- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeChNoRby
tag
válasz
nebulo5 #2082 üzenetére
Hát igen,eddig dizájnra mentem a gépnél,most már szeretnék 1 jóhűtésű Csendes gépet összerakni,akkor a ventiket ezzel remélhetőleg megtudom oldani,már csak a vga ventije,és a hdd rezonenciát kell megoldanom,és tökéletes lesz.. Amúgy ennél a háznál nagyon érvényesül hogy rajta van-e az oldala hőfoknál,raidmaxomnál nem számitott ennyire..
Eddig nagyon bejön a házikó..
-
-
F-ECT$
titán
válasz
nebulo5 #1869 üzenetére
Hát pl, hogy ne világítson az alaplapon pár led fölöslegesen
Egyébként meg azért, mert egy elosztón van a gép, monitor, hangfalszett és ha elmegyek otthonról mondjuk 1-2 napra, és jön egy vihar, akkor nagyobb biztonságban érzem ezeket teljesen kikapcsolva (az elosztó villámvédett.)
Most úgy tűnt fel, hogy a régi gépemből áttettem a vincsit az újba egy másolás erejéig, és a szereléshez kapcsoltam ki a tápot. -
-
krupitomi
tag
válasz
nebulo5 #1111 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál ezek után akkor alúlra és felülre megpróbálok beszerezni 1-1 140mm-es ventit gondolom az úgy van elrendezve neked hogy az alsó befele viszi a levegőt a felső pedig kifújja, amik elől vannak azok fújják az alaplapra meg amik ott vannak a gyári hátsó meg szívja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest