Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeChNoRby
tag
válasz
nebulo5
üzenetére
Hát igen,eddig dizájnra mentem a gépnél,most már szeretnék 1 jóhűtésű Csendes gépet összerakni,akkor a ventiket ezzel remélhetőleg megtudom oldani,már csak a vga ventije,és a hdd rezonenciát kell megoldanom,és tökéletes lesz.. Amúgy ennél a háznál nagyon érvényesül hogy rajta van-e az oldala hőfoknál,raidmaxomnál nem számitott ennyire..
Eddig nagyon bejön a házikó.. 
-
-
F-ECT$
titán
válasz
nebulo5
üzenetére
Hát pl, hogy ne világítson az alaplapon pár led fölöslegesen
Egyébként meg azért, mert egy elosztón van a gép, monitor, hangfalszett és ha elmegyek otthonról mondjuk 1-2 napra, és jön egy vihar, akkor nagyobb biztonságban érzem ezeket teljesen kikapcsolva (az elosztó villámvédett.)
Most úgy tűnt fel, hogy a régi gépemből áttettem a vincsit az újba egy másolás erejéig, és a szereléshez kapcsoltam ki a tápot. -
-
krupitomi
tag
válasz
nebulo5
üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál ezek után akkor alúlra és felülre megpróbálok beszerezni 1-1 140mm-es ventit gondolom az úgy van elrendezve neked hogy az alsó befele viszi a levegőt a felső pedig kifújja, amik elől vannak azok fújják az alaplapra meg amik ott vannak a gyári hátsó meg szívja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest