- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, mikor delélőtt beléptem a kolléga már alulról szagolta az ibolyát... pedig reggel 9-kor még élt.. na szóval az eredmény:
Legendary cucc nem lett, így szerintem abba is hagyom a game-et. Valahogy nem vonz már. Az meg hogy 10-es luckyval, ennyi idő után nem ad leget vicc.
ja, hogy pont az idő nem látszik nagyon..
3 nap, és asszem 12 órát volt kint.
-
törölt tag
Ma útjára engedtem az 50-es emberkém egy minigunnal, max szerencsével. Kiv. vagyok mit fog találni 3 nap alatt.
Ha nem lesz egy epic cucc se, abba is hagyom szerintem.... -
törölt tag
Hopp
Vettem 5 dobozt...
-
törölt tag
Na végre.
Emberkém 21 órája járkál, és talált egy Armor Piercing Sniper Rifle-t. 10-14 a sebzése. Gondolom ez már elég jó..:? -
törölt tag
Emberem már 12órája kint van, és egy értelmes dolgot nem talált...
-
törölt tag
Nem tudom, hogy tudjátok megunni. Annyi a tennivaló
Most építettem iskolapadot, meg van edzőterem, armory ahova meg mennek tanulni a kollégákSzerintem nagyon ott van a game. Eddig 3k-t kölöttem, többet jó ideig nem fogok. Semmi értelmeset nem ad úgyse... lényeg h IAP nélkül is full el vagy. Nem beszélve arról, hogy FR után is játszható, mert egy fájlt kell csak elmenteni.
-
törölt tag
A kikükdött emberkét kell gyógyítani, vagy magától megoldja? Csak mert egy emberem az éjjel meghalt, aki meg most kint van, annak félig van az élete, pedig van nála gyógyszer.
-
törölt tag
Mr. Handy hogy gyógyul? Vagy nem lehet?
-
törölt tag
Én azt nem értem, hogy ha mondjuk az energiatermelőre nyomok egy rush-t, és kiírja, hogy 25% eséllyel lehet baj, akkor miért mindig az lesz? Volt, hogy háromszor egymás utáncsak az lett... vicc.
-
törölt tag
Látom jól elvagytok a game-el, de titeket nem zavar, hogy nincs felhőmentés? Teljes FR után újrakezditek?
-
törölt tag
válasz
ToMmY_hun #24 üzenetére
Félreértettél!! Semmi szarkazmus!
Tényleg nem fogom letölteni. Nem is játszok olyan játékkal ahol nincs felhőmentés. Rengeteg olyan game van, amit imádok, és játszanék is vele, de mivel nincs felhőmentés, nem játszok vele. Szomorú, hogy ez nem alap dolog...
Szóval semmi rossz szándék nem volt bennem! Ha nincs felhőmentés, kipróbálni se fogom. Ennyi.Janaboy - Pontosan. Emiatt se érdekelnek a játékok, mert, ha mondjuk költök egy 2k-t, akkor bukom is.
-
törölt tag
Várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest