- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
krupitomi #1108 üzenetére
Helló!
Kb. 3 hónapja aplikáltam oda egy 12-es ventit. Idézet:"Mivel 5 ODD hely van, és csak kettőt használok, így az alsóból kioperáltam a floppy meghajtó konzolt, és a 12-es venti 4 sarkába behajtottam 1-1 csavart, ami 1-1 centire kilóg a ventikeretből. Ezekre alul, és felül rá lehet hurkolni 1-1 szilikon gumi végét, amit befűztem az ODD keret-vázba.
Megbízható, mert a szilikon gumi elég vastag, és tökéletes rezgés csillapító. Évente (ha másért nem is, de portalanítás céljából), úgyis szét szoktam szedni a gépet. Ha úgy látnám, hogy a vázzal való érintkezési pontokon "kopna" a gumi, símán kicserélhetem.
Egyébként ez a venti az, ami a kegtökéletesebben hűti az alaplapot. Mégha a kábelkötegek lassítják is a légáramlatot valamelyest, akkor is ez adja a legtöbb hűs levegőt. És a ram-okat is tök jól hűti.
Jelenleg 6 venti dolgozik 5 V.-ra redukálva a gépemben, és piszok csendben vannak."Ma szedtem szét a gépem, és kiszedtem a szilikon gumikat is. Egyáltalán nem látszott rajtuk kopás nyoma! Viszont a 12-es venti, a memókat tökéletesen hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest