Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Tegnap szerettem volna megcsinálni, de nem jöttek meg a csavarok, amikkel felszerelném a szűrőket. Szerintem pénteken, de legkésőbb hétfőn sor kerülhet a szerelésre. De már én is nagyon várom.
Szereztem sűrített levegős spray-t is, lesz mivel kifújni az addig felgyülemlett port. 2-2500 Ft körül szokott lenni, sok helyen lehet kapni. -
oliba
őstag
Szívesen fizetem az ilyen felesleges költségeket. A mostani házamat is nemrég vettem, de amikor szembesülnöm kellett azzal, hogy egy sima Hyper TX sem fér el, akkor elkapott az ideg. Persze tudnék bele venni Big Typhoon, vagy Ultra-X-et, de én nem azt akarok, mert hangosak.
Az előlapi panel engem nem érdekel, mert egyszer bekcsapolom a gépet, aztán soha. Táp alá is tudok pakolni porszűrőt, mert ez lenne a legkevesebb. Az inkább jobban érdekelne, hogy a táp mivel van rögzítve oda alulra? Az valami tapadós szivacs? CSak azért kérdem, mert vater néha jön és belerug a gépbe, mert még mindig megy?! Így nem akarom, hogy a táp egyszercsak a vinyóknál kössön ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi