- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Nem fér át ott a kábel? Mintha legutóbb úgy szereltük volna az egyik házikót. (Kicsit hosszú volt a nap, hogy használjam az agyam.) Ha nem fér át, azt sem túl nagy probléma, mert a kábelrögzítők segítségével szépen el lehet vezetni.
Bolondulás volt a nyomtató végett. Kb. másnap hívtak a szervízből, hogy náluk hibátlanul megy a. Azóta cseréltünk benne tonert, és nekünk is ment, pedig először nem akart menni, azért vittük L. Grrr.
-
engusz
veterán
Sokáig nézegettem a házakat, de ilyen jó áron, ennyire szellős darabot, nem találtam. Egyetlen egy dolog bosszant, amire a cikk is negatívumként tér ki, ez pedig a tápegység elhelyezése. Rendben van, hogy lent van, de miért nem tettek oda is porszűrőt? Pár centivel odébb jutott. Akkor már lehetne az egész alja rácsos és porszűrős...
-
nyunyu
félisten
Aszondja, hogy egy centi magas a radiator negy sarkara rakott gumi tappancs, akkor az mar 3 centi, igy elfernek a rendes 12 centis ventik.
Bar nyilvan nem sok levegot tudna szivni a maradek 5mm-en, igy megiscsak ki kene vagni a tepsit.
Akkor legalabb az alaplap alja is hulne a proci kornyeken, meg a venti is kapna levegot az alaplap alol.Viszont eleg konnyu a haz, es nincsenek oldalra kihajthato labai, feltoltott Mora2 meg legalabb 6-7 kg
-
gti16v
őstag
köszi....
na azóta utána is jártam 10.000.- alatt nem igen van,most küldöm a linket nekik...a pontosabb ár ajánlatért...ja és előre kell fizetni,mert sokan átvágták őket....ott maradtam oldallapok...stb....bár nekem 10.000.ret nem ér meg főleg a plexi is kb 2000.- +a megfelelő ragasztó...stb....de nem vesztek semmit ha elküldöm a linket.....
-
gti16v
őstag
én beszéltem telefonon a cooler master mo. képveseletével,és azt mondta nem hoznak be ilyen plexi oldal lapot (pedig jobban is néz ki,és biztos merevebb is volna...
)
azt mondta csak 100 db felett rendelhetnek,annyit meg nem tudnak itthon eladni,tehát csak külfüldi (pl osztrák vagy német ..)pc boltban keressem
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest