- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Yutani #14697 üzenetére
Azt kellene megérteni, hogy bár igazad van, attól még semmi közöd hozzá. Ha nem megy szép szóval, előbb utóbb belefutsz egy kellemetlen reakcióba..ezt konkrétan ha én intézem, ki kellett volna rakjalak tempbannal, mert tőlem már kaptál warnt a témában..seriously, lesz@romtabit szedni kell, az segít.
-
zolee5016
őstag
válasz
Yutani #14697 üzenetére
Én nem rontok üzletet, tényt közöltem.
sry..
.én csippázom a kommentjeidet ha ráakadok itt-ott. -
BiP
nagyúr
válasz
Yutani #14639 üzenetére
Biztos vannak ilyenek (felvásárlósok). Pár hónapja adtam el a 660Ti-met. Kb. 40 körül voltak akkor a hirdetések. (+- párezer)
Az enyém garancia, doboz nélküli volt, de OC-s, (alapból így is vettem itt a ph-n) így számítottam, hogy kevesebbért fogom tudni eladni, mint a dobozos, garanciális példányokat.
Próbaképp feltettem 40-ért, kicsit áron felül, milyen reakciókat kapok. Kaptam egy 31-es (további válasz nélküli) és egy szimpatikus, beszédes fickótól egy 27ezres ajánlatot. Utóbbi szépen elmesélte, mennyiért mennek ezek a kártyák, stb.stb. ennyiért szokta ezeket venni, stb.stb, szóval ezért ennyi az ajánlat. Szerintem ő lehetett ilyen seftes, jól elbeszélgettünk, de lyukat dumált volna a hasamba. Biztos van, aki eladta volna ennyiért neki, jól csinálta, meg amúgy is tényleg szimpatikus srác volt, csak az árajánlat volt nekem nem kedvező.
Majd 1 héten belül el is vitték tőlem 37-ért. Ha azt nézem 10e különbség, ennyi különbségért akár már lehet üzletelni.Korábbi hsz-ek alapján most biztos vannak a topikban olyanok, akik egyetértenek vele, azt gondolják, tényleg nem ért többet a kártya, de úgy voltam vele, nem érdekel, mennyiért megy nyomott áron az adok-veszek embereknél, nem is lett volna szívem annyiért megválni tőle, és kis türelemért jól sült el a dolog, én is, a vevő is jól jártunk.
Szerk: Tényleg, a 960-ad elkelt azóta?
-
-
ViZion
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #14307 üzenetére
"Na mindegy, nem értem én ezt a sok parasztot. Mi a phaszra kell neki egy rég elavult AGP-s alaplap?
" Amire neked, vagy mert csak?
ha adsz érte 2k-t, %-os arányban 4k tényleg sok ahhoz képest, real értékben meg kb semmi. Van olyan retr cucc amiért én is adok piaci ár felett, ha van valami tervem vele és KELL. Ezeknél oké is, de újabb cuccoknál ami nem hiánycikk és mindenhol kapni majdnem bolti árért van nálam a "kiverem a biztit" kategória.
-
BiP
nagyúr
válasz
Yutani #14307 üzenetére
Ugyanarra, mint Neked, csak neki megért 4K-t, neked meg 3K + bosszankodás, hogy nincs lapod.
Aztán lehet átgondolni, ki járt jobban(#14321) Yutani: Nem szerencsés helyzet, de a vaterán farkastörvények vannak
Mindenki taktikázik, aztán a végén valaki óhatatlanul alulmarad. És bosszantó, amikor ennyin múlik. (mert gondolom ha előre tudod, akkor azt a 200-at akár Te is megadtad volna.). Főleg, ha a másiknak annyira nem is kellett volna, csak elragadta a versenyszellem.
De majd jó esetben lesz másik lehetőség is.Én amúgy ezért is nem veszek semmit vaterán. Általában amit keresek az vagy nincs, vagy bolti árban vagy valami licit, ami >1 hét múlva jár le. Annyit én nem várok, meg nem figyelgetem, elfelejtem, stb. Meg ugye fene tudja, hogy a végén mi lesz a licit vége, és akkor feleslegesen vártam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #14307 üzenetére
Neked mire kell? Neki is arra.
Meg mint mondtam, a magyar nem hagyja, hogy valaki lenyomja.
Ha kell neki a cucc ha nem, ha ér annyit ha nem.Ezért nem veszek 775-s lapot. Maradt egy e3xxx procim. Mondom 3k egy lap meg kis ram jó lesz az még. Aha. A procit meg nem fogom oda adni 500 pénzért.
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #14262 üzenetére
Nem, 980 ti-t bolti árnál 15%-kal olcsóbban papír nélkül sufni garival
szerk: flymi Sztem nem a MP számít, sőt biztos nem, vagy értelmes benne a szenzor vagy nem, tud-e fókuszálni vagy nem, anno a kis lumia ledöbbentett milyen profi közelre, pedig újan 30k körül volt, de wp miatt csak erre használtam
most xiaomi van már régóta, az is nagyon cool közelre, fókuszál is biztos, hallom ahogy zümmög. Van egy elég korrekt samu fényképezőm, elég jó ha jól beállítom, meg opt. zoomja korrekt, de a telefon se rossz mellette. Jó hogy eszembe jutott, a fényképezőt el kéne adni, csak a helyet foglalja már.
-
siemenss65
tag
válasz
Yutani #14182 üzenetére
Van egy figura szintén itt a HA-n, aki duplaáron adja a portékáját azzal a taktikával, hogy nem a gyártót-típust írja a hirdetés tárgyába, hanem különféle hívószavakat: mondjuk quad core. Mennyivel vonzóbb ez, mint hogy kínai utok tablet eladó, nem? De rakott fel gatyarohasztóan pimasz áron ipad3-at is, azzal nem tudom mi lett végül, de ott konkrétan fogtam a fejem nehogy valaki megvegye annyiért.
-
seniman
veterán
válasz
Yutani #14182 üzenetére
Nála ez normál piac stratégia.
A röhej,hogy verebet is talál a lósz@rra.Asszem ő adta el a kopasz Oem MSI Z87M Gaminget,tartozék meg gari nélkül 30-ért,amikor a PC Landban kifutóként még 26-28-ért kapható volt zsír újként.
Az árukereső aranyat ér.De csak annak,aki nem rest használni is.
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #14025 üzenetére
Lehet megegyeztek 40 vagy 45-ben, kiírt ár egy dolog. De lehet 50-ért vitték. Mivel jófogás level10-es szint van nem lenne meglepő
nekem 8, ha 960-at akarok br 73-74k 4GB-os strix újan 3 évvel onnan ahonnan akarom. Ha marad a $ mostani szinten 1 hónap múlva lesz az 70 is
Gépem sincs még nálam, nem sürgős, de ha lett volna értelmes ajánlat már vettem volna valamit, nem volt
2 gigásat tényleg nem vennék, olvasgatni kellett hozzá hogy lássam megéri azt a pár ezrest a 4GB-os verzió ennél a vga-nál már. Egyébként biztos megegyeznénk
Lényeget levontam amit írtak már mások is, ha innen akarok vga-t venni akkor se innen fogok mert nincs értelme. 10-20%-kal bolti ár alatt hogy se számla, se teljes 3 év gar, se nem oda szól ahova nekem a legjobb - ha egyáltalán van még gar vagy nem "sufni gar van", se ez se az se semmi. -
Chaser
legenda
válasz
Yutani #14003 üzenetére
Bizony, van már játék aminek számít. Úgy indultam 750 ti 2gb, aztán lett 960 4gb, de onnan már nem sokkal drágább a 970 4gb viszont felárhoz képest jóval erősebb és valszeg nekem arra a 3 évre bőven elég is lenne amíg a gari érvényes. Ha utána eladom akár csak 30k-ért is 70-80-ba került 3 évre, évente 23-27k/kb. Én így szoktam nézni a dolgokat
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #13997 üzenetére
Nem tudtam mennyiért árulod azt sem hogy hol ennyi az ára. De nem is ezek érdekesek hanem a matek.
Ha 57 pénz az jó ár jó eladótól.
Depression: igen is meg nem is. Mert ha már full hd akkor olyan moncsi, olyan proci, tengernyi ram.
Nekem pl épp jó lenne (ha ebben az életben vennék nv karit meg pénzem is lenne rá). De sokaknak felesleges a 4 gigás vga.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #13989 üzenetére
67-68k az a vga. Boltból 3 év garral.
Hiába 2 hetes és ismerünk faja srác vagy. Én és mint látom chaser (meg mások) nem adnék érte 61-62 pénzt.
10% az 6k legyen 7. Akkor megyek a boltba és megveszem ott.
Mert az új az új. A használt meg használt még ha 2 hetes is. Eladáskor se mindegy, hogy én használtam egyedül vagy még x ember előttem.
Rád és a hozzád hasonlókra lehet jobb árazást használni mint a pistikékre. De akkor is 15% körül lenne a bukó. Vagy 10 + posta, szállítás. -
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #13985 üzenetére
Félreértesz. Ha eladsz egy vga-t ami mondjuk egy hónapos. Én kapásból 25%-l kevesebbet mondok mint a bolti ár. Hiszen 10%-t nekem nem ér egy használt vga. Persze egy 200k-s cuccnál érdekes lehet a 10% is.
De 30-50k-s vga-nál 3-5 ezrest nekem nem ér. Főleg ha valami nímand árulja.[oWn]f4te: mintz írtam van aki üzletelni akar és van aki verébre vadászik.
Az a vga 42 pénz most. 4k-t nekem nem érne egy használt.
Mivel rendes vagy, meg régi megbízható motoros ha megvenném 34-35-t mondanék. Ha posta, futár-t te állnád max 37. Én így számoltam annó. Ha nem nímand lennél (mert azoktól nem veszünk semmit), de nem is régi bútordarab ár - áfa. -
BiP
nagyúr
válasz
Yutani #13809 üzenetére
"A hátlap igénye kicsit tökéletességre törekvés is egyben. Hányok a hátlap nélküli gépektől.
"
Azért a tökéletességre törekvés és a hányás között jópár fokozat van.
Alapból én is olyat keresek, ami dobozos, kellékes, de egyszer úgy adódott, hogy úgy vettem alaplapot, hogy mégsem volt hozzá hátlap. Kb. addig zavart, amíg összeszereltem, meg amíg aznap még a fejemben volt, aztán ennyi. Hátul volt, sosem láttam, nem zavart. Ja, meg egyszer, amikor évek múltán lecseréltem, akkor vettem észre szétszedésnél, hogy jéé, nincs hátlap, így kicsit hülyén nézett ki.(ha szem előtt lett volna)
-
Depression
veterán
válasz
Yutani #13795 üzenetére
Vegyél egy darabka lemezt, egy flexet és egy fúrót.
Az biztos, hogy nem fogsz belevágni néhány számítógép hátára érzékeny lélek kedvéért, ha tudod az árakat. És még nem is a tervezés a legdrágább, hanem a vágás. A présszerszám kedvéért is el kellene adnod nagyjából 7 számjegyű darabszámotDe ha rám hallgatsz, megkeresed az alaplagyártó beszállítóját, és kérsz egyet.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #12425 üzenetére
Te tudod, én nem vettem volna vissza ilyesmiért. Lelkiismeret furdalás nélkül is elhajtom. Ha valamire azt mondom x nap és letelt akkor letelt, akinek nem tetszik vegyen üzletből amit akart, nyilván ott drágább. Volt már példa rá hogy jófejségből visszavettem valamit, de az már megszűnt.
Azokat nem tudom megérteni, odavágja ennyi-annyi a gar, de azt már nem hogy hova. Sokra megy az ember egy falubeli kiskerrel ami lehet két hónap múlva megszűnik vagy világvégén van kb.
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #12411 üzenetére
A: Semmit, csinálhatott vele bármit, de lényegtelen, 3 nap lejárt.
B: Semmit, lehet csak mókázik.
C: Semmit, de elgondolkoznék, innentől adjak-e még küszöb garin kívül mást.szerk: Magánszemélyeknél nincs előírás mennyi gart kell adni, ha 3 napot adtál és elfogadta annyi volt.
-
Geller72
veterán
válasz
Yutani #12411 üzenetére
Megemlíteném neki, hogy 3 napról volt szó, ha esetleg elfelejtette volna. Mert mi van, ha egy kicsit játszogatott vele, adott neki egy kicsit több feszt, mint amit kellett volna, és kinyírta a karit? A három nap az három nap. Engem is piszkálna a lelkiismeret, de pontosan tudta, hogy milyen és mennyi gar van rá. Ha neki ez nem lett volna megfelelő, akkor nem veszi meg. De a megvásárlással pontosan felvállalta azt a kockázatot, hogy a negyedik napon a kari összeszarja magát, mert ugye használt eszközről van szó, amire a legtöbb helyen nulla garanciát adnak és azt is megveszik. Tehát tudta, hogy a pakliban ez is benne van, mégis megvette. Tudom, hogy szar érzés, de lépj tovább rajta. Mutasd meg neki ezt a hsz-t..
. Esetleg, ha nem tudsz aludni (nekem se menne, na) felajánlhatod neki, hogy megnézed, de semmilyen garanciális jellege nincs a dolognak, te csak és kizárólag segítesz, vissza nem veszed, pénzt nem adsz vissza.
...amúgy mi van, ha a 16., 24., vagy a 44. napon szól? Semmi. -
kenwood
veterán
válasz
Yutani #10868 üzenetére
Ezen en biztosan nem fogok valtoztatni.
Max akkor,ha lehet majd intervallumot hirdetni.
Szerintem nagyobb hulyeseg lenne 75ezret kiirni a 6870-re,mint ez.
Nem kell ahhoz diploma, hogy sikeruljon parositani az arat a cimben szereplo kartyak valamelyikevel.
Ha pedig valaki annyira vakon van, hogy nem tudja eldonteni,akkor megnyitja a hirdetest,es ott szerepel tetelesen.
Itt most nem is az okozta a poenos szitut, hogy az szelektiven olvasott az ember.
Nekem is volt mar,h elkertem privatban a telszamat valakinek,aki beleirta a hirdetesbe.
Vicces attol lett, hogy komolyan gondolta a 7000 forintos arat a 290x-ert.
Meg szerencse,hogy beirta a 8kt es idoben kiderult,kulonben o lett volna megsertodve, hogy a tranzakcios koltseget levontam volna a visszautalasbol. -
horush
addikt
válasz
Yutani #10864 üzenetére
Sosem ertem, hogy miert nem lehet feladni kulon, ha tobb termeket akar árulni.. Nem fog azert gyorsabban elmenni, mert fél óránként tudja uppolgatni..
Persze mindig a legolcsóbb ár van kiírva, hogy megnyissak az emberek, s ne lassak egybol a valódi (altalaban horror) arat. -
ViZion
félisten
válasz
Yutani #10850 üzenetére
Gépgyártó cégnél elhangzottak:
- miért aluból rendelték? Ha fémből lenne, akkor le tudnánk gyártani.
- csinálunk rá sablont, az lesz az etanol.feljönnek kérdezni a csomagolást:
- X rendelést hogy csomagoljuk be?
- EU raklapra, zsugorfóliázva, etikett, etc, ahogy a többit.
- De hogy gondoltad?
- A sorrend a fontos, első a raklap, az legyen alul. Utána az alkatrészek... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest