- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72 #12355 üzenetére
Te hidd el nekem semmit nem értesz az én okaimról. Ha lehetett volna 24 is dolgoztam volna, visszanézve. Off vége.
Újabb gyöngyszem: Tud normálisan kérdezni, kedves miegymás. És mint amit elvágtak, egy ideje nem ír. Most ha jelezem, hogy 2 nap és elhúzok hála égnek innen és 2016-ig nem lesz üzlet akkor azt hiszi erőltetem, ha meg nem szólok és akkor ír amikor már esélytelen feladni akkor meg el fog úszni. Ezt borítékolom!
-
-
válasz
Geller72 #12329 üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom, hogy a legtöbb ember nem olvassa el egyáltalán a hirdetés szövegét, csak az árát figyeli a terméknek. Én is leírok mindig mindent, erre első kérdése az, aminek a válasza ott van a hirdetés első sorában és sok ilyen ember után nyilván én sem vagyok annyira toleráns.
Hiába emeltem ki, húztam alá, választottam el szépen a többi sortól, egyszerűen nem hat az ilyen emberekre.
Volt olyan is, hogy egy hűtőt kopottas állapotban adtam el / kompakt víz /, jóval áron alul emiatt, de tökéletes működött. Le is volt írva és a képen is kivehető volt + privátban is írtam, hogy tökéletesen működik a külsejétől függetlenül. Lebeszéltem mindent a vevővel, másnap repült a csomag hozzá, majd elkezdett reklamálni, hogy dehát ez kopott.
Leírtam neki a mondandóm, megvártam a válaszát, ami csak fröcsögés volt és letiltottam. Sajnos nem lehet az ilyennel szót érteni, ha nem olvas, nem értelmez, nem is lesz esélye felfogni.
-
seniman
veterán
válasz
Geller72 #5436 üzenetére
Ismerős.Meg amikor baxnak időben értékelést csinálni,engem meg mások nyaggatnak,hogy meg van e még?Mert hát ugye nem győzöm jegelni,meg kiírni a címbe is,hogy elkelt,értékelésre vár
De hogy jót is mondjak eddig a leggyorsabb üzletem 18óra volt utalástól a postásig.Máig nem tudom mivel küldte el a kolléga
(#5440) TaaT
Az is egy szép gesztus.A pirosok pár éve pénzzé tették az egész adatbázisukat,azét is aki nem engedélyezte
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Geller72 #5411 üzenetére
Én is kifogtam egy kellemes vevőt most, van egy eladó gépházam, szerda óta minden nap hív egy srác hogy kell neki a cucc (kellett kicsit szerelni azért nem tudtam azonnal odaadni) Tegnap elkészült, mondom lehet vinni: erre ő jaj oda kellett adnia a pénzét az albérlőtársának, de rakjam már félre áprilisig neki. Mondom ki van csukva, ha addig nem viszik el az övé de félre nem rakom, erre ő: akkor olcsóbban nem tudnám adni?
-
-
-
Dany007
veterán
válasz
Geller72 #4220 üzenetére
Érthetetlen számomra továbbra is.
Az, hogy Gamer PC szerintem mindenkinek mást jelent. Ahogy a hirdetésekből kiveszem, a többség számára a Gamer PC = ha az aknakereső elindul. Kb ennyi.Nekem egy Gamer PC továbbra is a kompromisszummentes játszhatóságot(1) jelenti az elérhető maximális grafikai beállítások mellett, 1080p-ben az aktuálisan(2) jelenlevő összes játékból.
Egy 7950-et is csak alap gamer-nek neveznék CPU meg egyéb függvényében. Azért, hogy később elég-e csak a vga-t fejleszteni vagy kell-e új proci meg több ram is esetleg.
A saját pc-met meg még gamernek se nevezném. Ha nagyon muszáj lenne, akkor valami "kezdő" jelzőt tennék rá, mert harmat gyenge a procim, és a vga sem vinne el minden fullon. Mondjuk élsimításról biztos le kéne mondani pár helyen. Főleg C3-ban.Rendes, igazi Gamer gép nálam kb egy újabb i7-es (esetleg komolyabb i5) proci GTX770-780-tól fölfelé, és min 8GB-ram. Egy ilyen összeállításra merném azt mondani nyugodtan, hogy gamer gép. De még ez elé se tennék mindenféle felmagasztaló fullos jelzőket.
Na most ehhez képest, amiket látunk a neten tényleg nevetségessé teszik a gamer jelzőt, ha ne lett volna eddig is az. Mert azért talán volt egy időszak, talán a 2000-es évek elején, közepén, mikor a "gamer" mint olyan, többet jelentett pár db színes lednél meg egy random vga kártyánál.
1: játszhatóság alatt min. 40fps-t értek nagyjából fixen
2: abban az időben, amikor ezt a jelzőt (gamer) alkalmazzák egy adott pc-re. Tehát hiába volt Gamer PC-m 2007-ben, ma arra már nem szabad rámondani azt, hogy gamer. -
MK VII
veterán
válasz
Geller72 #4208 üzenetére
Pontosan!
"Az én szememben hamisítvány mind és sitten a helyük!" <----- Ennyi!
De pont ezt mondom,hogy rosszul használják a replika szót. Ilyen értelemben itthon igazából igen, a hamis dologra írják,hogy replika,de eredetileg a replika szó nem azt jelenti,hogy hamis!! Reprodukált, újratervezett,újított,újra kiadott...... És nem hamis!!
Amúgy,ha pl én kiteszek az üzletben egy olyan Omegát a kirakatban amit linkeltél a Vateráról akkor jön a NAV és lecsuk 5 évre...
Ennek ellenére a Vaterán meg ott árulják büntetlenül őket.(#4209) TaaT
Na az mán' valami!! -
föccer
nagyúr
válasz
Geller72 #4152 üzenetére
Ez sajnos nem poén, hanem rendkívül szomorú dolog.
Én az unokaöcsémnek írtam meg, hogy addig nem vagyok hajlandó a továbbiakban válaszolni neki, amíg nem képen olvashatóan, értelmezhetően írni. Inkább nem írt azóta...
Egyszerűen elképesztően szomorú, hogy itt tart a fiatal társadalmi réteg, és ahogy tapasztalom ez nemtől, etnikumtól, vallástól teljesen független dolog.
üdv, föccer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged