Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz envagyok #99874 üzenetére

    Jah. manapság főleg a 4th gent olcsó feljavítani. Nemrég egy Pentium G-s gépet javítottam fel, ment a helyére 5000ft-ért egy 4th I5, meg a 4GB RAM mellé +8GB a HDD elé meg kapott egy olcsó 120-as SSD-t. Nem egészen 15 ezer ft ráfordítsával ég és föld lett a különbség! Majd még később kap egy RX580 4-8GB-ot, és már "gamer" gép lesz.

    Egyébként ezt én is utálom, amikor 150K-s gép és akkor 500GB HDD van benne. Ez gáz. Ebben az árkategóriában nem ekkora HDD-t vár el az ember, neke pl ilyenkor egy ilyen konfig rögtön lapozós. Azonkívül 500GB-os HDD-t már régen nem gyártanak, 2009-ben már 1TB-os HDD-m volt! Tehát ez azt jelenti, hogy az 500GB-os HDD már legalább 10 éves, vagy még régebbi, és méretre is kicsi. Manapság az 1TB is eléggé belépő, de én közepes gépekbe 2TB, jobb gépekbe meg 4TB HDD-t szoktam tervezni.
    Egyrészt ezek eleve sokkal újabbak, másrészt manapság több száz GB-os játékok vannak, de a videószerkesztés és sok más dolog is helyigényes tud lenni. Ráadásul minél nagyobb egy HDD (persze egy bizonyos határig) annál gyorsabb és annál kedvezőbb a ft/GB aránya.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák