- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Tibro86 #27325 üzenetére
Az akksi jelzést ha felülről lefelé végigsimítod, akkor jön elő. Második simításra diagramot mutat, a harmadikra meg megint eltünteti.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Ki sem kell kapcsolni, újraindítja az autoloader. Azért előtte csinálj egy backupot a Link-kel, csak a biztonság kedvéért
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Hm... Én hetek óta használom. Talán az a különbség, hogy én a céges Exchange naptárát használom, nem a telefonosat, illetve azoknál az eseményeknél biztosan átáll. JA, be van kapcsolva az értekezlet mód? Naptár\beállítások\Értekezlet mód
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Igen, így van. Amikor a naptárban van a bejegyzés, akkor átváltja a profilt értekezlet módra, majd ha letelt a bejegyzés visszavált.
-
consono
nagyúr
válasz margithid #27142 üzenetére
Ugyan olyan használat mellett mellet nem 20% maradt tegnap estére a telóban, hanem 50 Fél hatkor vettem le a töltőről és most 81% (1 nap 6 óra)-t mond, ez nálam több mint jó
Simán lehet, hogy valami ami eddig beakadt és szívta le az akksit, az most még nem volt elindítva, vagy megjavult...[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
Nem, a Link csak az adatokról csinál mentést, magáról az oprendszerről nem. Fel kell tenned autoladerrel egy 10.2.1-et és utána a mentésből visszaállítani a telót, hogy ott legyél ahol a 10.3.1 előtt voltál.
-
consono
nagyúr
Az a [Susp] szerintem azt jelenti, hogy gyanús, hogy rootkit, nem 100%... Érdemes esetleg megnézni másik rootkit keresővel is, de sajnos sok a false positive, mindenhol...
-
consono
nagyúr
Szerintem nem lesz OTA frissíthető, mondjuk megindokolni nem tudom De ez miért baj? A Linkes Backup/Restore működni fog.
eventus: ne haragudj, de ennek a mondtnak: "Ez BlackBerry, egy teljesen más világ és nem az átlag embereket szolgálja ki." a második fele szerintem nettó hülyeség Miért ne szolgálná ki? Minden feladatra van natív vagy droidos alkalmazás, amit lehet használni, egyedül talán a játékokból szegényesebb a felhozatal. A BBOS sem felsőbbrendű, vagy alsóbbrendű mint bármely más mobil OS. A felhasználói sem jobbak, vagy rosszabbak. Más.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Érdekes ez a nagy elégedetlenség: mindenki tudta, mikor a BB10-et választotta, hogy új platform, kevés appal. A droid támogatás olyan amilyen, de elég nagy játékteret enged, de nyilván a helyén kell kezelni. Meg a készülékeket is, ha droidos appokat akarunk használni (mitől lenne jobb 2 magon az emulált droid mint a natív?). Én eddig minden nyűgömre (illetve egyre nem, csak részben - a Lync 2013 nálam nem tud hang/videó hívást csak chatet) találtam alkalmazást, van navim több is (offline meg online), fényképezni is tudok elfogadható minőségben, játékok is vannak, a HUB tökéletes (céges és magán accountokkal is), nem fagy, gyors. Normális a böngésző. Mi kell még? Semmivel nem oldok meg kevesebb dolgot most, mint amikor WP-m, vagy droidom volt. Sőt...
-
consono
nagyúr
válasz gbutcher #26863 üzenetére
Vissza is állít a Link mindent, ettől nem kell félned. Persze csak akkor, ha teljes backupot csináltál. Én már többedik autoloaderes frissítésemen vagyok túl, ami wipe-ol is, eddig még mindig visszaállt minden: droidos progik, beállításaik, sms, wifi hálózatok, mittomén. Csak az account passwordoket kellett megadnom.
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #26851 üzenetére
Én a OneDrive-ot használom, az nekem pöpec, majdnem jobb mint WP-n volt. Látom a filekezelőben, a képeket ugyan úgy menti, mi kell még?
-
consono
nagyúr
válasz kekkola #26840 üzenetére
Dehogy keresgélek ott Te mondtad, hogy a piac beárazta... A 180 ezres kategóriában nyilván van jól működő droidos teló, de mondj a 40-60-asban, ahol a Q5, Z10, Z3 van!
-
consono
nagyúr
válasz kekkola #26837 üzenetére
Nincs teljesen igazad, bár én csak beleugatok Q5 tulajként. Én nem a 3-4 évvel ezelőtti androidos élményeim alapján mondom, hogy szar a droid, hanem a fél/egy évvel ezelőttiek alapján. Mondjuk csúcs gépet sosem vettem, csak a középkategóriát, de azoknál bármelyik BB10-es teló jobb. S3 mini, S4 mini, stb... Amíg BB sosem volt olyan, hogy ne tudtam volna hívást fogadni, vagy hívni várakozás nélkül, addig droidon ez viszonylag gyakran előjött. Ennyi. Telefonnál ez szerintem megbocsáthatatlan.
-
consono
nagyúr
válasz datRotten #26781 üzenetére
Nem kellene, hogy számítson, törli az előző rendszert teljesen... Próbálj meg esetleg egy 10.2.1-et visszatenni, vagy a 10.2.2-t újra, hogy ott elindul e a teló...
-
-
-
consono
nagyúr
válasz margithid #26472 üzenetére
Én vagyok az egyik "renitens" 1 napos, nálam a 10.3.1 is ezt hozza csak, este 10-re már csak 20% marad, ha reggel fél hatkor veszem le a töltőről. Pedig csak normálisan használom: folyamatosan bekapcsolt GPS, wifi, BT, mobilnet 3G-n (Edgen azért kicsit jobb), 2 E-mail account push szinkronja (napi 30-40 levél), FB, Twitter. Beszélek is rajta egy órát legalább naponta, ebből felet BT-s kihangosítón, de lóg még másik fél-egy órát rajta ezen felül is. Meg a böngésző megy napi egy órát kb. Hát ennyi.
-
consono
nagyúr
válasz margithid #26433 üzenetére
Ha kicsit kisebb lenne, akkor gondolkodás nélkül (tudom, ott a Z10...). Kezd kicsi lenni a Q5 képernyője, csak ennyi a bajom vele.
-
consono
nagyúr
válasz icezozo #26408 üzenetére
Wow! Erre látod álmomban sem gondoltam... Nézegetem azt a telefont már egy ideje (mióta kijött), sokat dobna a rendszeren egy natív BBM kliens.
-
-
consono
nagyúr
válasz lezerpiramis #1703 üzenetére
Ez így van. Exchange-hez kapcsolódva pl mutatja a notes-okat meg a taskokat is, amit droidon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest