- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Azért van érdeklődés erre a telóra. 3,5 óra alatt több mint 100 megtekintés a hirdetésnek. Lehet hamarabb elmegy mint sok más agyon istenített teló.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Kolondrum #26585 üzenetére
Ebben igazad van. Valóban nem lettem BB fan, mivel nem használom ki a BB -ben rejlő lehetőségeket.
Ellenben kimerem jelenteni, hogy a legstabilabb teló amit eddig használtam. Emiatt nagyon tetszik. Amire szükségem van alkalmazásokra, vagy amiket ha csak megszokásból is de telepíteni szoktam, azokat mind fel is tudtam tenni. Így vagy úgy.
Összegezve tök elégedett vagyok vele, csak nincs kedvem két telefonnal mászkálni.
Viszont ma este/éjszaka ha minden igaz beszélek a főnökömmel, és akkor eldől, hogy egyáltalán bevállalom-e az új melót, amihez kellene a másik teló. Ha nem, akkor maradok. Valszeg. Láthatod hosszabb időre rendezkedtem be, hisz vettem a telóhoz tokokat, illetve fóliákat.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
room303
tag
Az elmúlt bő egy hétben nem követtem a fórumot, de ha esetleg nem olvastátok még, akkor, hát, érdekes. Akkor is, ha pár fórumtársnak durván meg fog emelkedni a vérnyomása
-
cseter
tag
Jaja érdekes
Hsrasus-nak![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz eventus #26569 üzenetére
Nem csak azt hittem valami jó kis "belsős" romot kapok tőled. De mint írtam nekem a 10.3-as szépen muzsikál.
De a korábban ecsetelt dolgok miatt meghirdettem a telót.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
hsrasus
aktív tag
válasz cseter #26556 üzenetére
Nekem van hasonló tapasztalat:
Legrosszabb ha telekomos Lumia 800 és 820 tulajokkal beszélek nagyon rotty a hang, sokszor alig értem őket. Sztm nem a telefonokkal van a baj, mert a legjobb hangminőség szintén Lumiákkal van ha vodás Lumia 625, vagy 920-al beszélek, akkor kristálytiszta a hang, olyan mintha egy helységben lennénk. Egyébként én is Vodás vagyok. Amúgy azt vettem észre, általánosságban jobb a hangminőség ha vodással beszélek és rosszabb ha telekomossal. most hogy ezen egy pillanatra elfilóztam telekomos esetében még jobb a hang ha nem smart telefonja van, hanem régi, de minőségibb darab...
legalábbis nekem így tűnik. viszont a legjobb legroszabb eset az ettől függetlenül így van nálam. -
Mikee868
tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy a BBM 44%ot zabál az akksiból (48 órás átlag) úgy hogy nem is használom? -
embe
nagyúr
válasz eventus #26560 üzenetére
Jaaaa!!!! Ez nem ér. Nekem is a 10.3.0.738 van fenn. Én a 10.3.1-ről beszéltem. Ami most van fenn az tökéletesen működik. A 10.3.1 fejlesztői romra írtam hogy bugos.
margithid : szerdán
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Szerbusztok! Egy észrevételt szeretnék megosztani veletek már koràbban felfigyeltem rà hogyha a főnököm,illetve az eggyik kollegával beszèlek telón olyan fura a vonalhang és csak most jutott el a tudatomig hogy mindkettejüknek i5 van!Ti nem vettetek észre ilyesmit?
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #26554 üzenetére
PC-vel általában helyre lehet húzni a 100%-ot, egy ideig jó szokott lenni.
Nekem akkor szokott elmászni, ha ritkán kikapcsolásig merítem.
Utána újra jön a PC-s történet.
De ha hozza az üzemidőt, nem különösebben érdekes, bár azért szvsz. elvárható lenne, hogy a %-os kijelzés korrekt legyen egy BB-nél (is).18 éve itt
-
embe
nagyúr
Hali eventus!
Kérdeztem korábban Tőled, de megint megkérdezem. Melyik 10.3.1-es fejlesztői rommal használtad, amelyikkel elégedett voltál? Illetve neked milyen bugok voltak benne, már ha voltak....Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
K e n y a
tag
válasz Tóth Thamás #26547 üzenetére
Köszi! Akkor újrarakom...
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
embe
nagyúr
válasz eventus #26535 üzenetére
Sony SP-ről váltottam erre a telóra. Több mint fél évig használtam. Erősebb hardvere van mint a Z10-nek. De nem tudott a SONY egy normális romot összehozni rá. Akkor vajon a 2 SIM-es telóra tudnak?
Samuval nem igazán van tapasztalatom.
Esetleg Lumia.
Kínai telónál nem a vacak telókra gondolok, hanem pl. Lenovo Xiaomi stb.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
1, Létezik esetleg vmi adblock megoldás bb re? Iszonyatosan idegesítenek a reklámok!
2, Meg tudnátok mondani, hogy melyik a legutolsó instagram ami müködik?
3, Valami rendes zenelejátszó progit tudnátok ajánlani?Előre is köszi!
p.haha, ma láttam i6+ kiállítva, és már hajlott volt
#proudfather
-
embe
nagyúr
Ejj megint felmerült annak lehetősége, hogy lesz egy másik telószámom, vagyis egy céges előfizetésem. Ez felveti megint azt a kérdést, hogy egy 2 simes telóra lesz szükségem. Ez viszont akkor droidos kínai teló lesz.
Nincs kedvem 2 telót hurcolni magammal.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gbutcher #26529 üzenetére
Kapásból csonka a BBM a wintel telcsiken.
Nincs Channel, illetve van még más érdekesség is.
Én nem vennék. De ha adják, akkor cseréld be valamire.
Ismerősöm is vett a droidja után nokedlit, de kb 1 hétig bírta rendes BBM nélkül.
Családja rászokott a BBM-re. Reggel a kávézás közben a csatornák a programok. Szóval kell a csatorna nekik.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gbutcher
tag
Persze a T-nél!
a. ha van a cserélendő Készülékkel azonos típusú készülék a csere időpontjában a
Mobiltelefon-szolgáltató termékportfoliójában,
- és ez abban a T-Pont üzletben is elérhető az adott időpontban, ahol a csere
szükségességét igazolták, akkor pontosan ugyanolyan típusú készülékre kell cserélni
a Készüléket
- de ez nem elérhető abban a T-Pont üzletben, ahol a csere szükségességét igazolták,
akkor a Biztosított választhat: vagy elmegy a T-Pont munkatársa által megjelölt másik
üzletbe, és ott veszi át a Készülékkel megegyező típusú készüléket, vagy pedig az
adott T-Pont üzletben választ bármilyen másik Készüléket legfeljebb a cserélendő
Készülék aktuális Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaár 110%-
ának megfelelő értékben.
b. ha már nincsen a cserélendő Készülékkel azonos típusú készülék a csere
időpontjában a Mobiltelefon-szolgáltató termékportfoliójában, akkor a Biztosított
legfeljebb az adott Készülék utolsó Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó
listaár 110%-ának megfelelő értékben választhat bármilyen másik készüléket a
Mobiltelefon-szolgáltató aktuális termékportfoliójából.
c. ha a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó
listaára olyan alacsony, hogy a fenti szabályok alapján nem lehet megfelelő
készüléket választani, akkor a Mobiltelefon-szolgáltató aktuális termékportfoliójában
szereplő öt legalacsonyabb, az Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó
listaárú készülék közül választhat a Biztosított.[ Szerkesztve ]
-
gbutcher
tag
válasz gbutcher #26363 üzenetére
Bocs, ha kissé off a téma, de Ti legalább megértitek.
Úgy néz ki, hogy a beázott Z10-et cserélik mert van rajta biztosítás. Viszont mivel nincs már kínálaton ez a típus, ezért választanom kell helyette a jelenlegi kínálatból, kb 50000ft értékben.
Szerintetek milyen droidos illetve win mobilt lehet ennyi pénzért kapni, ami megközelítően tudná helyettesíteni a z10-et???
Pénzt meg nem adnak vissza, hogy vennék a piacon egy másik Z10-et.
Tapasztalat ez ügyben? -
kekkola
senior tag
-
K e n y a
tag
Üdv!
Aki használja a WhatsApp-ot, nem vette észre, hogy késnek az értesítések? Van amikor semmi gond, viszont egyre többször -ha mobil neten van - nem jön meg az értesítés... Wifi-n eddig nem vettem észre. Van erre valami okosság?Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
embe
nagyúr
Még egy kis fénysugár az alagút végén...
-
-
tothandras80
tag
Csak gyünne má' az a fránya 10.3
-
nagyúr
válasz slashing #26497 üzenetére
Nem tökéletes a Z10 ékezetes kezelése. Szerintem is túl sokat túráztatja a felhasználókat, szinte bünteti a nem angolokat!
A régi BBOS-nél a trackpad gombja érintésre a betűk egyformán tudnak jobbra és balra is elmozdulni karakter kiválasztáshoz. Ezt kellene beiktatni a Z10-nél is. Középen kezdene, és el tudnál mozdulni, gyorsabb lenne a reakció időd! Sőt egy nyelvi menű sem árthatna később, hogy ezek a kezdőpontok lehessenek cserélhetőek.Gondolom így meg lennél elégedve jobban és a BB10 karakter kezelése sem sokban változna alapjaiban. Az angolkákat ez szerintem k..ra nem zavarná. Azt sem tudják, hogy létezik nálunk árvíztűrő tükörfúrógép.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #26505 üzenetére
Akkor szerintem azt kellene megnézni, hogy az outlooknak van-e appja arra a platformra, amire neked kell. Esetleg a onenote?
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #26502 üzenetére
Ja jó, én csak segíteni próbáltam, te kerestél appot.
-
cris78
őstag
válasz gbutcher #26500 üzenetére
Egy hét volt. Mondjuk én t partner üzletben adtam le múlt vasárnap és mondta kedden viszik el. Így egy hét volt.. Igazából nincs okom panaszra. Gyorsak voltak és egy új darabot kaptam... Garancia meg van még
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #26491 üzenetére
Erre nem tudok okosat mondani, nincs outlookom.
De szerintem töltsd le és tegyél egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Házimozi belépő szinten
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest