- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Faterkam
addikt
válasz
Gyuri27 #45402 üzenetére
Dehogy akarom piszkálni, inkább csak megszokás miatt zöld. Az MSI AB-t nézterm anno, akkor belőttem egy emelést a kártyán, és többet hozzá nem nyúltam, Nem szoktam nagyon tuningolni
Néztem őket, de a 60k környéki 570-ek mindenhol 3 hónap garival vannak, doboz nélkül. Bányászkarik ezek?Nézegettem: Használt 1050Ti 40e Ft
Használt 1060 6Gb, 60-70e Ft -
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
Gyuri27 #45357 üzenetére
RX 570 8GB? Hát nekem annyival jobb,hogy +4gb vram meg kevesebbet eszik,de ha 45k alatt kapható lenne(persze használtban) akkor beruháznék,mert R9 290 teljesítményével sem vagyok csalódott.
FX árak valóban nevetséges használt árban amikor majdnem újonnan kapsz...
Szerencsére anno haveromtól vettem meg 12+2k posta-ért.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gyuri27 #45352 üzenetére
Mert az 5-6 éves csúcs-csúcs kariknak mi értelme van? Semmi. Tonna hőtermelő bőven kiszolgált karik. De egy jó hirdetés, nagy számok és megveszik. Valamelyik nap néztem, hogy max 5% diffiért simán van aki garis friss karik helyett simán választ dupla annyit fűtő, kétszer akkora NYÁK-os kártyát próbagarival.
Ez van, kell ilyen is
-
FoLey-v
addikt
válasz
Gyuri27 #45347 üzenetére
Én is nézegettem a vga kártyák árát. R9 290 is már harmincvalahányért megkaparinthatod. Az RX 580 8GB-ot nézegettem,de nemtudom annyit megér váltani,pedig azok is jó árban vannak. R9 390-re meg értelmetlen meg eszik.
Az a vicc hogy 570 és 580 közötti árdiferencia minimális. -
Trailblazer
veterán
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #44540 üzenetére
Nézd nem kizárt, hogy te olyan helyen vásárolsz, ahol tényleg így működik. De én olyan helyen, ahol ha a számlára az van írva, hogy 2 év gari, akkor 2 éven belül ők intézkednek. És igen, kaptam vissza 60-as ssd árát 2 év után, amiből akkor vettem egy 120-ast, mert ott pl pont 3 év volt a gari.
Ha a számládra az van írva, hogy 1+1 év akkor persze ne csodálkozz, majd legközelebb nem cigánykodsz 3 forintért. -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #44538 üzenetére
Amúgy hogy működik pontosan ez a 1+ x év? Ha egy éven túl romlik el akkor hova lehet fordulni? Úgy érzem ezt meg kellene reformálni. A vicc az, hogy a parlamentben egy 10 perces szavazással és előtte pár napos munkával össze lehetne dobni egy szigorúbb rendszert, mint ahogy a 14 napos elállási jogot is megszavazták.
-
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #44533 üzenetére
Szerintem meg valotlan dolgot allitasz.
Biztos vagyok benne,hogy a topicban is tobb olyan embert talalsz,aki iden bevitte a 2.5 eve vasarot hibas cuccot az iponba,extremebe,aquaba,es ket heten belul a kezeben volt a zsiruj cucc,ujabb 2-3 ev garival.
Ez az altalanos.Amirol te beszelsz a 100-bol 1-2-3 szerencsetlen,akinek kikuldik Tajvanba hajoval az asus lapjat,mire 1 honap utan kikonyorog egy visszafizetest.
Biztos, hogy nincs olyan, hogy a kisker altal nyomtatott,vagy kitoltott,lepecsetelt garipapiron 24 honap szerepel,es teged 15 honap utan elhajtanak,hogy intezd a gyartoval.
Nem tudom,honnan veszed,hogy ez bevett eljaras lenne.Olyan van,hogy mondjuk a dobozon 5 ev szerepel,de a kisker 24-36 honapot ir a pairodra.
ilyenkor 24,36 honapon tul valoban neked kell a gyartonal intezni,mert a magyar torveny csak 12-re kotelezi a kiskert,es mar abban is jofej volt,hogy 1-2 evet pluszban bevallalt az otbol. (Xfx tapnal lattam ilyet meg corsair cuccoknal, illetve az elettartam garit 90%-ban elszabotaljak) -
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #44531 üzenetére
Persze,ez a te perspektivad,es tok jogos,nem is lenne ertelme gyozkodni rola,hogy maskent allj hozza.
A lenyeg itt azon van,hogy kulonbozo emberek vannak,mas preferenciakkal.Pl azt mondod,mindegy,hogy 4 vagy 600.
igen,ha zsebbol rantod ki.
Ha viszont az evek alatt osszeguriztel egy gepet,ami mar (a top kategoriaban) avul,de meg 2-300-at er,akkor rogton maskent fest az uj gepnel a 200-k difi,hiszen igy a koltsegvetesed nem 50,hanem 100%al ugrik meg.Egy csomo olyan arc van diakok,dolgozo emberek is,akiknek nincs sok penzuk,szinte semmire nem koltenek,de kockak,ezert a gepuk tobbet er,mint a kocsijuk,ha nem tomegkozlekednek
Ipon,aqua es tarsai nem baszakodnak a garival, ha minden tiszta,csak elromlott az aru.
Voltam mindkettonel tobbszor is,ami nem mukodik azt kicserelik,akar 2.5 ev utan is.
Iponban volt olyan, hogy a 1150-es garis lapban egy lab gorbe volt,megcsinaltak fillerekert, es azzal a ket hettel,amig naluk volt,meghosszabitottak az eredeti gariidot.Hozzam garit mar en se tobbet.
A normalis kiskerekkel nem lesz gondod,hacsak nem te vagy az 1000 bol egy, akinek fizikai serules,vagy hamisitott papir miatt nem ervenyes a kiskergarija. -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #44471 üzenetére
Ha már kihozod a boltból - 10-20%-al kevesebbet ér 1-2 év és már 40% ez lenne a normális. A kérdés, hogy amikor ilyen teljesen elrugaszkodott áron látok dolgokat azokkal mi történik? Végül annyiért eladja mégis megveszi valaki vagy addig használja ameddig tönkre nem egy - mivel a kutya sem veszi meg annyiért - és majd dobja a kukába?
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #41219 üzenetére
Lehet ez vonzza bennem a noket ( : a jo dumam es a szerenysegem..hihi ( :
kenwood
Mondottam volt bolti es kez alatti arakkal is tisztaban vagyok/voltam, es sok evvel ezelott a nagy atlag is tisztaban volt a haszbalt arakkal, aztan jott egy uj rendszer es azota van ami van
Soha el nem romlo cpuk ideje egyebkent reg lejart, miota igp is bennuk van akkortol kb, nem hullanak mint a legy de rosszabb lett az arany
Van fenn -
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #41231 üzenetére
pedig szamtalan oka lehet :
- gepepites a hobbija. ezek az arcok 2-3 havonta lecserelik a cuccaikat. amdrol intel. i5 rol i7, majd vissza i3,ha megszorul. elvezik mint a horgaszatot,belyeggyujtest. fura,de van ilyen is,es nem is keves. sokan meg blogot is vezetnek rola a logouton.- megbanja a vasarlast : meg az uj cuccal is akad,erosebb kell. vagy pont forditva, overkill,es rajon,hogy feleslegesen draga cuccot vett,visszavalt gyengebbre.
- megszorul anyagilag
- megtudja az asszony, hogy mennyibe kerult
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #41221 üzenetére
azert eri meg barkinek,mert 10 ezer forint az 10 ezer forint.
lehet,hogy fel ev volt mire oszejott a proci hasznalt arara,amivel fut a bfv multi.
nem akar meg 1-2 honapig varni,mire osszegyulik a bolti ar.
A 65 ezreseket is pikk-pakk elviszik, igy oclsobban csak szarabbat kap.ertheto az allaspont,hogy neked nem er ennyit,de vannak akiknek igen,es az o keresletuket sem tudja kielegiteni a kinalat.
ez nem minden termektipusra vonatkozik.
procik,ramok szinte bolti aron mennek az arpon is,de hazaknal,draga lapoknal,perferfiaknal siman bele lehet futni a 40-60% os aron futo cuccokba is. -
-
törölt tag
-
Astroboy
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #40663 üzenetére
sztem 1-2k max ez a kategória, attól h poros működhet gond nélkül, tapasztaltam már sokszor, inkább az eladót jellemzi, bár ilyet én se takarítanék meg, "filléres" tétel, max odaírnám h ezért nem is takarítomgáztűzhely takarítással eljátszottam egy napot, végül elajándékoztam...
-
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #39652 üzenetére
Kérdés hogy ez előnyödre vagy hátrányodra vált e?
Tudom,már megvettem a jegyet a Nap felé,csak oda.
(#39653) vhw
Persze hogy nem használják.Mindhárom amerikai nagynénitől kap egy-egy 1080Ti-t a csóka.sli-nél meg kettő a limit.Muszáj eladnia a harmadikat,vagy beteszi physx-nek.
-
seniman
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged