időnként fontos lenne gyorsan reagálni dolgokra. Ráadásul elképzelhetőnek tartom, hogy másik, illetve nagyobb kijelzőn ez elő sem jön. 5s-en játszom, teljesen tökéletesen működik, pedig közel 150 kis figura tolja az ipart 15 szinten, szóval alaposan kiépültem már.
felixo #61: "Egy csomót olvastam utána, de nem igazán vágom még ezt az egészet. 4-en kint várakoznak, de nem tudom őket betenni sehova, mert minden tele van. Capsom meg nincs elég fejleszteni."
Nem utánaolvasni kell, hanem elolvasni, mit ír ki a hibaüzenet (vagy tooltip). Nincs elég helyed a bunkerben, építs még lakószobákat, ha nincs hozzá lég kupak, gyűjts még.
Ver'alor #62: "Heló, utólag nem lehet átrendezni a dolgokat?"
Lebonthatod pár kupakért a már megépített szobát, de nem érdemes.
"A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba..."
Nem kell kivárnod, amíg magától megtermelődik a nyersanyag, hanem kicsit kapkodni kezdenek a dolgozók. Amikor rákattintasz, ott van a lehetséges hibaszázalék, nyilván minél magasabb, annál valószjnűbb, jhogy elszabják a kis lelkes munkatársak.
"Van valami értelme az emberek boldogságának? Úgy értem, hogy nekem csak 86%, pedig mégis mindenki a neki legmegfelelőbb szobában dolgozik."
Ó, az élet nagy krédései. Türelem, nem megy az olyan gyorsan, a bunker egészének tökéletesen kell működnie, hogy az általános hangulat 90% fölé menjen. Egy-egy lakó ettől még simán lehet 100%-os, ha minden nyersanyaghoz elegendő mennyiségben hozzáfér, és a képességeinek megfelelő helyen dolgozik, valamint nem éri szerencsétlenség hosszú ideig. Vagy ha összejön egy helyes pasival/csajjal.
csabsz13 #63: "hát ha nagyon gonosz vagy, akkor küldj el 1-2 nem annyira hasznos egyedet egy kicsit sétálni és tedd be a helyükre az újakat.
vagy ezt nem lehet?"
Nem lehet, attól még, hogy kiküldöd, még a te lakóid (dweller), ha meghalnak, akkor is max feltámasztod őket pár kupakért.
Rula #64: "Egy olyan kérdésem van, hogy éjszaka mi történik? Nem lesz abból gond, hogy kifogynak az élelemből, a vízből és az energiából? Illetve olyankor is támadnak a banditák?"
Nem para, ha nem vagy bejelentkezve a játékba, erőteljesen lelassulva fogynak a nyersanyagok. Én naponta 3-4 alkalommal nézek rá, sosincs belőle gond. Másrészt minél több vonatkozó szobát építesz, annál több nyersanyagot tudsz előre bespájzolni.
felixo #65: "Stimpak mire jó?"
Neked le vannak tiltva a játékban a tooltipek, vagy csak olvasásallergiád van? Mondjuk akkor én is hibá írok itten szövegfalat... Ezzel gyógyítod a lakókat.
Vikthor #66: "hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?"
Nem lehet.
felixo #67: "Valaki, aki nagyon képben van, csinálhatna egy jó kis leírást a játék használatához.
Hálám örökké üldözné."Első körben tessék átfutni a beépített helpet, gyakorlatilag minden benne van, ami szükséges, 22 vázlatos oldal. Amúgy a betöltésnél megjelenő tippek egy hét alatt gyakorlatilag szinte mindenre megtanítanak, amire magadtól nem jössz rá.
És a végére egy általános tipp: érdemes az elején csak bohóckodni vele, és amikor már érted, hogy mi hogyan működik, akkor csinálni egy új bunkert, sok bosszúságtól megkímélheted magad.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest