- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Páromnak van egy "kísérleti" vaultja a mobilján, ott egy darab deathclaw támadás nem volt még, pedig már ötvenen vannak odabent (kicsit belterjes a banda nyilván
. Egyszerűen nem épített rádióállomást, ugye állítólag az vonzza őket főleg. Embereket küldözget ki hébe-hóba a pusztába, ajtónyitásra eddig nem jöttek... néhány csóró punk kardokkal csak..
-
-
-
twi452
senior tag
Én éjszakára kint hagytam így 9 órát volt kint és 11 cuccot hozott vissza
És nem egy spéci ember csak neki a legmagasabb az endurance értéke
Van egy nagyon jó luck-os emberem ami fele ennyi idő alatt dupla annyi kupakot hoz viszont az nyeli a cuccokat annyira gyenge
Ezt a hapit kint hagyhattam volna még napokig is sztem annyira nem sebezték -
csabsz13
aktív tag
az én tapasztalatom szerint rendesen ki kell lépni a játékból (main menü, onnan kilépés kérdésnél YES gomb), mert különben fut a háttérben és akkor kérik a cuccokat az emberek.
ha rendesen kilépek, akkor a következő belépésnél már minden cucc éppen kész van, de nem nagyon vannak pirosban max kicsit (bár az én vault-om most amúgy is a határmezsgyén egyensúlyoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest