Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #17721 üzenetére
többet eszik persze, visszafele halad a technológia
írtam mit tegyen akinek ez nem jó. ipon, aqua sose okozott csalódást még, most is van előbbinél uncsitesó asus vga-ja 2 év utáni gariban, szerintem ő se fog rosszul járni.
én nem dzsunkagariról meg szürkeimportról beszéltem, hanem a normális boltok 1+ év garijáról. azt ne keverjük hozzá, mert külön téma.én pl legutóbb EVGA-t vettem ami 100%-osan intézhető 3 évig közvetlenül is, de ipon se mondja majd, hogy dugjam fel magamnak ha nem küldöm direkt a gyártóhoz
a hardverkeres garis ügy is megérne egy külön sztorit mert "beszállító erre cserélte" miközben ők kurv*ra nagyker is
ment a ferdítés de szép szóval, türelemmel közös nevezőre jutottunk csak 2+ hónapba telt
gyártó szinten is vannak változások, pl asus is ráállt a refurbished vga-k visszaosztására gariban, giga meg már korábban elkezdte
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest