Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laszlolczka
üzenetére
Nekem? Ti sírtok a fura hibák miatt. Nemkem jól megy a teló, ez most új.
-
turbulencia8
addikt
Szerintetek a Camera++ progit megeri Z10-re megvenni?
-
siposjozsef
csendes tag
köszi szépen !
így már minden világos 
remélem erre a LEAK-re már tudok tenni egy működő vibert és a FB üzenetek is megjönnek időben D Nem akarok a büdös rohadt almára váltani, a közösségi csatornák miatt... de hát elérhető kell lenni,ha írnak a csajok

-
Coc@s
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Kicsomagolod, lesz belőle egy exe.
Elindítod, aztán rádugod a telefont és megcsinál mindent.Én egyébként rádugott és bekapcsolt telefonnal szoktam, úgy is működik.
Előtte azért tanácsos a fontos adataidat lementeni, csinálni egy wipe-ot (bizt. adattörlés), aztán föltenni a leak-et.
(Van, aki még utána is wipe-ol.)
Utána lakd be a telót újra és a hasznos adataidat másold vissza.Mondjuk én a 1154-et tenném föl, az a legfrissebb leak, és jól működik. De ki mit akar...
-
ferke72
aktív tag
válasz
siposjozsef
üzenetére
ez a legfrissebb

én is ezt használom
-
siposjozsef
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!
Z10_10.3.01.0797_STL100-2-3.7z (1.34 GB)
Ezt el is kezdtem tölteni
Tud vki egy leírást h tegyem fel?! Topicnyitós link nem jó :S Neten pedig csak angolul találtam meg, de én Deutsch-ot beszélek 
-
Coc@s
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
ITT az OS-ek.
Én a WORLD-ből vettem a VIBER-t anno. (De most nincs föltéve.)
-
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok,
tud vki küldeni nekem egy müködő frisebb Viber APK-t?
Érdemes feltenni a Crackberry-s LEAK-et vagy inkább várni a hivatalosra? Úgy feltenném ma este
Tud vki küldeni egy linket hozzá ? A topicnyitóban pedig érvénytelen helyre mutat az Autoloader link így esetleg ahhoz is tudna adni vki egy kis segítséget? Kösziiiiiii -
Coc@s
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Mondjuk egy S5 tudja a HD hangot.
Esetleg a BB nem nyújtja droidon?
-
Coc@s
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
De ha sok droidos cucc megy le-föl rá, akkor bizony egy idő után kicsit meg tud zakkanni. :-(
Sajnos ezt (is) hozza a sok droidos sz@r. -
Orgi
addikt
Sziasztok,
az miért van, hogy sok ismerősömet rábeszéltem a BBM-re és ha másik BB-vel beszélek elképesztően király a hanghívás (BBM Voice) minősége, míg ha Androidos partnerrel beszélek BBM-en át, akkor meg mint egy sima telefonhívás kb? Barátnőm Q5-jével beszélve mintha itt ülne mellettem és hihetetlen a hangminőség, míg pl egy Galaxy S5-tel kb mint egy sima telefonhívás?
-
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha wifin van a teló akkor nem fogad maileket? Nekem minden reggel több jön és tudom, hogy ha nem jelzi akkor át kell térnem mibnetre, frissíteni és megjönnek. Azért érdekes mert minden más jó, lehet netezni meg stb. Kicsit azt érzem elfáradt az OS, az utóbbi időben azért telepítgettem.
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
Én azthiszem, a 100-1 - re nem fogják megcsinálni a 1949-et, különben már kinnlenne.
Egyébként is azt írják, hogy ezt a leak-et a Z30/Classic-ra csinálták, a többi az "csak" hibrid.Én mindenesetre a Z10-re Sachesivel föltettem az app - bar-okat. 2xx darabból 12-t nem tett föl, merthogy azok már fönnvannak, egyéb hibát nem jelzett, a telefon még működik.

-
törölt tag
Üdv!
Meg tudja valaki mondani, hogy a T-mobile hová, melyik szervizbe küldi a BlackBerry telefonokat jótállásban javításra? A helyi T-mobile nem tud tájékoztatást adni a december 8-án leadott Z10-emről. De még csak értesítést sem küldtek, hogy a vállalt 15 napon túli a javítás...
-
Gymnova81
tag
l. Sebestyén, Orgi, Coc@s!
Köszönöm a segítségeteket! Próbáltam mindent, a dropboxba felkínlódtam a dolgokat, csináltam biztonsági mentést is, újratelepítettem a linket, de semmi nem segített. Hiába csatlakoztatom rá a telefont a laptopra, nem látja a telefont meghajtóként, és a link továbbra sem tölti be a képeket. Nem tudom hol lehet a gond... De legalább a biztonsági mentés végigment. Elvileg.... 😊
Jah... Majd elfelejtettem Névjegyeket hol lehet lementeni? -
Coc@s
őstag
-
lovace
aktív tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Típushibák leginkább az egyes modellre jellemzőek, a másik háromra kevésbé.
Magára találhat a BlackBerry?
De még mennyire!
-
bodnarbenede
tag
Főképp típushibák érdekelnének. Eredetileg kettes modellt akartam venni... :S
-
icezozo
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Van valami tudnivaló róla?
összefoglalo kinyitasa
-
bodnarbenede
tag
STL100-4 típust sikerült vásárolnom... Van akinek van ez a típús? Van valami tudnivaló róla?
-
aate
tag
Sziasztok ! Z 10 Flip tokot áruló boltot tud valaki, sehol nem találok már.
-
Coc@s
őstag
Naponta többször nézem a CB-n is, meg az archívban is, de az STL 100-1 - re nem tettek föl autoloadert.

Ígérték szilveszter környékére, de semmi.
Annyi időm meg nincs, hogy játszadozzak vele, és a bar-okat egyenként tegyem át a 1154-be, hoghy melyikkel mit csinál.
Remélem, előbb-utóbb valaki megcsinálja ehhez is a loadert. -
tresh
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálam megint meghalt minden 3 mentett otthoni wifi-re nem tud felmenni hitelesítéses hiba végett

Érdekes az összes wifi-s eszköz hibátlanul megy (apple,wp,dorid).. gondoltam újra húzom hát az után is ugyan ez majd router ki/be kapcs megint jó aztán újra eldobja...félévig semmi baja nem volt ugyan avval a routerrel.. -
Coc@s
őstag
válasz
Gymnova81
üzenetére
Ha a Link megy, akkor a driverek elvileg fönnvannak.
Nézd meg a Beállításokban a Tárolás és elérés részt. Ott nekem a wifi is engedélyezve van, és még wifin keresztül is látom a telefont. (Igaz, a Linknek valamennyire el kell indulnia előtte, de mint drive látom a telefonnak a kártyáját és a saját területét is.
Az USB hozzáfárásnél nekem sem az USB háttértároló mód, sem a másik két opció nincs bekapcsolva és így tökéletesen működik.Esetleg Link újrainstall is lehet megoldás.
A másik meg, hogy csinálsz egy Biztonsági mentést a Linkkel, és aztán pl. csak az adat részt állítod belőle vissza.
-
Orgi
addikt
válasz
Gymnova81
üzenetére
Nekem nemrég voltak kisebb gondjaim a teló memóriájával, amik bár megoldódtak én nagy hirtelen akkor ezt úgy oldottam meg, hogy a telóról feltöltettem dropboxba a klienssel az összes cuccot (megosztás és ott dropboxot választod telón) és utána onnan már akárhová letudtam menteni, szerintem talán ez az egyik legegyszerűbb megoldás.
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem hogyan lehet újrahúzni a telefon szoftverét, és jött is válasz, de sajnos ott elakadtam, hogy nem tudok lementeni sem képet, sem zenét, se semmit a telefonról, mert egyszerűen a laptopom nem látja mint külső meghajtót, Pedig elvileg így is le lehetne menteni róla a fontosabb adatokat amik még kellenek. Ha meg a linkkel próbálkozok, azaz ha rákattolok a "szinkronizált médiatartalom" szövegre, akkor meg csak forog-, és forog a kis karika körbe-körbe és semmit nem tölt be/le. Ha a telefon nevének ikonjára kattintok és azon belül a képekre, akkor meg csak ki van írva a rácsatlakoztatott telefon neve meg hogy "KÉPEK" de ott sincs semmi amit lementhetnék. A telefonban egyébként nincs memóriakártya. Igen, tudom, manapság már alap, de a barátnőmé, akit meg nagyon nem hoz lázba egy memóriakártya
....
Minden be van kapcsolva a Beállításokban aminek be kell hogy legyen, ahhoz hogy a lapos felismerje.
Valakinek valami ötlet? -
Berci_98
csendes tag
Sziasztok! Először is BUÉK mindenkinek!
Lenne pár kérdésem
1: billentyűzeten hogy tudnám megoldani hogy legyen ö és ü betük hosszú változata?
2: van egy érdekes wifi bug ami annyi hogy az új megjelenő wifi nevek kb fél percig a legutóbbi csatlakoztatott wifi hálózat neve ha 5 van akkor is- ez miért van és kijavították-e?
3: apumnak q5-je van és a frissítés után lett rajta FM rádió -wtf!?! Z10nél is lehet ilyen?
4: a BlackBerry World-ben újonan lengyel vagy szlovák (nemtom) nyelvü ajánlásokat dob fel keresésnél -ez mi?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Orgi
addikt
Köszi mindenkinek, végül is helyreállt a rend és a fekete törölhetetlen fájl is eltűnt...
Btw azért én kíváncsi vagyok erre a Rio cuccra, ha értelmes áron lesz és vmivel jobb a z10-nél (jobb kamera, rádió és üzemidő nekem bőven elég lenne), akkor várós részemről...
-
icezozo
addikt
válasz
xperiasigi
üzenetére
BBLink, keszulekszoftver ujratoltese ,ennyi!
-
xperiasigi
őstag
Sziasztok..egy ideje nem voltam erre de hala a z10-em nek ide sodrottam.tortent az hogy a rendszer összeomlott es nem kapcsol be hanem egy 3szoget es egy bb error-t ir ki a telefon..esetleg tapasztalt valaki ilyet?be vittem egy szervizbe de azt se tudtak h eszik e vagy isszák a dolgot ugy h elhajtottak..:/
-
scincole
csendes tag
válasz
Gymnova81
üzenetére
Leaked OS-t legegyszerűbben autoloaderes formában tudsz feltenni.
autoloaderek leírás autoloaderekhez -
Bolond új évet kívánok mindenkinek! :-)
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogyan tudom újrahúzni barátnőm telefonján a szoftware-t? Néztem egy-két oldalt de mindenhol másképp írják?
Vagy hogy lehet leaked OS-t rátelepíteni?
Ha csak linket küldötök, nekem az is jó!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
BUÉK Mindenkinek! -
Coc@s
őstag
BUÉK minden BB-snek!

-
eventus
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Régebben.. Elegem van a sok buta, sötét, hisztiző, gondolkodni nem képes emberekből. Akár ott, akár máshol. Nagyobb kárt okoznak, mint amennyit gondolkodni kéne. Nem is beszélve, hogy milyen trágár stílusban teszik néha, inkább gyakran. MA fórumok, sajnos a CrackBerry is olyan lett. Kedvencem mikor egy új fórumot nyit, mert neki HALÁLOSAN nagy problémája van, holott van megfelelő fórum, de még azokat sem tudja használni.
Ez most kijött év végén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ferke72
aktív tag
válasz
hunderbörd
üzenetére
Boldog Új Év reményében dobd be nekik a telefon mellé a fogyasztóvédelmi panaszt is

-
CB
senior tag
válasz
hunderbörd
üzenetére
Engem ez akkor is zavarna.....
Beadtál egy telefont javításra, és egy másik, valaki által "ledobott" telefont kaptál vissza.
Nem akarlak felpiszkálni (vagy igen?
), de én ebbe nem mentem volna bele, még ha papírt adnak róla, akkor sem.
Képzeld el ezt a szituációt egy autóval....
Beviszed a kocsit a szervizbe, és ahelyett, hogy megjavítják, adnak egy másikat, amin nem mellesleg matt a festés. Nem tudom, hogy jó-e a hasonlat, de szerintem hiba volt elfogadni ezt a telefont.
Tudod, hogy a kezedben tartott telefonnak mi volt az előélete? Nem.
Hányszor volt már szervizben? Hányszor ejtették le? Miket cseréltek benne? Semmit nem tudsz róla.
........és még a burkolaton is látszik, hogy használt. Legalább a burkolat lenne vadi új....Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Ez a wifi bug érdekes jószág, mert nem értem a miértet. Azt tudom miért jött elő. Újraindítottam a telót, erre rájöttem. Soha nem magától jött elő. Most meg úgy maradt. Ami a fő gond, hogy beragad a wifi gyakran, azaz nem jelzi a hibát, mutatja, hogy van jel, frissül a mail, de nem jön rajta semmi. Úgy szoktam ellenőrizni a beragadást, hogy vagy a fb-t vagy a worldot elindítom, ha nem csinál semmit akkor wifi off/on és megy. Két érintés a redőnyön gyorsan nem több. Megszakad, újra felmegy. Nem router hiba mert a routeren semmit nem állítok. Bár ha már wifi hibám van gondoltam bújom a routerem beállításait. Szomszédék valamiért majdnem mind az 5-ös csatornát használják, átmentem a 3-ra. Korábban direkt 5-re mentem, hogy ne mindenki azon legyen.
Amúgy tudja valaki mire jó a vezeték nélküli izoláció és a 20/40MHz együttes jelenléte?
Gondoltam a telót 5GHz-n használom majd, de így sokkal gyengébb a jel. Kár, mert jó lett volna ha csak a BB használja. -
válasz
eventus
üzenetére
Szoktad olvasni a worldben a véleményeket? Vannak érdekesek. Néha azt érzem oda nem a BB-s csoport jár be hanem a szifonosok meg a droidosok és szidják mi nem megy. Volt hogy nekem nem jelent meg vélemény, mert másnak írtam vissza. Van olyan aki azonnal írja mi nem megy, pedig csak olvasni kéne. Pl a Fb amikor nem megy az első napokban rendesen.
-
eventus
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Régi rendszeren BBSAK segítségével teljesen lenulláztam mindig a telefon, 504 hibaüzenet volt bekapcsoláskor, semmi nem volt rajta. Autoloader is töröl mindent, de biztos, ami biztos. Elég sok galibát tud okozni a BB10. Mentést meg pláne nem teszek vissza BB10 alatt.
-
Autoloader előtt illik egy wipe?
-
CB
senior tag
válasz
hunderbörd
üzenetére
Téged nem zavar, hogy nem a saját telefonod van a kezedben?
Én azt tanácsolom, hogy azonnal vidd vissza a szervízbe. Ne várd meg, amíg megjelenik nálad a rendőrség.
-
ferke72
aktív tag
válasz
hunderbörd
üzenetére
Első körben én visszavinném hozzájuk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Rossz volt a telefonomon a mikrofon, szóval elvittem egy t-szervízbe, ahol sok nap után úgy néz ki hogy egy másik telefont adtak vissza (más az imei szám is, valamit a hátulja nagyon kopott). Mivel mielőtt bevittem a telefont, csináltam egy bizt. mentést, szerettem volna ezt visszatenni, de nem engedi meg, mert a "blackberry ID azonosító nem egyezik meg". Azonban abban a mentésben számomra fontos dolgok vannak, úgyhogy szeretném valahogy mégis visszatenni.
Tudok vele valamit csinálni?
Köszi
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
BB Blend alkalmazást win8.1 nem engedi azzal a hibával feltelepíteni ez a fiók már létezik..valaki találkozott már ilyennel?
köszi!
-
Ennyi hónap hiba nélkül év végére amikor épp elfogyott a mob netem és túlszámlázzák előjött a wifi bug. 5 percenként korlátozott kapcsolat.

joeypapa! Előbbi hiba nekem is volt, elmúlt. A fizetési dologhoz meg annyit, hogy csak ezért csináltam paypalt, mert nekem sem volt hitelkarim. Sztem neked is csak a paypal marad. Amúgy jó dolog hidd el. a TV-met is így fizettem ki meg már ezer dolgot. Úgy vásárolgatok vele kinából, mintha az éjjel-nappaliba lennék.
-
Coc@s
őstag
Ha minden igaz, az STL 100-1 - es Z10-hez holnap délután/este lesz autoloader a CB-n.
-
joeypapa
tag
Sziasztok!
2 dolog miatt irok:
Az első,hogy olyan érdekes jelenséget produkál mostanában a z10em,hogy ha csinálok egy képet akkor a képeknél nem mutatja. A gyors megtekintőbe igen,illetve a fájlkezelőben is előnézeti kép nélkül-de megnyitható. Újrainditás után mutatja az előzőleg készült képeket csak,de a problémát nem oldja meg. Erre valami ötlet? A készülémemória majdnem megtelt üzenet elő-elő jön,de egyrészt az régen is sokat jött másrészt töröltem róla eleget,és akkor sem oldódott meg.

A másik az,hogy van-e bármi más mód a BB worldben történő fizetésre? szeretnék megvenni egy programot,de nincs paypalem,se hitelkártyám.(Bár gyanitom,hogy oda jó bankkártya,ugye?!)
Ezt nem lehet kikerülni valahogy,már nem azt a részét,hogy fizessek érte,hanem azt,hogy sz@arakodjak ezekkel?!köszi srácok

-
Coc@s
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így már minden világos 

Lényeg, hogy a droid programok menjenek, azon dolgoznak.