-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Gyuri27 #58222 üzenetére
Ó bazzz, az óvodába volt elektro hulladék gyűjtés. Ha ezt előbb írod raktam volna fel pár hasonló szemetet.
Van aki hoz hozzám gépet, hogy lassú (pl E2160). Rábeszélem egy 10 évvel újabb technikára, majd megkérdezem hogy elviszi-e vagy dobjam ki én? Általában elviszik azzal a szöveggel, hogy darabonként megpróbálják kiárulni az új gépe árát.
Nehéz röhögés nélkül kibírni.
Múltkor kitettem 4-5 db E2160-2200-at ingyen, senkinek nem kellett. Lehet ráírok 3000-et, hátha.
-
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #58173 üzenetére
Nem írtam ilyet, és nem is tudok ilyenről.
100-as nagyságrendben raktam ki sokadreges/csalókat, és a fenyegetés után esett le, hogy le kell venni a személyes adataim. Bár csalók nem fenyegettek, de elég sok illető "megélhetését" nehezítettem meg, így akár várhattam volna némi "borravalót".(#58172) Fehér Farkas
Lövésem sincs, hogy miről van szó, de akkor segítek: archangel of justice. -
válasz
Gyuri27 #58154 üzenetére
Igen, én is pofázok. Vagy dumálok, vagy PH!osom a szót. Stb.. van rá sok szinoníma. Ha megsértettelek vele, akkor elnézésedet kérem.
Igen, értem én hogy valamit le kell tenni. De ahhoz meg valahol el kell kezdeni. Érted.
Olyan mint a munka, kell X év tapasztalat, de valahonnan azt is meg kell szerezni. 0 napossal is lehet üzletelni. Csak körültekintőek kell lenni, nem vígan utalgatni előre. Pl személyes találkozó, és próba ha olyan a termék. Innentől nem lehet gond. -
válasz
Gyuri27 #58143 üzenetére
Egy kérdés: Miért nézel le valakit azért mert nem pofázik annyit ph-n?
Lehet hogy csak aprózik, és mellette egy teljesen normális eladó. Gondolom te is voltál 0hsz-es, mégis vettek tőled az emberek valamit.
Hsz szám és az aprós megbízhatóság nem nagyon függ ossze szerintem. -
Erdei88
veterán
válasz
Gyuri27 #58117 üzenetére
Életemben nem sz@pattak meg mint a hozzámgaris termékkel.
De ugye 5-8 évvel ezelőtt még nem bolti ár alatt 2%-al hirdették, hanem volt 15% is. Bevállaltam, egyszer nettó új árat akartak visszaadni, máskor pedig hol-volt-hol-nem-volt a gari...
A második esetben szerencsére a nagyker rendes volt és cserélte az AX850-et
Szerencsére olcsón megúsztam, na azóta nem vásárolok semmit mutyigarival -
DJGABI
addikt
-
válasz
Gyuri27 #57996 üzenetére
Gyárban, ahol dolgoztam, leverték a fejmagassűgú polcról a gagyi Codegen házas asztalit.
Akkor kapcsolt ki, amikor tettem vissza, mert rányúltam a táp kapcsolójára...
És ment tovább boot után...A ház olyan volt, hogy amikor egyre ráállt egy nagyobb méretű kollega (de hogy mit gondolt...?) akkor kilapult. Kicsit még lapítgatta, és lett egy 2D házunk.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #57850 üzenetére
Nem. Seniman a hibás, mert ha őt nem tiltják ki akkor nem jövök ide megkérdezni mi van vele. Ő indította el a láncreakciót.
Volt amúgy valahol top10 lista a legtöbb kommentet író emberekről, az hol található? Mintha valami Logout cikk lett volna. Vagy csak azon belül egy komment.
-
-
-
-
Trailblazer
veterán
-
cbmfan
senior tag
válasz
Gyuri27 #57635 üzenetére
amíg a bűnözőnek több joga van mint a károsultnak és milliókat kapnak állítólag rossz figvatartásért addig ez a helyzet. lásd pl. Normit, hogy mit művelt... évekig csinálta, kétszer lecsukták, mégis ő jött ide játszani az eszét és kiröhögte a társaságot. egyébként mi a helyzet vele, bennmarad végleg vagy folytatja a bizniszt mai napig?
-
válasz
Gyuri27 #57635 üzenetére
Gondolom az volt a baj, hogy kikerültek személyes adatok, azt meg nem szabad. És milyen marha egyszerű ellene védekezni... De a moderátornak attól még nem kellett volna törölni az egész topicot, elég lett volna csak a hozzászólásokból kiszedni a cuccot.
@koby11h : Azzal nincs is gond, de az adatvédelmi törvényt attól még btartaják a hatóságok, és gondlom a PH-nak nincs kedve büntit fizetni.
-
-
-
-
-
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Gyuri27 #57395 üzenetére
Csak a látvány miatt. Én ha már kiadnék egy ekkora pénzkupacot egy komplett gépért akkor ne nézzen ki a 24pin kábel úgy mint egy 3000ft-os FSP tápon.
Persze olcsón lehetne rajta segíteni ilyen hosszabbító kábelekkel de na.
Amúgy a gép ára hirtelen esett vagy 165e forintot szal abból már fussa egy rendes kinézetű tápra.
-
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #57320 üzenetére
Szeretem, amikor így összekapod magad..... úgy külalakban, mint mondanivalóban!
Jobban áll ez, mint a lofacc meg a moooo, meg a hasonló igénytelenségek!
Csak így tovább!
Amúgy teljesen igazad van! Tényleg nem hagyunk haverok, azért is kell néha helyrebillenteni az egódat. De látod? Én mindig vállalom ezt! Nem haverságból.....pusztán a humanizmus nevében!
Ha jól látom, még nem követtél meg a "kamugép" jelző ügyében!
Snecy mesterrrel meg majd lefutjuk a köröket...annyira azért nem nyilvános a dolog! -
snecy20
nagyúr
válasz
Gyuri27 #57316 üzenetére
Jaja., de még most sem veszik nagyon észre magukat, amikor egyes termékek esetén már ordít a difi. Egyébként ezzel abszolút a user jár a legjobban, kb. a legjobb felállás hogy van full garis, bontatlan cuccod úgy, hogy még a legjobb, vagy közel a legjobb ár is adva van.
-
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #57313 üzenetére
Kamugép?? Gyurikám, ne kínozz már a hülyeségeddel!
Inkább jegyezd meg, ifjú barátom, hogy amit Migráns bátyád mond neked, az szentírás! Ha azt mondja, 4TB HDD Angliából....akkor az úgy is van! Itt van 3 nulla órás!Ha Migri bácsi azt mondja,hogy 9700, M.2 és ram ....akkor az úgy is van! Még akkor is ,ha LeC-től kellett hirtelen két Z390 alaplap. (Kicsit sajnáltam most, hogy a közelmúltban elpasszoltam 80 gb DDR4 ramot...de lett másik!)
És ha Migráns úr azt mondja neked, hogy a KÖVETKEZŐ 580 a tiéd......akkor a következő 580 a tiéd...de csak az!Ahogy megbeszéltük : csak neked ötvenezerért, 10 év shteer garival!
Egye fene, hasonló jó áron kaphatsz egy HDD-t is! -
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #57162 üzenetére
Nem!
Előző este kapcsolatfelvétel,árban megegyezés,holnap lebonyolítjuk,szuper! Oké,írd a címet,és hogy hányra menjek a cuccért!
Másnap síri kuss,semmi adat,ember elérhetetlen,telefon csak csörög,csörög,csörög.....
Aztán a hirdetés estefelé jegelt státuszba kerül!
Az ember azóta sem szólt még annyit sem,hogy húzd meg a pöcsöm......Ja! Tíz éve itt van, jelenleg tag rangban. -
Trailblazer
veterán
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #56598 üzenetére
galoslac
lehet azért nem értettem mert én nem csinálok/csináltam ilyet
utolsó notebookot is helyszíni teszteléssel adtam el, a vevő vmelyik haverja vette át, be se akarta kapcsolni - hozzászoktam :d -, azért én bekapcsoltam neki
volt egy ssd-m, szintén, nem nézte meg a srác, biztos jó alapon ( :
az agyonóvottmegkkiméltszeretettbabusgatott' xbox után ami 1 hónap alatt meghalta magát mert alig használtuk :d, a mostani seasonic táp után aminek újan defektes a ventije, továbbiakban már csak ehhez tartom magam, nem mintha ezek előtt nem láttam volna sok csúnyát
_____
szerk:
jut eszembe, árultam egy játékot 10e-ért, rámírt egy tag adom-e 9-ért, bemásoltam neki a hirdetésből amit ezzel kapcsolatban tudni kell, a rá vonatkozó részt aláhúzva, természetesen onnantól se bú se bá
most 7,5e-ért árultam másikat, megint betalált adom-e 7-ért, újfent bemásoltam neki az előzőt, kis updattel...szintén se bú se bá..( :
ha árulok még ilyet lehet ki kellene írni a hirdetésbe, h neki sincs alku, akkor se ha külön rákérdez, hátha azt elfogja :d - bár nem hiszem-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest