- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
g@bo
nagyúr
nekem gyűlnek a fegyók. rocket launcher isteni. atomrobbanás a szobában.
egyébként hihetetlen a nép. eljutottam a 100-as bűvösig, ugye minden építhető szoba megvan. most azzal szórakozom hogy edződjenek és legyen mindenből, pakolgatom a bagázst.
pár párocska bennmaradt a szobákba és ezek orrba-szájba kefélnek, szét kell őket kapnom, mert már nem tudom mit kezdeni ezzel a sok lézengő emberrel.
áttekinthetetlen.
-
.OM.
aktív tag
..elvileg
mivel nézi az eszközazonosítót, létezik, hogy nem megy másik eszközön...de legalább vissza lehet tölteni, ha gyenge az uzsidoboz
más:
8-as SPECIAL-lal (beöltözve) egy vizes,egy kajás és 2 normál erőmű ellát 65 embert és majd 60 termet folyamatosan.
Most ráálltam a képzésre: Aki eddig P-re gyúrt (6), most elkezdett E-re és L-re. 1 bő nap és lesz 12 db PEL(6) zarándokom, de sajnos csak rad (1P2E) suit és 5-8-as sebzésű vágott csövű fegyver van nekik..
Iskolát is futtatok, I6-os kollégából is meglesz 10 db, akik 8 stimpact-ot tolnak le 5 min alatt
..végül is a felfedezés ami a játék lényege szerintem
-
csabsz13
aktív tag
ez nagyon jó, ha lesz egy kis időm lehet csinálok egy fordítást.
amit itt is írnak és ma vettem észre: a gyereknemzésnél bizony figyel arra a játék, hogy rokoni kapcsolatból származó dwellerek nem esnek egymásnak
ilyenkor ha ráközelítesz a lakóegységre, az a szöveg jelenik meg a fejük felett kb., hogy "de jó a családdal tölteni egy kis időt..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest