- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Tegnap szerettem volna megcsinálni, de nem jöttek meg a csavarok, amikkel felszerelném a szűrőket. Szerintem pénteken, de legkésőbb hétfőn sor kerülhet a szerelésre. De már én is nagyon várom.
Szereztem sűrített levegős spray-t is, lesz mivel kifújni az addig felgyülemlett port. 2-2500 Ft körül szokott lenni, sok helyen lehet kapni.
-
oliba
őstag
Szívesen fizetem az ilyen felesleges költségeket. A mostani házamat is nemrég vettem, de amikor szembesülnöm kellett azzal, hogy egy sima Hyper TX sem fér el, akkor elkapott az ideg. Persze tudnék bele venni Big Typhoon, vagy Ultra-X-et, de én nem azt akarok, mert hangosak.
Az előlapi panel engem nem érdekel, mert egyszer bekcsapolom a gépet, aztán soha. Táp alá is tudok pakolni porszűrőt, mert ez lenne a legkevesebb. Az inkább jobban érdekelne, hogy a táp mivel van rögzítve oda alulra? Az valami tapadós szivacs? CSak azért kérdem, mert vater néha jön és belerug a gépbe, mert még mindig megy?! Így nem akarom, hogy a táp egyszercsak a vinyóknál kössön ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Spórolós topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest