- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenwood #46431 üzenetére
Szerintem semmilyen nyelven nem beszél...ha berakod szövegdobozba a szövegét, szinte minden alá van húzva, ezt nem értem, hogy ez nem gyanús neki? Értelmezni sem tudja, amit kérnek tőle, a másik felet nem kell meghallgatni, stb. Én az első hozzászólását sem értettem, addig jutottam, hogy megfenyegették rendőrséggel, ezért küldte el a cuccot (WTF?), arról, hogy a vevő végül hogy fizetett (előre fele, vagy az egész), nem derül ki, írt egy adásvételit, amit csak Ő írt alá (gyk. egy fecni így), Ő kijelentette, hogy nem szerződő fél (akkor mi a retekért küldte el neki, vagy ment bele az egészbe?), holott eladta a terméket, szóval ez a figura érdekes...
-
-
válasz
kenwood #46385 üzenetére
Nem várom el mástól hogy helyettem gondolkodjon, maximum hogy értelmezzen.
Nem azt írtam, mi van ebben, hanem hogy mi kerül ebbe bele.
És nem az értékét vitattam, sőt, semmit se vitattam, csak megjegyeztem, számomra nem indokolná semmi ekkora értékú ház vásárlását.
Ferraris hasonlat megint csak nem stimmel, az aktívan használt dolog, míg ez ha úgy vesszük egy tárolóeszköz.
És azért se stimmel mert ilyen házat nagyon sokak megengedhetnének maguknak, de legtöbbjüknek meg se fordul a fejében hogy ilyen kellene nekik, míg a Ferrari eleve nem a megengedhetem magamnak de nem kell kategória.
Lehet ebbe is belekötni, mert aktívan hűt, stb.
Egy stimmel, legalább te adod a sok éve megismert kedveskedéseid. -
válasz
kenwood #46381 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem.
Nekem kellett volna videot nézni?
Vagy azt értetted félre hogy mi kerül bele?
Az alatt azt értem hogy ha a házra ennyit szán valaki akkor a komplett gép mennyiből áll meg?
De a lényegen nem változtat, és tudom hogy mindenkinek más az értékrendje, de nálam ez bármilyen extra feature esetében horror ár egy házért - lehet hogy ér annyit, de biztosan el se gondolkodnék semmi esetre se hogy ilyet megvegyek, akármit is látok a yotube-on. -
shteer
titán
válasz
kenwood #46341 üzenetére
érezd a különbséget.
ez egy dobozos termék. még újságpapírba se muszáj betekerni (én háztartásiba be szoktam, de pénzt nem kérek érte) csak ragasztani és bebaszni a csomagautomatába ahol nem kell sorbaállni, 2 perces művelet a feladás. az érték nem 1-2k hanem ~50. foxpost díja 1k utánvét opcióval. szóval 51-et szívesen fizettem volna érte.na de van másik fent, már le is beszéltem, megveszem azt. nem erőszakolom rá én senkire a pénzem.
-
shteer
titán
válasz
kenwood #46338 üzenetére
felhívom a tagot, hogy megvenném az 50-ért hirdetett cuccát, személyesen nincs lehetőségem lemenni érte, bp-en belül foxposttal jöhet ha már a hirdetésben szerepel. aszongya akkor +x ezer ft mert akkor neki csomagolni kell meg utánajárni meg miazannyáértnemtudommégkérmégpénzt. oké. 'nyád. majd megveszi egy másik hülye, én meg keresek egy korrekt eladót.
-
kenwood
veterán
válasz
kenwood #46328 üzenetére
Na,itt a kovetkezo zseni
"Szia az r9 390 et vinnem előre utalva, várom válaszod"mondjuk nagyon nem lep meg.
A "szuletesi helyet es idot szeretnek kerni ontol" mondatra 1000-bol 7-800 ember egyetlen datummal reagal.
Nem is az a ritka,ha valaki total salata agyilag,hanem az,ha kepes elsore felfogni egy egyszeru mondatot. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #46253 üzenetére
4k-ra szerintem ez harmatos.
Proci is vga is ram is.
Okosok 144p-re 1080-t kicsit több ramot és jobb procit mondanak.
Szóval vagy az igényből kell leadni.
Vagy nagyobbra nyitni a bukszát.shteer: igaza van. A kedves (nem ezt akartam írni hanem nagyon csúnyát) minerek vállalják, hogy mizu van.
-
Astroboy
őstag
válasz
kenwood #46253 üzenetére
Ahogy wwenigma kolléga is említette már, semmilyen sámánimádat vagy woodoo trükk nem kell a Ryzennél, pusztán a megfelelő RAM-kitet kell választani mert finnyás erre-arra.
Én most decemberben lettem vörös 20 év után, előtte persze mindent megkérdeztem a Ryzen topikban, ahol nagyon segítőkészek voltak velem.Nemcsak, hogy ugyanazt a teljesítményt(ha nem többet) kaptam mintha a másik oldalon maradtam volna, de még 100+k is maradt a teljes konfigon, amit inkább VGA-ba öltem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kenwood #46253 üzenetére
Nem kell ram istennek eret vágni, normalisat kell venni. Egy 30-cal olcsobban kijonne. Pont ilyen Aegis ramom van a 2600am mellett Gigabyte B450 Aorus M lapban...Ha nem akarja babralni akkor 2600x. 4K-ban ugy is GPU limites lesz...
Ha sporolni akar akkor 1TB SSD apróról 50e, 1070 100e és igy tovabb...
-
FoLey-v
addikt
válasz
kenwood #46253 üzenetére
Hát abba a silány házba bemered rakni? Ne legyél már te is ShadowWarrior. Az a cucc jobb gépházat is megérdemel. Mellesleg miért nem Ryzent rakatsz össze?
Tápegység is jobbat érdemelne legalább gold hatásfokút.csicso82 Sosem követtem az ilyen extra,fails infókat. Én inkább a teljesítményt nézzem a fogyasztást meg letojom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #46245 üzenetére
Magyar népszerű webáruház ismitől tudom.
Nem mindegy, hogy egy bolt bemegy a nagykerbe és ott hagy napi 200k-t vagy 2 millát esetleg többet.
Az a kisker aki jelentős forgalmat csinál az kap kedvezményt.Egyébként az alzáról és hasonló nagyokról azt is el tudom képzelni, hogy disztributortól, ottani (hazai) képviselettől, gyártótol vásárol.
-
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #46245 üzenetére
Szlovák cég trükkölhetnek az ÁFA-val, de akár "raklapos" rendelés is lehetett. A Coca-Cola-n lepődtem meg párszor mikor pl. a Teszkóba saját szememmel láttam begurulni a hatalmas Coca-Cola-s kamiont és az ára a polcon magasabb volt mint a faluban lévő kisboltban ahol max egyszerre pár zsugorral vesznek.
Pedig azt gondolnám hogy 1 üveggel vesz a teszkó akkor kapják mondjuk 200 forintért ha egy kamionnal akkor 120-ért mondjuk, vagy csak benyelik a hasznot mert megtehetik. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #46229 üzenetére
Az tenyleg jo lenne, hatha tobb emberke tudna feldolgozbi, mert az nehezen megy h beirom a hirdetesbe, akar a legelejere is ( :
Napokban irt ran egy srac, vinne a jegelt monitort ha megis elado lesz, elso sorban ott van elkelt, hagyom a hirdetest amig tesztelgeti a srac....
Ha erto olvasashoz kotnek a regisztraciot, nagyon kevesen maradnank... -
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #46193 üzenetére
"Mire gondolhatott a költő?"
Szerintem - ahogy olvasom ezeket a hirdetéseket, szövegeket stb. - ideje lenne a közoktatás teljes átalakításának mottója lehetne a : "kevesebbet markol, többet fog" elve.
Az értelmesebb, szorgalmasabb diákok számára lehetőség lenne a közel mostani tudás elsajátítására, de a buták, lusták, stb. rétegnek az írás, olvasás, számolás - kamatos kamat stb. - szövegértés tenné ki az iskola idő nagy részét. Abszurd, hogy ezeknek is "próbálják" (gondolom) leadni Arany Jánost és a Perzsa háborúkat de ez így hamvába holt ameddig írni és olvasni sem tudnak (most abba már ne menjünk bele van ahol a papír zsebkendő használatát vagy a kézmosást módját, fontosságát kellene tanítani ez már nem is ide tartozna) nem baj ha kevesebbet tudnak DE azt legalább tudják.
-
válasz
kenwood #46138 üzenetére
Nem nagy feladat, szét kell vágni
Én mondjuk 478-as keret alsó darabját szoktam szétvágni, azért kevésbé kár, de ha 775-öst vágsz, az sokkal jobb, mert ott általában az anya rész bele is megy a lukba alulról.
Amúgy a szétvágást írtam már 2008-ban vagy előtte is, csak sok másik topicban - én már a gyári 775-ös pöckösöket is csavarral tettem fel, szétvágott 478-as alsó ellendarabbal. -
-
Dr.NX
addikt
válasz
kenwood #46046 üzenetére
"uj kocsikat szoktak a szallitas idejere zsirral bekenni.
innen szarmazik a kifejezes."
Kocsikat. Zsírral. Bekenni?!
És mondd csak, az ablakaikat is bekenik vagy csak a kasznit és a kerekeket?
Nem gondoltad te ezt át, valld be!
Vagy csak kihagytad, hogy kocsik alkatrészeit?
Utánanéztem, azt írják, hogy a nem rozsdamentes acélból készült alkatrészeket zsírral vonták be a korrózió, rozsdásodás megelőzése érdekében.
#maistanultamvalamit -
válasz
kenwood #46046 üzenetére
Azt én is meg szoktam kérdezni hogy hogyan kell valamit megoriginálni....
seniman: jófogáson 25-ért hirdet valaki i5 2400-t.
Itt egy i3 3220 van 10-ért, amikor pont alatt van egy másik 4-ért, meg hónapok óta fent van egy GTX 750 Ti 35-ért
SSD-ket is bírom, PCX-ben bőven 8 alatt vannak 128-asok, itt meg a javában használtakat minimum 8-ért akarják eladni. És nem is a márka miatt, ugyanúgy az alsó kategóriát is. -
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #45559 üzenetére
Ezt most benézted mivel linkeltem, hogy ez fénykorában is 2500Ft-ba került, amit te írsz a 10 ezer forintos az amúgy jelenleg 9 és volt kapható 6 ezerért a Logitech F310 ami DUAL ALANOG karos joy.
Amúgy 3 ezer forint alatt is van már vállalható dual analog karos kontroller pl.: Vakoss, Speedlink, A4Tech
Persze aki PC-hez akar NEM xbox elrendezésű analóg karos padot minőségit annak nincs túl sok választása:
- Logitech RumblePad F310 ilyen van nekem is - bár az enyém nem rezeg -
- Trust GXT 540 Wired GamepadSajnos ezeken kívül nem nagyon van más.
-
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #45444 üzenetére
nem számít annak, legrosszabb esetben refurbished - és tök esélyes h egy raklap 14 napos elállásban visszaküldött ugyanolyan vga van egy boltban, v esetleg többen is
-
gar pedig 20e felett használtra is ha jól rémlik fél év minimumszerk: az én tavaly vizesekhez visszavitt 4db 1050-esem még aznap du. került vissza a shopba ugyanúgy ahogy én is vettem
szerk2:
a csoda xiaomi árus meg úgy látszik eladott minden telefont, mert zárta a hirdetést ( : -
Cs1csó
titán
-
opr
nagyúr
válasz
kenwood #44935 üzenetére
Szerk: Latom, kozben beleszerkesztetted Te is, hogy osszeragasztjak. Mindegy, mostmar igy hagyom.
Az utobbi ~5 evben a telefonok 90%-nal ez konkretan egy alkatresz.
Nincs, vagy legalabbis nagyon ritka ma mar a kulon digitizer meg a kijelzo, altalaban egyban van, vagy minimum ragasztva, szetszedni extra szopas, es kb soha nem lesz ugyanolyan minoseg, mint a gyari. Erre is azert volt szukseg, hogy 0,01mm-el vekonyabb lehessen a telefon, hiszen mint tudjuk, a vekonysag ezerszer fontosabb, mint a funkcionalitas, javithatosag, gazdasagossag, cserelheto akkumulator, vagy akar az uzemido lenne.De amugy gyors megneztem, J3 2017-hez nem tul draga az alkatresz, bar ez valszeg a gagyi utangyartott fostaliga minoseg, de annal jobb, mintha ki kene dobni. Kell meg hozza par alkatresz (pl "ragasztoszalag"), de ha nem remalom a J3 szerelese, akkor munkadijjal egyutt is max 15k-bol ki kellene jonnie a dolognak.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44886 üzenetére
No latod, en 5m-es difinel is annak adom akinek igertem, de 5mrd-nel is, nem tudnek mit kezdeni a tobb penzzel, ha egy ember is elmondhatna h nem tartottam a szavam, szerencsere vagyunk meg paran igy ezzel, hosszu tavon egesz kifizetodo ha az erkolcsi oldalat nem is nezzuk
Szerk:
Gyuri27 igy van, a gerinc megfizethetetlen, minden masra ott a mastercard ( : -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44884 üzenetére
Egy forditott peldat irtam le, lenyege ugyanaz
Nem kell idopont egyeztetesnek tortenni ahhoz, h azt mondjam tied valamiA lenyeg: ha valaki leokezott valamit, akkor leokezta, amennyiben egyoldaluan valtoztat akkor segg_t csinal a szajabol, ez egy objektiv teny
Vettem egy lakast tulajtol, vmelyik ingatlanos kozben szerzett ra vevot + fel millioert, szerzodest akkor meg nem irtunk a tulajjal, a laks az enyem lett, nem 5e ft-rol beszelunk - egyebkent a ficko nem volt teljesen szazas, de azt tudta mi az adott szo, es h azt csak egyszer lehet eladni - -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44882 üzenetére
Kedves uram, ha egy termeket x ft-ert odaigerek neked, azt tolem meg is kapod annyiert - na jo, nem mindig, van h engedek az arbol -, aki segg_t csinal a szajabol par ezer ft-ert, az egy gerinctelen fereg a szememben, es mindenki szemeben aki tudja mit jelent, h az adott szo kotelez
En azokat sajnalom akik nem tudjak mi a becsuletSzerk: egyebkent szezont kevered a fazonnal, utolag lehet arat emelni, ha senkinek nem igertem oda meghirdetett aron az adott dolgot, amennyiben igen, nem aremelesrol beszelunk, hanem egyoldalu szerzodes modositasrol
Forditott esetben, x termeket hirdetsz 10-ert, azt mondom kell, talalkozunk akkor 5-ot nyomok a kezedbe, mert szetneztem kozben es annyiert is kapni, ugye nem tetszene? -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44748 üzenetére
Mar kitargyaltuk, de..note4-et reggel lehuzom toltorol, aztan 2-3-4 nap mulva visszarakom
akkor kell aznap este, ha egesz nap ment a yt hatterben, telefon, meg par ora net, full fenyeron, wifi/gps/adat mindig aktiv, br 60e volt a tavalyi itthoni ara, persze vannak dolgok amiben elmarad, de tomegben sem rosszabb es 5,5" szinten, igaz ez xiaomi note
ennel stabilabb a tied se lehet, mivel 100% stabil, jatek engem sem izgat, de a chrome furge sok tabbal is
Persze kinek mi, mindenesetre serult draga telefonert max aprot adnek -
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44534 üzenetére
Olvasd kérlek a szaktopikot itt a ph-n.
Egy év a gari ami a boltra tartozik (ez kötelező ugyanis).
Utána az esetek többségében csak a nyűglödés megy hivatkozva a gyártói garanciára.
Ami meg ehh kategória.Javaslom kérdezz utána és olvasd el a ászf-et mindkét boltnál.
Sőt nézz meg egy számlát.
Sokszor (mostanában nem) oda irták, hogy 24 hónap (a példa kedvéért) alul meg hogy egy év a többi gyártói.
Tessék pl: Basic garancia: Ezen termékek esetén nem vehető igénybe a gyártó magyarországi megbízott szervizszolgáltatása. Az ügyintézés csak cégünkön keresztül kezdhető meg. Az ilyen felirattal megjelölt termékek nem vesznek részt a gyártók által meghirdetett promóciókban sem. Ezt egy 105k-s lap alól másoltam ki.
85k-s lap alatt 3 év gyári garanciával szerepel. Ami egy év rende meg két év fis-fos.Mielőtt meghazuttolsz nézz picit utána légyszi.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44534 üzenetére
Aqua-t en is hanyagolom, tavalyis eset, innen vett srac 1050-et, neten rendelve, gyari hibas volt es nem csereltek egybol, mondvan hibas, erre nem vonatkozik a 14 nap - meg szerencse, h szemelyes vasarlasnal is 3 munkanapon belul hibas termeknel kotelesek cserelni -, epp dolgom volt ra is kerdeztem, el kezdett a gyerek makogni,.le is lottem, ismerem a jogszabalyokat koszonom, az h ti mit talaltok ki nem erdekel ( : en par 1050-et vettem mert eppen bestbuy aron volt naluk, aztan visszavittem, nem banyaszkodok megse, mondtam nekik kifejezetten orulnek ha mar szemelyesen visszavittem a penzt is visszakapnam egybol - kozben felment az ara naluk is 47-rol 55-57-re, fenn is voltak mar aznap felutan a listajukban -, de nem tudjak visszaadni, ket het, valamikor a het utolso napjan kaptam vissza a penzemet
Most egy xiaomi telefon van - raadasul dragan is vettem toluk tavaly, de ajandek volt, amen -, azasszonyt' eloljaroban elhajtottak, mint kiderult egy kijelzo szerelesi hiba van, besargult egy sav az egyik oldalan, no majd nemsokara raerek, megnezem engem h hajtanak el
Igen keves uzlet van ahol korrektek, regen rossz mikor kinyomtatott jogszabalyokkal kell menni valahova, es nasa cia fbi tek stb emlegetesevel -
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44532 üzenetére
Olvass kicsit.
Sajna manapság egy év a gari. Ha azon túl tesznek érted valamit örülj. Ha nem IJ.
Amúgy iponról is lehet olvasni ezt azt. Régebben én is gariztam náluk. Nem volt gond. De másnak volt baja.
Aqua-nál gariztam. Soha többet nem vásárlok náluk. De olyan termék se kell ami hozzájuk garis. Megpróbáltak megmajmolni az avultatással. Nem sikerült.Elmondtam párszor. Elmondom utoljára.
Közmunkás vagyok.
Pont a kicsi pénzüek vesznek új vagy rendes garis használt terméket (most a filléres holmikat ne vegyük ide).
Mert ha egy sok éves termék beszarik az nekik bukó és nem tudnak másikat venni.
Mondok példát. Hiába fasza egy vga ha az használtan 60-80 pénz de 3-4-5-6 éves.
Arra már nincs gari. Ezeket a cuccokat már nem az örökkévalóságnak gyártják. Szóval marad a pár hónapos vga ebben az árban vagy az új (még akkor is ha mondjuk teljesitményben kevesebbet tud).Persze igazad van. Aki 3+ éves konfigot piacozik össze 200-300k-ért vagy többért úgy hogy az az összes pénze az legyen az ő dolga. Szeret veszélyesen élni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44530 üzenetére
Ja lehet meg tudsz. De lehet, hogy nem. Aztán az se mindegy hogy a cuccon van-e gari vagy nincs vagy hozzám garis.
Mert a baj mindig ott van mikor egy 3-4 vagy több éves vga-t, lapot árulnak majdnem bolti áron.
De én azt mondom, hogy ha 400K-m van egy vasra akkor legyen minden új garis.
Mint hogy 2-4 hétig kelljen egerészni a gari nélküli, ki tudja ki hogyan használta cuccokat rakjak össze.
Sok esetben ezeknél a lomoknál 10-20%-al kerül többe egy platformváltás boltból. Nincs miről beszélgetni tehát.Egy röpke gondolat a gariról. Manapság a termékekre egy év garit adnak a boltok (nyilván van egy-két kivétel).
A maradék meg intézzed magad a gyártóval. Ez az új szitu. Így az egy éven felülit nemigen számítom garinak.
Főleg, hogy java része a holmiknak még mindig szürke importos. Amivel aztán semmit nem tudsz kezdeni. -
Astroboy
őstag
válasz
kenwood #44495 üzenetére
"nincs kedvetek feladni valami keresek hirdetest.."
Sokan így adnák fel: ...keresem Norman-t kaktusszal történő análizálásos vegzálás céljából...
Vakegérke: "ahogy már mondtam,) vándorcirkusszal az egész országot bejártam gyerekkoromban."
Világszenzáció voltál, mint az egyetlen vak egérke aki ír és olvas?
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44295 üzenetére
Ezert kell mindent rogziteni irasban is, nagyker garis termek meg pont annyit er mintha nem lenne rajta gar, de az osszes tobbi seftes "hozzam szol" garja is, jo esetben bolti br alatt par %-kal
sztem egy kezemen meg tudom szamolni, hany emberkenek er itt a szava valamit problema eseten is ilyen garnal
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44287 üzenetére
Olyan erteket es ilyen jellegut ugy adok, ha nem tetszik visszaveszem, lehet jelezni atvetel masnapjan, sose volt ezzel gond
Szerk:
Te voltal a hunyo, te erteked, kar volt kiadni a kezedbol, mivel gyerek is volt patthelyzet, ha lett volna tanu polgari perrs uton lehet jatszani, semmi ertelme, ezeket megelozni lehet csak -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #44282 üzenetére
amikor 5-ből négyen megkérdik, ugyanúgy ahogy az átvételt is - ami mellesleg ott van "rendszer szinten" a hidetés elején is -, akkor már bajok vannak, pár mondatot nem képes valaki elolvasni/értelmezni, ne korbácsoljon, kösse fel magát, ha meg capslockkal ezzel kezdem hirdetés elején én vagyok a bunkó, meg netikettlen' ( :
lakásba már rég nem engedek versenyzőket, f@sz tudja milyen pszichopata beteg állatok vannak, pár éve megjártam már, tanultam belőle, led szalag szettet árultam bolti ár feléért, újan, 1 hét garral, emberke megvette, majd szól 1 héttel később, most tudta megnézni, nem jó a vezérlő, kikapcsolt állapotban is világít a szalag - amit darabolt, és draboltra semmilyen gart nem vállaltam -, oké, kicserélem, pesti faluból lejött ezért szentesre autóval, beengedtem, saját szemével megnézte, leokézta, elvitte
eltelt 2-3 hónap, telefonál, ott van a villanyász, nem jó valami, mondom oké, miben tudok segíteni? jól kötötte be? stb, hát cserélejm ki...mondom ember, 1 hét gar volt, 1 hét gar után már egyszer cseréltem, ha 1 év gart akarsz akkor vedd boltban dupla áron, és vágás miatt gar ott se lesz, h én mit képzelek, eljön, megtalálja a családom stbstb..teljesen jól szituált emberke volt, no azóta lakásba senki idegen nem jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest