Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
Polarstar #27397 üzenetére
Nincs semmi titok.
A készülék 100-1-es a legutolsó leak-kel.
Vannak rajta droid appok is a BB-s appokon kívül.
Egyébként semmi extra.Az éjszakainál csak az értesítések voltak kikapcsolva, 3G bekapcsolva, de WIFI-n kógott egyébként.
Éjszaka a levelezések óránként szinkronizálnak, a munkahelyi egyedül az, ami push.A napközbeni meredek merülés töltő nélküli WAZE volt, a többi meg nem és egy szót sem.
Töltődött meg merült. Most épp 77%-on áll úgy, hogy közben kicsit netezgettem, levelezgettem rajta. -
PHenis
senior tag
Még nincs meg fél éve a telefon de már észrevettem, hogy az aksi kevesebb ideig bírja mint mikor megvettem. A battery charger nevű alkalmazás azt mondja, hogy 92%-os a health.
(mellesleg írja mah-ban a töltést, SymbianOS: nincs kedved megnézni, hogy mennyire stimmel a valósággal?)
Kíváncsi vagyok a 10.3.1 mennyire dobja meg majd. (leak-ekkel nem foglalkozok) -
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Lenne 2 kérdésem, mert kb. 1 hónapja vettem egy STL100-2-es.
1.
Jelenleg ez van rajta:10.2.2.932 - De úgy tudom van 10.3-as is, egyszer fel is ajánlotta, hogy frissíthetem 10.3.xxxx-re.Akkor elvetettem.Most hiába klikkelek rá akár a telón akár a pc-n a frissítésre, azt írja ki, hogy nincs újabb verzió.2. Elhagytam a tv-m távvezérlőjét. Tudom-e majd vezérelni a Z10-el a tévémet?(infra?)
Mert ugye androidra elérhetők appok, legtöbb fut BB-n is. -
-
joelke HU
őstag
válasz
eventus #27385 üzenetére
Igen, de akkor legalább egységesen csinálnák. Mindenkit kizárnának vagy senkit, mert ez így csak random kiszúrás emberekkel. Vagy legalább mondanának egy összeget, amiért a korlátozást megszüntetik, úgy, mint a sim lock-ot. Elméletileg ha már lejár a hűségem és direkt kérem a készülék feloldását, akkor nekik azt törvényi kötelezettségük megtenni, nem láncolhatnak magukhoz, ha már nem állok velük szerződésben. Szerintem ezt is kellene oldaniuk, ha kéri az ügyfél. Persze az más kérdés mennyit kérnének érte, de most per pillanat úgy néz még Bill Gates vagyona kedvéért sem hajlandók az ujjukat sem mozdítani.
-
joelke HU
őstag
válasz
DeerDawe #27377 üzenetére
Felhívtam a tré ügyfélszolgálatát. Össze-vissza kapcsolgattak, mire egy kiscsaj lerázott azzal a dumával, hogy a blue-s kártyák csak blue-s mobilba, kártyafüggetlen készülékkel nem működik a szolgáltatás. Direkt mondtam neki az imei-s hallottam, de ezt meg tagadta. Szóval még pénzért sem hajlandók semmit sem tenni.
-
Srácok! Nektek a helyzetmeghatározás kikapcsolt rádiónál is ott van?
Tegnap volt egy restart, azóta akkor is előjön, ha nincs rádió. -
CloZee
aktív tag
Nektek az utolsó 2 10.3.1 es leak nem dobálja el a wifit? Van amikor óránként van amikor 10 percenként.
-
joelke HU
őstag
válasz
DeerDawe #27371 üzenetére
Független, de a t-mobile-nál vettem. Tavaly a fehérek többségét függetlenül árulták, nem tudom miért, de nem zárták le.
Viszont ahogy a blue-s topicban is többen írják egyedileg, imei szám alapján korlátozzák 3 évre visszamenőleg a t-mobile telefonokat, nehogy lehessen blumobile-al használni. Nincs összefüggés a simlock és e között. Volt, akinek simzáras volt a mobilja, kiütette, de így sem ment blue-s karival.
Szóval, mint mondtam csak a blue hálózatára nem megy fel. Vodafone-os és Telenor-os kártyát is elfogadja.
-
joelke HU
őstag
válasz
DeerDawe #27360 üzenetére
100-1
Odrif:
Bluemobile-os akarok lenni, de azt tiltja a t-mobile imei alapján. Röhej, hogy simzár nincs a telefonon, hogy a többi szolgáltatóval simán használható, csak a blue-val nem, aminek ráadásul ugye a t adja a hálózatot.Meg most néztem az e-mag-nál 90-ért van Sony Z ultra és akkor teló is lenne meg tabletféle is egyben.
-
joelke HU
őstag
Nagyon úgy néz ki meg kell vállnom szeretett z10-emtől. Szerintetek mennyit lehetne érte kapni?Decemberben lesz 1 éves, szép állapotban, független...
-
T-nél a Blackberry Instant E-mail szolgáltatással igénybe lehet venni vajon a 4G szolgáltatást?
-
Coc@s
őstag
Ez nekem is van, de már az előző leakban is benne volt.
Ill az is már az előzőnél jelentkezett, hogy kétszer kell "letenni" a telefont, vagy elnémítani az emlékeztetőt, ébresztőt.Ill. ami engem még zavar, hogy nagyon lassan reagál a profolik közti váltásra a "harang" gombbal. (De ezt már írtam azt hiszem)
-
Még egy apró bug a legújabb leak-el kapcsolatban:
Bejövő hívás esetén miután a hivást felveszem, még egyszer rezzen egyet a telefon.
Remélem ezt azért javítják majd. -
CloZee
aktív tag
Q5-ön a 10.3.1.825-el szintén előjött ma ez a bal alsó kis ablak
-
Tibro86
csendes tag
Sziasztok! feltettem a 10.3.1 es szoftot z10-re. eddig minden szuperált rajta, de ma kiadott valami kis figyelő ablakot bal alul ahol a telefon teljesítményét írja. valaki esetleg nem tudja hogyan lehet ezt kikapcsolni? mert elég zavaró.. legalábbis engem zavar
-
És akkor itt egy BUG, mert nekem most nincs ott E-mail üzenetek.
Törlöm a beállított e-mail (gmail) fiókot, újraidítom a telefon és meglátjuk mi lesz.
Tegnap amúgy emlékszem hogy volt értesítések között email-üzenetek csak akkor meg ott rontottam el hogy 7 napra volt a szinkronizáció beállítva.
Akkor is töröltem a fiókot majd a szinkronizációt végtelenre állítottam, behúzta az összes e-mailt, csak épp az értesítésekből tűnt el az opcíó -
Nos a tegnapi napon feltettem e legújabb LEAK-t (BlackBerry OS 10.3.1.938)
Eddig nem tapasztaltam hibát.
Amit nem találok:
Ha emailt-t kapok akkor a LED villogását kikapcsoljam.
Értesítéseket átnéztem de valahogy nem találom. -
margithid
veterán
válasz
aquamist #27314 üzenetére
Pár év múlva lehet én is teszek egy kísérletet droiddal, kíváncsiság végett, de engem most kilóra megvett a bb.
Telefonként, ami mindig nálam van méreténél és használhatóságából adódóan hosszú távon tervezek vele.
Második hordozható eszközként jöhet majd szóba egy win10-es phablet jövőre. (Most van egy asus T100, de az az én olvasatomban nem hordozható) -
eventus
veterán
válasz
hericstamas #27312 üzenetére
Köszönjük
Nekem és sokaknak is úgy jó a BlackBerry, ahogy van. MAGA a rendszer nyújt olyat, amit egy droid 110 appal sem. Nekem is volt droid, de nincs az a fejlesztés rá, ami miatt vàltanék.
-
hericstamas
tag
Az egyetlen gond a Blackberryvel, hogy nagyon le van lassulva a piac többi szereplőjéhez képest fejlesztések terén. Nekem pl.bb előtt windows phoneom volt. Azzal kb. egy szinten van a bb. De a wpnek jobb a marketingje. Azon jól látszik meddig lehet eljutni. Most androidot használok megint kb. 3 év után, ami nagyon durva fejlődésen ment keresztül. Szóval tessék kicsit kifelé is tekintgetni. Nagyon jó a bb, de tényleg csak egy réteget tud maximálisan kielégíteni. Míg más platformok szélesebb réteget, ennyi. A bb erényei között elsősorban a látszat biztonság áll.
Azt hittem egy hétig nem fogom bírni nélküle, de most nem szívesen mennék rá vissza. -
válasz
margithid #27309 üzenetére
Berki nem reklámozza magát.
Csak posztol a magáról.Keress rá, én egy helyen sem vagyok fent. Nekem is küldték anno. És igen, ott a kezében a Passport.
Volt már blekije, ezt meg megvette - ennyi. Ahogy írta: Nálam mindig az első a Blackberry.
A telefonnal nincs semmi baj... -
válasz
ClioRS #27304 üzenetére
Tudjuk, hogy pénz beszél...
Ha belegondolunk, akkor a BlackBerry ott hibázott nálunk, hogy "nem csak" a pénz számít, hanem ötleteket, alternatív utakat, vírusmarketinges kreatív kivitelezést sem csinálnak itthon. (Ki az a hülye kincsi, aki utálja a Blekberijét?
)
Egyszerűen nem jutnak el a köztudatig! Az "Ezt ismerem, és jó!" meg a "Ez meg mi a szar?" "Ezek még léteznek?" között van még pár lépcsőfok.
Vasalt heréjű Berki nem épp az a negatív celeb aki erre jó példa lehetne. Elhiszem, hogy neki menő, mert ilyen nincs mindenkinek - ezért van neki! De ettől még nem lesz vonzó a cucc. Max eljutunk a "Nézd mááá! Kretén Berkinek milyen idiótán kinéző telefonja van!" szintig.Még egyszer: A pénz továbbra sem minden. Tény, hogy a Csamcsung, Apple írtóra nyomja. Ezt a kört most az ötletek tudnák megszakítani csak, mert mind a csamcsung, mind a zaple - un-csi már.
Passportot a népnek!
Attól még, hogy Opel, Suzuki és Volkswagen több van, egy Ferrari sokkal de sokkal menőbb. -
ClioRS
őstag
válasz
Kolondrum #27305 üzenetére
Mivel ebből az eladó is kap, ezért persze, hogy rád akarja erőltetni, hiszen neki abból plusz pénze lesz, sőt, van olyan, hogy verseny van x hónapig, aki pl. a legtöbb Z10-et adja el, az kap egyet ajándékba. Ilyen a piac, ehhez kellene alkalmazkodni, nem várni, hogy majd csak eladnak pár darab telót
(#27306) solties
Ez a példa jó lenne, ha nem lenne benne hibaIgazából igazad van, viszont ha megnézzük, hogy az Apple vagy a Samsung honnan kezdte, és most hol tart..... A Nokia részesedése és bevétele több volt, mint a két cégé együtt, aztán meg lehet nézni, hogy ki hol végezte.... Az Apple talán nem is jó példa, de a Samsung az. Eszméletlen mennyiségű pénzt öltek és ölnek a marketingbe, és ez szépen meg is látszott az adatokon. Lehet, hogy az elején rohadt nagy mínuszban voltak, de most eladja magát a telefon csak abból, hogy a csapból is a Samsung folyik, ismeri mindenki.
-
solties
tag
válasz
Kolondrum #27305 üzenetére
Szerintem sokkal egyszerűbb a magyarázat. Kicsit a Forma 1-hez tudnám hasonlítani. Akinek van pénze, (Samsung, iphone...Mercedes Ferrari) annak jobban megy, mert több pénzt tudnak fejlesztésre, reklámra költeni. A kicsiknek (marussia, catheram...BlackBerry) ez nem olyan könnyű. Kevesebb pénzt tudnak a propagandára is fordítani.
-
válasz
Kolondrum #27301 üzenetére
Engem is meglepett az egyik befizetésnél, hogy igen gestapós módon elkezdett faggatni egy fapina "mit fog tenni a lejárt hűségével?!l címén.
Maga a stílus igen meglepett, de lereagáltam gyorsan.
Ez az aljas, véleményre kényszerítő, alárendelő stílus nem maradt szó nélkül a szokásos "értékelje munkatársunkat" sms-re.
Szoktam látni 808-ast, meg BlackBerry mobilt telekomosoknál - akik még voltak azzal elégedve.
És persze a jelenlegi kínálatból semmit sem vennének.Hát, ez van!
(azóta a stílusom kissé finomítottam. Ne haragudjon, ez most nem aktuális, sietek, vár a családom *tüsszög a macskám, bolhás a mókusom, dalol a békám, tüzel a kutyám, etc, etc)
-
válasz
Polarstar #27300 üzenetére
De annak a kettőnek nagyon. Mentél már te be telefont venni hozzájuk? Próbálják rádtukmálni a samut meg társait és nem értik meg, hogy én céltudatosan jöttem. Engem ez személy szerint felba--! Csak nem nyitom ki a szám.
Bár meg kell jegyeznem Telenoros fiatal csaj szájából azt hallottam a 808-ra anno: Nekem ez nagyon teszik és szorongatta a telómat. (írtuk épp a papírokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest